صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

آنفلوانزا با خوردن مرغ و تخم مرغ منتقل نمی‌شود
داخلی
سید فرزاد طلاکش گفت: کسی مرغ و تخم مرغ را به صورت خام نمی‌خورد ضمن اینکه کارشناسان اعلام کرده‌اند مردم برای اینکه خیالشان از بابت تمام بیماری‌های میکروبی و ویروسی راحت باشد...


مشاور رئیس سازمان دامپزشکی در حوزه های بهداشت عمومی و مواد غذایی، قرنطینه،  امنیت زیستی و نیز امور تشکل‌های بخش خصوصی در گفتگو با مهر با بیان اینکه برخی اظهارنظرات در شبکه‌های اجتماعی درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان و انتقال آن به انسان از طریق مصرف مرغ و تخم مرغ باعث نگرانی مردم شده است، اظهارداشت: تاکنون هیچ مدرک و سند علمی به دست نیامده که نشان دهد کسی از خوردن مرغ و تخم مرغ به آنفلوانزا مبتلا شده است.

سید فرزاد طلاکش با اشاره به اینکه سازمان بهداشت جهانی عنوان کرده  که هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد، گفت: کسی مرغ و تخم مرغ را به صورت خام نمی‌خورد ضمن اینکه کارشناسان اعلام کرده‌اند مردم برای اینکه خیالشان از بابت تمام بیماری‌های میکروبی و ویروسی راحت باشد، مرغ را تا ۷۰ درجه سانتیگراد بپزند و زرده تخم مرغ نیز سفت باشد؛ در این صورت هیچ مشکلی برای مصرف کننده ایجاد نخواهد شد.

وی تصریح کرد: تاکنون آلودگی انسان به هیچ کدام از سویه‌های آنفلوانزا از طریق خوردن مرغ و تخم مرغ، مشاهده نشده است و تمام منابع علمی معتقد هستند که پختن این محصولات باعث از بین رفتن همه عوامل بیماری‌زا در آنها خواهد شد.

دبیرکل کانون سراسری مرغ تخم‌گذار کشور اضافه کرد: اگر هم موردی از آلودگی انسان به این بیماری وجود داشته باشد، به این صورت بوده که ابتدا انسانی از طریق تماس با پرنده زنده و یا مرده مبتلا و یا در کشتارگاه به آن مبتلا شده و سپس بیماری را به فرد دیگری منتقل کرده است.

طلاکش با بیان اینکه احتمال انتقال آلودگی از طیور بیمار به انسان وجود دارد، افزود: تماس مستقیم با پرنده زنده و یا پرنده مرده‌ای که آلوده باشند می‌تواند باعث ابتلای انسان به آنفلوانزا شود.

این مقام مسئول ادامه داد:  به‌عنوان مثال ممکن است یک پرنده آبزی در شمال کشور به این بیماری آلوده باشد،  فردی دست خود را به پر  یا مدفوع این پرنده بزند و سپس اقدام به شستن صحیح دستانش نکند بنابراین در این حالت تماس دست آلوده با دهان احتمال انتقال بیماری را افزایش می‌دهد.

وی اضافه کرد: افراد؛ هنگام کشتار طیور نیز باید مراقب باشند چون اگر دست فرد زخم باشد و هنگام کشتار به خون پرنده آلوده آغشته شود احتمال ابتلا به بیماری افزایش می‌یابد.

طلاکش به این پرسش که مهم‌ترین علایم ظاهری ابتلای پرندگان به این بیماری چیست تا مردمی که طیور بومی دارند بتوانند متوجه آلودگی آنها شوند؟ پاسخ داد: در دوره‌های گذشته سویه قدیمی ویروس، پرنده را تلف نمی‌کرد اما درحال حاضر اگر پرنده‌ای به ویروس جدید آنفلوانزا آلوده شود، تلف خواهد شد بنابراین مردم باید با روش کاملا بهداشتی پرنده را معدوم کنند.

وی با بیان اینکه تلف شدن پرنده آلوده ۲ الی ۳ روز بیشتر طول نخواهد کشید، افزود: کسانی که طیور بومی دارند حتما باید مراقب پرندگانی که تلف می‌شوند باشند و اگر شاهد تلفاتی در این زمینه بودند سعی کنند دستشان مستقیما با آن تماس پیدا نکند، از دستکش استفاده و  با احتیاط طیور را دفن کنند، روی آن آهک بریزند و سپس دستان خود را با آب ولرم و صابون شستشو دهند.

ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 28 آذر، 1395 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 4,924
بازدید ديروز : 8,815
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir