صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

آنفولانزای فوق حاد پرندگان نخستین بار در سال 84 وارد کشور شد
داخلی
کارشناس بیماری های حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: آنفولانزای فوق حاد پرندگان نخستین بار در سال 84 از قوهای تالاب انزلی در استان گیلان گزارش شد...


کارشناس بیماری های حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: آنفولانزای فوق حاد پرندگان نخستین بار در سال 84 از قوهای تالاب انزلی در استان گیلان گزارش شد.
 سیدمحمود مرعشی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: آنفولانزای فوق حاد پرندگان که در سال 84 وارد کشور شد از نوع H5N1 بوده است اما در حال حاضر آنفولانزایی که منجر به تلفات پرندگان در کشور شده از نوع H5N8 گزارش شده است.
وی با اشاره به علایم این بیماری ادامه داد: مهمترین علایم این بیماری در پرندگان مرگ سریع، علایم عصبی و گوارشی و همچنین عدم تعادل در پرواز است.
کارشناس بیماری های حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تا امروز 13 کشور در اروپا، 2 کشور در شمال قاره آفریقا، هند، کره جنوبی، ایران و رژیم اشغالگر قدس در خاورمیانه شاهد بیماری آنفولانزای حاد پرندگان بوده است.
مرعشی ادامه داد: البته این بدان معنا نیست که در سایر کشورهای منطقه نظیر ترکیه، عراق و افغانستان بیماری مذکور را نداشته باشیم.
وی گفت: باتوجه به اوضاع داخلی این کشورها نهادهای نظارتی آنان مانند دامپزشکی و محیط زیست یا بیماری را ردیابی نکرده اند و یا در گزارش کردن آن شفاف نیستند.
کارشناس بیماری های حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه نخستین بار در سال جاری بیماری آنفولانزای مرغی در کدام قسمت کشور شیوع پیدا کرد، افزود: در امسال برای نخستین بار در پرندگان آبزی مهاجر در استان های مازندران، مرکزی و قم این بیماری ردیابی و گزارش شده است.
مرعشی با اشاره به انتشار بیماری در بین تمامی پرندگان گفت: این بیماری تاکنون از پرندگان آبزی، کنارآبزی و خشک زی در حیات وحش و همچنین پرندگان اهلی و صنعتی شامل مرغ، خروس، اردک، غاز، بوقلمون و مرغ شاخدار گزارش شده است.
وی با اشاره به کنترل این بیماری در انتشار آن به دیگر نقاط کشور افزود: اساس کنترل این بیماری در طیور صنعتی و بومی بر شناسایی قرنطینه و حذف کانون های آلودگی استوار است اما درخصوص کنترل بیماری در میان حیات وحش با ممنوعیت شکار و صید و افزایش حفاظت فیزیکی در تالاب ها و زیستگاه های حساس کشور صورت می گیرد.
مرعشی گفت: درحال حاضر کلیه زیستگاه های مهم پرندگان وحشی و تالاب ها توسط محیط بانان سازمان حفاظت محیط زیست رصد می شود و همچنین ممنوعیت شکار و صید کلیه پرندگان وحشی اعم از آبزی، کنارآبزی و خشک زی نیز از جانب سازمان حفاظت محیط زیست ابلاغ گردیده است.
وی با اشاره به آمار مرگ و میر در بین انسان ها به وسیله ویروس آنفولانزای مرغی در کشور افزود: تاکنون گزارش مرگ و میر در انسان با این تیپ یعنی H5N8 گزارش نشده اما با توجه به خصوصیات ژنتیکی ویروس آنفولانزا که بعضا با تغییراتی همراه خواهد شد رعایت بهداشت فردی در مواجهه پرندگان بیمار، لاشه و بقایای آنها اجتناب ناپذیر است.
کارشناس بیماری های حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: از همه هموطنان عزیز هم تقاضا داریم در صورت مواجهه با پرندگان بیمار یا لاشه تلف شده آنها ضمن اجتناب از جابجاکردن و دست زدن به لاشه آنها مراتب سریعا با شماره تلفن 1540 ادارات کل حفاظت محیط زیست استان اطلاع دهند.
ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 19 دی، 1395 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 3,216
بازدید ديروز : 8,815
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir