صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

توسعه بی رحمانه صنعت طیور بدون ایجاد زیرساخت، فرصت سوزی بود
داخلی
مجتبی محمدی با اشاره به این موارد، بازار مرغ را در کشور پرریسک دانست و افزود: به دلیل رشد نا متناسب این صنعت است، بازار عرضه و تقاضا نیز بهم ریخته و افزون بر آن بازارهای بین المللی...


مجتبی محمدی، در گفت و گو با اگنا، گفت: این موارد نشان می دهد که دولت به وظایف حاکمیتی خود درست عمل نکرده است و مرغداران حق دارند از دولت طلبکار باشند.
این کارشناس صنعت مرغداری با اشاره به این موارد، بازار مرغ را در کشور پرریسک دانست و افزود: به دلیل رشد نا متناسب این صنعت است، بازار عرضه و تقاضا نیز بهم ریخته و افزون بر آن بازارهای بین المللی را نیز از دست می دهیم.
محمدی ادامه داد: طبق آمارهای منتشر شده، سرانه مصرف مرغ در کشور حدود ۱۹ تا ۲۲ کیلوگرم است و اگر ۲۲ کیلوگرم را هم در نظر بگیریم با یک ضرب و تقسیم ساده، میزان مصرف داخلی مشخص می شود و می توان به راحتی تعادل بین عرضه و تقاضا برقرار کرد.
وی اظهار کرد: در صنعت مرغ مادر تعداد پروانه‌های صادر شده ۲۰ میلیون جوجه ریزی در سال است. درصورتی که اگر ما به عدد ۱۲ میلیون قطعه در سال برسیم تقریبا تمام واحدهای مرغ مادر در نقطه سر به سر یا به ضرر، باید جوجه‌های شان را بفروشند.
محمدی گفت: با این تفاسیر ماهیانه یک میلیون قطعه جوجه ریزی مادر، باید انجام شود و شاهد این مدعا هم برنامه های معاونت بهبود تولیدات دام وزارت جهاد کشاورزی است که ماهیانه۸۵۰ هزار مجوز جوجه ریزی صادر می کند و اگر به یک میلیون برسد، عملا باید ۵۰ درصد از واحدهای دارای پروانه بهره برداری را خالی بگذاریم تا بازار تنظیم شود.
عضو هیات مدیره انجمن صنفی کارخانه‌های جوجه کشی استان مازندران، تصریح کرد: این یعنی فاجعه، یعنی ۵۰ درصد از سرمایه‌گذاری های ثابت در این بخش معطل مانده و بدتر اینکه بخش عمده این سرمایه برای بانک‌هاست. در نتیجه سرمایه‌‌ای که برای تولید سرمایه‌گذاری شده، یک عده بدهکار بانکی و بیکار ایجاد کرده است.
وی راهکارهای برون رفت از این مشکلات را بیان و اظهار کرد: به باور بسیاری از کارشناسان ما دو راه بیشتر نداریم، نخست اینکه آنقدر پیش برویم تا بازار خودش را تنظیم کند و شرکت‌ها یکی پس از دیگری ورشکسته شوند. از طریق سیستم بدهی بانکی نیز پرداخت خواهد شد.
محمدی راه دوم را تجمیع‌ واحدها دانست و افزود: با تشکیل زنجیره واقعی تولید و تجمیع واحدهای تولید در این زنجیره ها می توان چالش کنونی را پشت سر گذاشت البته اگر زنجیره تولید به معنای واقعی و نه روی کاغذ که اکنون در کشور وجود دارد، تشکیل و ساماندهی شود.
وی با اشاره به موانع صادراتی در صنعت طیور کشور، اظهار کرد: تولید ما به علت وجود واسطه‌های مختلف و منفعت اندیشی هر حلقه از زنجیره تولید غیر اقتصادی است و تا زمانی که زنجیره ها و تشکل های واقعی تولید شکل نگیرند این روند ادامه خواهد داشت.
ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 13 تیر، 1396 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 3,489
بازدید ديروز : 7,627
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir