صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

ساختار دارويي كشور نيازمند اصلاحات اساسي است
داخلی

رييس سازمان دامپزشكي كشور با بيان اينكه سالانه حدود 200 ميليارد تومان گردش مالي داروهاي دامپزشكي كشور است ( يك سوم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي)، تاكيد كرد:



ساختار دارويي كشور (توليد، توزيع، واردات دارو) نيازمند اصلاحات اساسي است.

به گزارش خبرنگار دامپروري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مجتبي نوروزي اظهار كرد: اصلاحات در نظام و ساختار دارويي در سطح كشور آغاز شده كه با قاطعيت پيگيري خواهد شد چراكه اين بخش (توليد، توزيع، واردات دارو) نيازمند اصلاحات اساسي است كه مفسده‌هاي در گذشته در اين زمينه وجود داشته و اگر بيش از اين در جرايد جو سازي كنند مسايل پشت پرده مافياي دارويي در سطح كشور را علنا افشا خواهم كرد.

وي با اشاره به تدوين و ابلاغ دستورالعمل پخش دارو در سال گذشته، افزود: در حوزه ثبت دارو نيز بايد تغييراتي ايجاد شود چراكه در هر كدام مفاسدي وجود داشته است كه در بحث واردات دارو تعاريف مشخصي از داروهاي مشابه داخلي براي اعمال تعرفه مشخص شده است.

رييس سازمان دامپزشكي كشور درباره قاچاق دارو دامپزشكي اظهار كرد: در مدت اخير شركت‌هاي متخلف واردكننده دارو حدود سه ميليارد تومان جريمه ارزي و ريالي شدند. در استان‌ها، ستاد و كميته خاصي براي جلوگيري از قاچاق دارو وجود دارد و سازمان به طور مرتب از داروخانه‌هاي دامي بازديد و در صورت تخلف برخورد قاطعانه مي‌شود كه سال گذشته چندين باند قاچاق با همكاري نيروي انتظامي و بسيج كشف و به قوه قضاييه معرفي شد.

وي گفت: در حال حاضر به دليل اينكه جرايم چندان بازدارنده نيست لايحه جرايم امور دارويي دامپزشكي و لايحه تخلفات دامپزشكي و لايحه‌هاي پالايش مستمر باقيمانده‌هاي دارويي تدوين شده كه به مجلس ارائه خواهد شد.

نوروزي درباره بسته‌بندي گوشت مرغ، اظهار كرد: بسته‌بندي گوشت مرغ در استان تهران نيازمند شرايط لازم در كشتارگاه‌ها و همچنين شرايط مناسب آب و هوايي است چراكه در فصول گرم سال اجراي اين طرح با مخاطراتي روبه رو خواهد شد كه تلاش مي‌شود اين طرح در فصل زمستان امسال اجرا شود.

وي با اشاره به اعلام سازمان جهاني بهداشت دام مبني بر عاري بودن ايران از بيماري‌ طاعون گاوي، اظهار كرد: عاري شدن ايران از ويروس تب برفكي نيز به زودي توسط سازمان جهاني بهداشت دام ابلاغ مي‌شود.

وي با بيان اينكه هزار و 200 كانون تب برفكي در سال 85 با استفاده از سيستم GIS گزارش شده است، گفت: در سال گذشته اين ميزان به 800 كانون كاهش يافته و در سال جاري نيز نسبت به سال 86 كاهش يافته است.

نوروزي با اشاره به قدرداني رسمي نماينده فائو از كشور ايران براي مبارزه با بيماري آنفولانزاي فوق حاد پرندگان، گفت: مراقبت فعال براي پيشگيري از اين بيماري از سال گذشته پايه‌ريزي شده و در سال جاري نيز ادامه خواهد داشت. به طوري كه در سال گذشته 121 هزار و 173 مورد از مرغداري‌هاي صنعتي، 19 هزار مورد از سطح تالاب‌هاي كشور، 140 هزار مورد از روستاها و 17 هزار و 523 مورد از مراكز عرضه پرندگان در سطح كشور بازديد شده است و نتيجه نمونه‌گيري از 162 هزار و 623 مورد عاري بودن ايران از بيماري آنفولانزاي فوق حاد پرندگان بوده است.

رييس سازمان دامپزشكي كشور با بيان اينكه حدود 25 ميليارد تومان از محل اعتبارات خشكسالي براي دامپزشكي پيش‌بيني شده است، تصريح كرد: بيشتر اعتبارات براي افزايش سطح ايمني دام‌ها هزينه مي‌شود.

وي آموزش و اطلاع‌رساني در جمعيت‌هاي هدف ( عشاير و روستايي ) و همچنين توزيع رايگان بيش از يك ميليون بسته داروهاي ضد انگلي زنبور عسل را از اقدامات انجام شده براي كاهش اثرات خشكسالي عنوان كرد و افزود: حدود 31 ميليون راس دام عليه بيماري‌هاي استراتژيك و غيراستراتژيك در 14 استان خشكسالي واكسينه خواهند شد.

نوروزي با اشاره به سياست هدفمند كردن يارانه‌ها، ادامه داد: بالغ بر 10 ميليارد تومان در قالب توسعه واكسيناسيون دام‌هاي روستايي و عشاير به منظور كاهش چشمگير بيماري‌هاي مشترك انسان و دام پيش‌بيني شده است.

رييس سازمان دامپزشكي درباره نظارت بر بهداشت عمومي گفت: در سال گذشته حدود يك ميليون و 904 هزار مورد از سطح اماكن عرضه محصولات دامي در سطح كشور بازديد شده كه منجر به ضبط سه هزار و 473 تن فرآورده غير قابل مصرف شد كه اين ميزان در چهار ماهه ابتداي سال جاري به دليل حذف دام‌هاي ناشي از خشكسالي در كشتارگاه‌ها 10 درصد افزايش يافته است.

وي با اشاره به صادرات آلايش‌هاي خوراكي و غير خوراكي به كشورهاي چين، آذربايجان، عراق و تركيه، صادرات گوشت قرمز به عربستان و عراق، واردات گوشت قرمز از برزيل، هندوستان، مغولستان و بلاروس و همچنين صادرات دام زنده به حوزه خليج‌فارس و واردات آن از آسياي ميانه، تصريح كرد: كليه صادرات و واردات دام و محصولات دامي با نظارت شرعي و بهداشتي سازمان دامپزشكي كشور صورت مي‌گيرد.

نوروزي با بيان اينكه اجراي سيستم مراقبت براي بيماري‌هاي مهم و اخطاركردني در ماهيان گرمابي، سردابي و ميگو در دستور كار قرار دارد، يادآور شد: به دليل رفع ممنوعيت صادرات ميگو به كشورهاي اتحاديه اروپا سطح زيركشت ميگو در سال جاري افزايش يافته است.

رييس سازمان دامپزشكي بابيان اينكه كشتارگاه‌هاي سنتي دام با چالش‌هايي در جامعه مواجه است و برخي اصناف مرتبط مقاومت‌هايي در اين زمينه نشان مي‌دهند، اظهار كرد: طرح ساماندهي كشتارگاه‌هاي دام از پنج سال گذشته آغاز شده و تا پنج سال آينده ادامه خواهد داشت كه تاكنون تعداد كشتارگاه‌هاي سنتي دام از 750 واحد به 400 واحد كاهش يافته و تا پنج سال آينده نيز به 100 واحد كاهش مي‌يابد چراكه كشتارگاه‌هاي سنتي دام معمولا از وضعيت بهداشتي مطلوب دامپزشكي برخوردار نيستند.

به گفته وي طرح ساماندهي كشتارگاه‌هاي طيور نهايي شده و به‌زودي ابلاغ خواهد شد كه بر اساس استعداد كشور در افق بيست ساله آينده كشتارگاه‌هاي طيور در هر منطقه و استان در نظر گرفته شده كه كمترين نقل و انتقال مرغ زنده بين استان‌ها صورت ‌گيرد.

انتهاي پيام

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 8 مرداد، 1387 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 412
بازدید ديروز : 14,624
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir