صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

شكل‌گيري پايانه‌هاي توزيع تخم‌مرغ ضروري است
داخلی

معاون سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به فعال شدن دو كارخانه تخم مرغ پاستوريزه تاكيدكرد: شكل‌گيري پايانه‌هاي توزيع تخم مرغ به منظور عرضه تخم مرغ سالم و بسته‌بندي شده ضروري است...



معاون سازمان دامپزشكي كشور از تدوين و ابلاغ نقشه بيماري‌هاي جغرافيايي زنبورعسل تا دو ماه آينده خبر داد.

به گزارش خبرنگار دامپروري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي خلج - معاون بهداشتي و پيشگيري سازمان دامپزشكي كشور با اعلام اينكه براي اولين بار تا دو ماهه آينده نقشه بيماري‌هاي جغرافيايي زنبور عسل در كشور تدوين و به دامپزشكي استان‌ها ابلاغ مي‌شود، افزود: چگونگي وضعيت بيماري‌هاي زنبورعسل در كشور براي مصرف دارو در استان‌هاي متراكم كشور در حال نمونه‌برداري است كه 15 هزار و 500 نمونه از حدود سه ميليون كلوني زنبورعسل انجام و براي آزمايشات انگلي به دامپزشكي استان تهران منتقل مي‌شود.

وي با اشاره به فعال شدن دو كارخانه تخم مرغ پاستوريزه تاكيد كرد: شكل‌گيري پايانه‌هاي توزيع تخم مرغ به منظور عرضه تخم مرغ سالم و بسته‌بندي شده ضروري است.

خلج با تاكيد بر اهميت به شاخص‌هاي اندازه‌گيري وضعيت بيماري در كشور، اظهار كرد: سال گذشته 12 ميليون و 387 هزار راس گاو،37 ميليون و 666 هزار راس گوسفند و بز عليه بيماري تب برفكي واكسينه شدند و در سال جاري نيز در جمعيت گاوي 942 هزار راس و در جمعيت گوسفند و بز دو ميليون و 800 هزار راس واكسينه شدند.

معاون سازمان دامپزشكي كشور تصريح كرد: كانون‌هاي بيماري تب برفكي در سال گذشته نسبت به سال 85 به نصف رسيده و در سال جاري نيز نسبت به سال 86 حدود 40 درصد كاهش يافته است.

وي درباره بيماري شاربون اظهار كرد: سياست سازمان قطع واكسن اين بيماري در برخي مناطق از جمله استان هرمزگان است.

قائم مقام سازمان دامپزشكي كشور نظم بخشي بهداشتي بين مزارع مرغ اجداد، مرغ مادر، جوجه‌كشي‌ها و مراكز پرورش پايين دستي در بخش بيماري‌هاي طيور را از اقدامات سازمان دامپزشكي عنوان كرد و افزود: تاكنون مجوز 13 هزار وسيله حمل و نقل فرآورده‌هاي دامي و پروانه سه هزار و 500 خودرو حمل و نقل دام زنده و طيور زنده صادر شده است.

در ادامه اين نشست نيز بهزاد وارسته - معاون تشخيص و درمان سازمان دامپزشكي كشور تصريح كرد: ثبت دارو، توليد دارو،‌ مواد اوليه وارداتي و همچنين فرايند مصرف آن نيازمند اصلاح است كه در سال گذشته مقررات مواد اوليه دارو بازنگري شد و در آينده نيز تكميل خواهد شد كه بتوان فضاي سالم و صحيح بر اساس شايستگي‌هاي توليد در بخش توليد، توزيع و واردات دارو ايجاد شود.

وي افزود: در زمينه تشخيص تلاش مي‌شود آزمايشگاه‌هاي كشور سطح استانداردها را رعايت كند و به سمت تخصصي شدن حركت كرده كه بتوان 12 آزمايشگاه رفرانس متناسب با بيماري‌هاي موجود در كشور ظرف چند سال آينده ايجاد شود.

به گزارش ايسنا، علي محمد سلطاني ـ نماينده ولي فقيه در سازمان دامپزشكي كشور با تاكيد بر انجام نظارت شرعي بر ذبح در كشتارگاه‌هاي داخل و خارج از كشور، تصريح كرد: به آحاد جامعه اطمينان داده مي‌شود كه براي مصرف گوشت‌هاي وارداتي از خارج كشور جاي هيچ شك و شبهه‌اي نيست چراكه در وضعيت بسيار عالي كشتار مي‌شود.

وي خاطرنشان كرد: در آينده‌اي نزديك كليه محصولات توليدي، وارداتي و صادراتي دامي داراي نشان حلال مي‌شوند.

به گزارش ايسنا، كاظم عبدي - سرپرست دفتر بهداشت، پيشگيري و مبارزه با بيماري‌هاي آبزيان نيز در اين نشست خبري با اشاره به وجود بيش از 100 واحد فرآوري و صادرات محصولات شيلاتي، تصريح كرد: محصولات آبزي ايران از بهترين فرآورده‌هاي توليدي جهان است كه مستقيما به تمام كشورهاي واجد كد EC صادر مي‌شود چراكه كليه فرآورده‌هاي شيلاتي از مراحل توليد تا عرضه تحت نظارت و كنترل دامپزشكي است و لازم است كه اين نظارت به طور دقيق ادامه يابد تا ايران موقعيت جهاني خود را حفظ كند.

عبدي با اشاره به وجود بيش از دو هزار و 800 مركز پرورش ماهيان سردابي و 500 مركز پرورش ماهيان گرمابي تاكيد كرد: سيستم مراقبت فعال در اين واحدها توسعه يافته و سازمان دامپزشكي نظارت مستقيم بر اين واحدها دارد.

وي با اشاره به ريشه‌كني بيماري لكه سفيد ميگو در كشور، گفت: براي جلوگيري از تكرار اين بيماري سيستم مراقبت به كليه مراكز تكثير و پرورش ابلاغ شده است. همچنين گونه‌هاي مقاوم به اين بيماري (گونه وانامي) وارد شده و در حال توسعه است.

به گفته سرپرست دفتر بهداشت، پيشگيري و مبارزه با بيماري‌هاي آبزيان ادامه داد: مركز توليد ميگو SPF (توليد ميگو از مولدين عاري از هر گونه پاتوژن ) در كشور براي اولين بار به زودي راه‌اندازي مي‌شود.

وي در پايان خاطرنشان كرد: استراتژي برخورد با بيماري لكه سفيد براي اولين بار تدوين شده و به زودي ابلاغ مي‌شود كه باعث تسهيل نظارت سازمان بر مزارع پرورشي خواهد شد.

انتهاي پيام

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 8 مرداد، 1387 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 219
بازدید ديروز : 8,132
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir