صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

هیچ کسب‌وکاری پرسودتر از مرغ مادری‌ها نیست
داخلی
محمد علی کمالی، با اشاره به اینکه از آذر سال گذشته قیمت جوجه حالتی جهشی پیدا کرد، افزود: از وقتی میزان گوشت مرغ در بازار بالا رفت و نرخ مرغ زنده فروکش کرد، برای کاهش تولید...


اکنون طبق گفته تولیدکنندگان گوشت مرغ، حلقه‌ای که از بیشترین سود در زنجیره تولید این محصول برخوردار است، مرغ مادری‌ها هستند.

به گزارش خبرنگار ایانا، مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی، در نشست مدیران عامل اتحادیه مرغداران استان‌ها در راستای بررسی وضعیت تولید مرغ و مدیریت جوجه‌ریزی و نقش اتحادیه‌ها و تعاونی‌ها در پیشبرد صنعت طیور گفت: در حال حاضر وضعیت بازار به گونه‌ای رقم می‌خورد که مرغ مادری‌ها بیشترین سود را به جیب می‌زنند و به جرات می‌توان ادعا کرد که هیچ کسب‌وکاری سودمندتر از این بخش نیست.

محمد علی کمالی، با اشاره به اینکه از آذر سال گذشته قیمت جوجه حالتی جهشی پیدا کرد، افزود: از وقتی میزان گوشت مرغ در بازار بالا رفت و نرخ مرغ زنده فروکش کرد، برای کاهش تولید برنامه‌ریزی شد. بنابراین نخستین قدم پایین آوردن تولید جوجه بود. بر این اساس، جوجه‌ریزی مادر به 800 هزار قطعه و جوجه یکروزه نیز به 80 تا 85 میلیون قطعه کاهش یافت.

به گفته وی، از طرفی مرغدار هم برای جبران ضررهای مالی سال 93 و 94 چاره‌ای جز جوجه‌ریزی نداشت. بنابراین با افزایش تقاضا برای این نهاده، قیمت آن به بالای دو هزار و 700 تومان در سال گذشته رسید. ضمن اینکه گرانی گوشت قرمز در همین ایام، مردم را به مصرف بیشتر گوشت مرغ، سوق داد.

کمالی عنوان کرد: اکنون اتحاد پنهانی بین مرغ مادری‌ها در قالب انجمن شکل گرفته و آنها از این فضا حداکثر سوءاستفاده را می‌کنند و نظارت جدی روی این مسئله صورت نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: این در حالی است که در آغاز سال 95 با انبوه تولید مواجه بودیم. به طوری که ذخایر گوشت مرغ به بیش از 120 هزار تن به همراه ده‌ها هزار قوطی کنسرو می‌رسید. حتی زمانی که قرار بود به عنوان مدیرعامل اتحادیه خدمت کنم، سفارش مهندس حجتی، کنترل تولید و مدیریت آن بود. بنابراین وضعیت فروش مرغ زنده در آن زمان نگران‌کننده بود که با تدبیرهای صورت گرفته، کمی تعادل به بازار برگشت.

کمالی بیان کرد: یکبار از انجمن تولیدکنندگان جوجه قول گرفتیم که 20 میلیون قطعه در یک ماه با قیمت توافقی به مرغداران بفروشند، اما تنها چهار میلیون آن را عملی کردند. سپس برای خرید 30 میلیون قطعه قرارداد بستیم که در آن زمان نیز شش میلیون قطعه تامین شد.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی، گفت: به همین دلیل به وزیر جهاد کشاورزی نامه نوشتیم و از وی خواستیم تا اجازه ورود 60 میلیون تخم‌مرغ نطفه‌دار به مدت سه ماه و هر ماه 20 میلیون را صادر کند، اما هنوز این نامه در پیچ و خم‌های اداری گیر افتاده است.

وی تاکید کرد: در صورتی عرضه جوجه در بورس کالا موفق خواهد بود که بیش از 40 درصد تولید در آن عرضه شود؛ وگرنه می‌توان در این بازار نیز با تبانی، به قیمت گران این نهاده مشروعیت بخشید. البته توصیه اتحادیه به مرغداران این است که بورس را رها نکنند.

ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 11 مرداد، 1396 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 801
بازدید ديروز : 8,132
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir