صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

ماجرای رشد سریع مرغ در 42 روز چیست؟
داخلی
حمزه بواسحاقی با اشاره به رشد سریع مرغ در این مدت، تصریح کرد: به کارگیری تغذیه صحیح بر اساس روش های علمی، صنعتی شدن پرورش دام، طیور و بهبود و اصلاح شرایط بهداشت از عوامل اصلی ...


به گزارش مرکز طیوران رئیس اداره دامپزشکی نوشهر گفت: تزریق هورمون در دام و طیور شایعه فضای مجازی است.

حمزه بواسحاقی اظهار کرد: مازندران اگر چه در صنعت پرورش طیور و آبزیان رشد خوبی داشته اما همچنان در تولید و پرورش گاو و گوسفند سنتی عمل می کند.

وی با بیان اینکه عملکرد سنتی در پرورش گاو و گوسفند، نقش مهمی در ادامه دار شدن مشکلات این صنعت همانند پایین بودن سطح بهداشت، افزایش بروز بیماری‌ها و پایین بودن راندمان تولید و درآمد پایین دارد، تصریح کرد: برای ارتقای صنعت دامپروری و صنعتی شدن آن باید تلاش شود چرا که نتیجه آن افزایش بهره‌وری، تولید و تمایل به گسترش دامپروری و در نهایت اشتغالزایی است.

رئیس اداره دامپزشکی نوشهر در پاسخ به این سوال که چه عواملی باعث تغییر ژن در دام، طیور و اثرات بد هورمونی شدن طیور می شود، خاطرنشان کرد: اینکه امروز شک استفاده از هورمون در اذهان مردم ایجاد شده است به دلیل رشد سریع مرغ در طول 42 روز است اما به نظر می رسد عدم اطلاع رسانی دقیق و شایعه سازی‌های فضای مجازی موجب این امر شده است.

وی با اشاره به رشد سریع مرغ در این مدت، تصریح کرد: به کارگیری تغذیه صحیح بر اساس روش های علمی، صنعتی شدن پرورش دام، طیور و بهبود و اصلاح شرایط بهداشت از عوامل اصلی رشد سریع است و در نتیجه مردم باید بدانند که افزایش سرعت رشد به دلیل استفاده از هورمون ها امکان پذیر نیست.

بواسحاقی با بیان اینکه استفاده از مکمل های خوراکی دام و طیور بر اساس قانون مشکلی ندارد، گفت: استفاده از مکمل های خوراکی دام و طیور به منظور افزایش تولید، با انجام فعالیت های اصلاح نژادی و توجه به تغذیه مناسب برای نتیجه گیری از این اصلاح نژاد بسیار مهم است. علاوه بر توجه به ترکیب و کیفیت نهاده های غذایی دام، نقش مکمل های مختلف از جمله مکمل های معدنی، ویتامین و آنزیمی بسیار مهم است.

وی اظهار کرد: تحقیقات مختلف در این زمینه بیانگر بهبود رشد و افزایش راندمان تولید پس از مصرف مکمل است بنابراین با توجه به اینکه تولید مکمل های موجود بر اساس مجوزهای سازمان دامپزشکی و مراجع ذیربط است، نقش آن در افزایش تولید قطعی است و استفاده از این مکمل ها بلامانع محسوب می شود.

رئیس اداره دامپزشکی نوشهر در پاسخ به این پرسش که آیا رابطه میان سرمایه‌گذاران در بخش دامپروری و دامپزشکان موجب رونق تولید می‌شود، بیان کرد: دامپزشکان با ارائه برنامه‌های بهداشتی به منظور ارتقای بهداشت و کاهش بروز بیماری های دامی نقش مهمی در افزایش بهره‌وری، تولید و جلوگیری از بیماری‌های دامی و خسارات اقتصادی به سرمایه های دامی کشور دارند. بهبود بهداشت و در نتیجه کاهش مصرف دارو موجب افزایش کیفیت تولید و در نتیجه سلامت جامعه خواهد شد.

بواسحاقی ادامه داد: صادرات منوط به افزایش کیفیت و کاهش هزینه تولید است بنابراین تحقق این امر، به نظارت دقیق دامپزشکی و بهره گیری تولیدکنندگان از این کارشناسان بستگی خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان با استفاده از نظرهای دامپزشکان در مراحل مختلف تولید، فرآوری و عرضه فرآورده‌های خام دامی ضمن کسب درآمد مناسب می‌توانند بقای خود را در چرخه تولید و اقتصاد تضمین کنند.

منبع: ایسنا

ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 19 مهر، 1397 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 1,145
بازدید ديروز : 14,624
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir