صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

در سال گذشته حدود 32 هزار تن گوشت مرغ وارد کشور شده است
داخلی

یک مقام آگاه در گمرک اعلام داشت :  هزار و 244 تن گوشت به ارزش 183 میلیون و 256 هزار دلار از مجموع گوشت وارداتی به کشور در سال 86 به انواع گوشت قرمز و بیش از 32 هزار و 695 تن به ارزش 54 میلیون و 944 هزار دلار آن به انواع گوشت مرغ و خروس یخ‌زده اختصاص یافت...



 یک مقام آگاه در گمرک ایران در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران ،ایسکانیوز گفت : 65 هزار و 244 تن گوشت به ارزش 183 میلیون و 256 هزار دلار از مجموع گوشت وارداتی به کشور در سال 86 به انواع گوشت قرمز و بیش از 32 هزار و 695 تن به ارزش 54 میلیون و 944 هزار دلار آن به انواع گوشت مرغ و خروس یخ‌زده اختصاص یافت.
 وی در خصوص تفکیک نوع گوشتهای وارداتی گفت : در بین انواع گوشت وارداتی قرمز، 63 تن و به ارزش 269 هزار دلار به انواع گوشت بره تازه یا سردکرده اختصاص یافت که متوسط قیمت آن با سه هزار و 962 تومان در هر کیلوگرم در بین گوشت وارداتی بیشترین میزان را دارا بود.
 این مقام تصریح کرد: در بین انواع گوشت قرمز حدود 26 تن به ارزش 27 هزار دلار به گوشت گوساله به صورت لاشه یا شقه یخ‌ زده و 63 تن به ارزش 269 هزار دلار آن به لاشه و شقه بره تازه یا سردکرده اختصاص یافت.
 در سال گذشته حدود 85 درصد از گوشت قرمز وارداتی به میزان 56 هزار و 924 تن و به ارزش 162 میلیون و 136 هزار دلار به گوشت گاو بی‌استخوان یخ‌زده اختصاص یافت که بدون احتساب حقوق و عوارض گمرکی قیمت متوسط آن با 250 تومان افزایش در هر کیلوگرم نسبت به سال 85 به ارزش 2 هزار و 644 تومان رسید.
 این مسئول درگمرک متذکر شد : در حالی که واردات این نوع گوشت در سال 85 صفر بوده است. در این مدت همچنین 25 تن انواع گوشت گوساله یخ‌زده به ارزش 27 هزار دلار وارد کشور شد که متوسط قیمت هر کیلوگرم آن 987 تومان بود که در بین گوشت‌های وارداتی کمترین قیمت را داشته است.
 وی آمار واردات گوشت را در سال 85 را چنین بازگو داشت : مقدار 53 هزار و 68 تن گوشت قرمز و مرغ به ارزش 105 میلیون و 493 هزار یورو معادل 134 میلیون و 729 هزار دلار وارد کشور شد، در حالی که این میزان در سال 86 با 6/84 درصد افزایش در وزن و 77 درصد رشد در ارزش دلاری به رقم 97 هزار و 970 تن و به ارزش 168 میلیون و 885 هزار یورو معادل 238 میلیون و 201 هزار دلار رسید.
 وی واردات سال گذشته گوشت را به کشور نسبت به سالهای قبل ازآن را با افزایش چشمگیری دانست و گفت : در سال گذشته کشورمان 44 هزار و 902 تن انواع گوشت به ارزش 73 میلیون و 361 هزار یورو معادل 103 میلیون و 471 هزار دلار بیشتر از سال 85 وارد کرد که این امر نشان‌دهنده نیاز بالای مصرف داخل به انواع گوشت و ضرورت تأمین آن است.
 این مسئول در پاسخ اهمیت بالای غذایی گوشت قرمز و مرغ در کشور و تامین نیاز اقشار مردم چنین گفت : این امر سبب شده که علاوه بر تولید سالانه 850 هزار تن گوشت قرمز و یک میلیون و 500 هزار تن گوشت مرغ در کشور که به گواه بسیاری از کارشناسان باتوجه به سرانه مصرف 12 کیلوگرمی گوشت قرمز این میزان تولید تا حدود بسیاری کفاف نیاز داخل را می‌دهد ،بخشی از آن نیز هر سال به منظور مصارف صنعتی،تهیه فرآورده‌های گوشتی و ذخیره‌سازی آن جهت عرضه در بازار داخل در زمان کمبود این کالا از طریق واردات تأمین می شود .
 وی ادامه داد : اما حجم واردات آن بدون آسیب‌ رسانی به تولیدات داخل و نظارت بر قیمت عرضه شده در بازار مصرف با توجه به قیمت تمام شده واردات از جمله نکات مهم و مورد سؤال بسیاری از کارشناسان و صاحب‌ نظران اقتصادی است.
 این مقام تصریح داشت : آنها معتقدند واردات 30 تا 50 هزار تن گوشت قرمز و واردات گوشت مرغ در حجم کم و در فصل کمبود این کالا در بازار داخل برای مصارف صنعتی و ذخیره‌سازی نه تنها زیان‌بار نیست بلکه ضروری است ولی واردات بیش از آن قابل تأمل است.
 وی همچنین انجام اصلاحات و تغییرات لازم در قانون مقررات صادرات و واردات و تدوین لوایح موردی برای واردات و لایحه مقررات صادرات و واردات برعهده کمیته‌ای دائمی با عنوان کمیسیون ماده یک بیان کرد .
 این مقام آگاه در خصوص واردات گوشت و مقررات مرتبط با آن چنین اظهار داشت : براساس مقررات صادرات و واردات ورود انواع گوشت به کشور در صورت مغایر نبودن با موازین شرعی و رعایت ماده هفت قانون دامپزشکی مصوب 1350 که براساس آن، واردات و صادرات این نوع محصولات باید با موافقت وزارت جهاد کشاورزی (سازمان دامپزشکی کشور) انجام شود ، آزاد است.
 وی در پاسخ به میزان درصدی واردات گوشتهای منجمد گفت : واردات گوشت حیوانات از نوع گاو به صورت منجمد نیز به صورت لاشه یا شقه گوساله به ازای هر کیلوگرم مشمول چهار درصد حقوق ورودی و در غیر اینصورت مشمول 15 درصد حقوق ورودی است.
 این مقام تصریح داشت : واردات گوشت حیوانات از نوع گاو، منجمد شده با استخوان و بی‌استخوان مشمول چهار درصد حقوق ورودی و سود بازرگانی آن صفر است. از واردات گوشت حیوانات از نوع گوسفند یا بز تازه، سردکرده یا منجمد 50 درصد و از همین نوع گوشت بدون استخوان 40 درصد ارزش آن، حقوق ورودی دریافت می‌شود.
 وی ادامه داد : واردات مرغ بریده نشده به صورت قطعات تازه یا سردکرده مشمول 40 درصد و به صورت منجمد مشمول 4 درصد حقوق ورودی است.
 به گزارش ایسکانیوز،این مقام مسئول عنوان داشت بر همین اساس حقوق ورودی گوشت سردست و سینه گاو بی‌استخوان یخ‌زده چهار درصد ،سایر قطعات گوشت بی‌استخوان یخ‌زده از نوع گاو چهاردرصد ، لاشه و شقه بره تازه یا سردکرد50 درصد و گوشت مرغ و خروس بریده نشده به صورت قطعات یخ‌زده نیز چهار درصد تعیین شده است

ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 28 مرداد، 1387 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 8,231
بازدید ديروز : 5,681
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir