صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

بررسی نحوه اخذ مالیات از زنجیره‌های طیور
داخلی
محمد برزگری ‌گفت: موضوع زنجیره‌های تولید گوشت مرغ، پیچیدگی خاصی دارد که باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد. کارشناسان مربوطه بعد از تحقیق در این خصوص در نهایت ...


هرچند فعالیت‌های کشاورزی از پرداخت مالیات معاف هستند، اما این موضوع شرایط و چارچوبی دارد که توسط قانون اعمال می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایانا، کارشناس دفتر فنی سازمان امور مالیاتی امروز در واکنش به اعتراض انجمن ملی شرکت‌های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ، مبنی بر اخذ مالیات از فعالان این عرصه، گفت: مطابق اصل 51 قانون اساسی، هیچ مالیاتی از فعالیت‌های تولیدی اخذ نمی‌شود، مگر به موجب قانون. در این راستا فعالیت زنجیره‌ها نیز باید مورد بررسی قرار گیرد.

محمد برزگری ‌با اشاره به اینکه سازمان امور مالیاتی تنها موظف به اجرای قانون است، افزود: مطابق ماده 81 قانون مالیات‌های مستقیم، تمام فعالیت‌های کشاورزی از پرداخت مالیات معاف هستند، اما این معافیت مشمول واحدهایی مانند کارخانه خوراک دام یا کشتارگاه نمی‌شود.

وی عنوان کرد: به‌عنوان مثال، کارخانه خوراک دام، محصول مورد نظر خود را به تولیدکنندگان گوشت مرغ، می‌فروشد و از این راه کسب درآمد می‌کند. همچنین کشتارگاه نیز مرغ تولید شده در واحدهای دیگر را ذبح کرده و به بازار می‌فرستد. بنابراین واحدهایی اینچنینی مشمول مالیات نمی‌شوند.

به گفته کارشناس دفتر فنی سازمان امور مالیاتی، یک کشاورز وقتی از کمباینی که در اختیار دارد، تنها در مزرعه خود بهره می‌برد، نباید مالیات پرداخت کند، اما اگر همین کمباین برای کار در مزرعه دیگری مورد استفاده قرار گرفته و به ازای آن دستمزد دریافت شود، این فعالیت مشمول مالیات خواهد بود. حتی زمانی که سالن مرغداری، اجاره داده می‌شود، مالک آن باید مالیات پرداخت کند، اما مرغداری که این سالن را اجاره کرده و تنها به فعالیت پرورش مرغ می‌پردازد، معاف از مالیات خواهد بود.

برزگری با تأکید بر اینکه هر معافیتی قابل اعمال است، اظهار کرد: البته واحدهای تولیدی و معدنی طبق ماده 132 می‌توانند بین 5 تا 13 سال از معافیت مالیاتی برخوردار بوده و پس از آن نیز به موازات افزایش نیروی کار، تا سقف 26 سال از این امتیاز بهره‌مند شود. این موضوع در ارتباط با کارخانه خوراک دام مصداق دارد.

وی در پایان بیان کرد: موضوع زنجیره‌های تولید گوشت مرغ، پیچیدگی خاصی دارد که باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد. کارشناسان مربوطه بعد از تحقیق در این خصوص، در نهایت تصمیم خواهند گرفت که این شرکت‌ها باید مالیات پرداخت کنند، یا نه.

این در حالی است که چندی پیش، دبیر انجمن ملی شرکت‌های زنجیره‌ای تولیدکننده گوشت مرغ، به ایانا گفته بود: "سازمان امور مالیاتی، با تفسیر عنوان پرورش طیور به مرغداری‌ها، تنها آن‌ها را از پرداخت مالیات معاف کرده است، بنابراین اگر این مرغداری‌ها در قالب شرکت‌های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ و در چارچوب قرارداد یا تفاهمنامه‌ای با هم همکاری داشته باشند مشمول پرداخت مالیات خواهند شد.
ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 11 تیر، 1396 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 6,598
بازدید ديروز : 4,441
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir