صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

کیفیت مرغ تولیدی قابل رقابت با سایر رقباست
داخلی
حجت با بیان اینکه به راحتی می توان 10 درصد بازارهای اطراف را به خود اختصاص داد، افزود: در صورت برنامه‌ریزی دقیق ظرف پروسه شش ماهه به سهولت می توان500 هزارتن از نیاز سه میلیون تنی...


به گزارش مرکز طیوران عظیم حجت عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی، درباره آخرین وضعیت رشد صنعت طیور در سال های اخیر اظهار کرد:با توجه به ابلاغ وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر گسترش نیافتن صنعت طیور ناشی از ظرفیت سازی‌های مناسبی که در سال‌های اخیر صورت گرفته است؛در چند سال اخیر مجوز جدیدی برای احداث واحدهای مرغداری نداشتیم.

وی افزود: در سال های اخیر تنها واحدهایی که از قبل مجوز ساخت اخذ کرده بودند به ظرفیت‌های فیزیکی افزوده شدند.

حجت ظرفیت جوجه ریزی مناسب در سطح کشور را امری حائز اهمیت برای صنعت طیور دانست و گفت: برای تولید سالانه 2 تا 2 میلیون و 100 هزارتن مرغ به یک میلیارد و 200 تا یک میلیارد و 400 میلیون قطعه جوجه نیازمندیم و دلیل اعلام متفاوت قطعه طیور ناشی از تولید مرغ با وزن‌های مختلف یک کیلو و 500 تا 2 کیلو گرم است.

این مقام مسئول با بیان اینکه تا چند سال آینده نیازی به مجوز احداث واحد‌های جدید مرغداری نداریم، افزود: با توجه به علم و تکنولوژی جدید، نیازی به ایجاد ظرفیت‌سازی جدید در سال‌های آتی نداریم چرا که آنچه که هم اکنون صنعت طیور با آن دست و پنجه نرم می‌کند، ظرفیت جدیدی است که در سال‌های قبل به وجود آمده و معادل آن بازار مصرف نداریم.

وی گفت: هم اکنون سهمی در بازارهای جهانی نداریم؛ مرغداران به سبب هزینه‌های بالای تولید از ناحیه فروش مرغ در بازار داخل متضرر هستند.

حجت با انتقاد از سهم ناچیز ایران در تجارت جهانی بیان کرد: کشورهای اطراف ایران از سمت غرب و شرق و همچنین حاشیه خلیج فارس واردکننده مرغ هستند که به سبب برخی مسائل سیاسی امکان صادرات به این کشور وجود ندارد.

عضو اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: در چند ماه اخیرعراق تعرفه واردات مرغ از ایران را چند برابر تعرفه دیگر رقبا افزایش داده است که بدین منظور از دولتمردان، وزارت جهاد و وزارت امورخارجه انتظار می رود که موضوع تعرفه را با مسئولان عراقی  مرتفع کنند چرا که صادرکنندگان نمی‌توانند با مدیران سیاسی بازارهای هدف موضوع تعرفه را حل و فصل کنند.

به گفته وی با توجه به شفاف سازی نرخ دلار در صورت حل و فصل موضوع تعرفه، ایران به راحتی یکی از صادرکنندگان مطرح و رقابت پذیر در بازار های هدف خواهد بود چرا که  درکیفیت کالای تولیدی به دلیل دارابودن واحدهای مدرن ومکفی بودن تعداد کشتارگاه دارای کدir مشکلی وجود ندارد.

حجت با بیان اینکه به راحتی می توان 10 درصد بازارهای اطراف را به خود اختصاص داد، افزود: در صورت برنامه‌ریزی دقیق ظرف پروسه شش ماهه به سهولت می توان500 هزارتن از نیاز سه میلیون تنی بازارهای هدف را تامین کرد.

وی با تکذیب این موضوع که هزینه تولید در کشور نسبت به سایر کشورها بالاتر است؛ افزود:اینکه قیمت تمام شده در کشور نسبت به سایر کشورها بالاتر است، صحت ندارد چرا که دولتمردان کشورهایی همچون ترکیه در زمینه صادرات یارانه صادراتی در نظر می‌گیرند تا سایر رقبا را از منطقه خارج کنند و به همین خاطر انتظار می‌رود که دولت سیاست سایر کشورهای صادرکننده را اعمال کند تا در کنار شفاف سازی قیمت دلار در سامانه بتوان ارزآوری مناسبی در صنعت طیور داشت.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 2 مرداد، 1397 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 2,394
بازدید ديروز : 7,865
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir