صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

واردات جو در مقابل صادرات مرغ به روسیه
داخلی
از طرف دیگر مدت‌هاست که با افزایش تولید مرغ در کشور، صحبت از آغاز صادرات این محصول به روسیه مطرح شده ولی به دلایل مختلف هنوز روند صادرات مرغ به روسیه آغاز نشده است، مسئولین کشور...


طبق آمار گمرک در ۱۰ماه ابتدایی سال ۹۴ میزان واردات جو ایران درحدود ۱.۹میلیون تن به قیمت ۴۴۶ میلیون دلار بوده است. ایران هرساله بخش قابل توجهی از نیاز خود به جو را از طریق واردات تأمین می‌کند به طوریکه جو هرساله جزء کالاهای اصلی وارداتی ایران است.

تسنیم: ایران در سال 1394 از 25 کشور جو وارد کرده و در این میان امارات، روسیه، سوئیس و هلند عمده‌ترین مبادی وارداتی ایران بوده‌اند. در جدول زیر آمار واردات جو ایران در سال 1394 به تفکیک مبادی عمده وارداتی نشان داده شده‌است.
کشورهای امارات و سوئیس، که جزء مبادی اصلی وارداتی جو ایران هستند، از تولیدکنندگان جو نیستند و در واقع جو دیگر کشورها را به ایران صادرات مجدد می‌نمایند. همچنین روسیه که جزء عمده‌ترین صادرکنندگان جو در جهان است تنها 15 درصد از بازار ایران را به خود اختصاص داده است.
از طرف دیگر مدت‌هاست که با افزایش تولید مرغ در کشور، صحبت از آغاز صادرات این محصول به روسیه مطرح شده ولی به دلایل مختلف هنوز روند صادرات مرغ به روسیه آغاز نشده است. مسئولین کشور مشکلات استاندارد و عدم هماهنگی را بزرگترین موانع بر سر صادرات مرغ به روسیه می‌دانند.
از آنجا که کشور روسیه آب و هوایی سرد دارد امکان تولید مرغ برای این کشور محدود است و این کشور جزء واردکنندگان مرغ به شمار می‌رود. از طرف دیگر این کشور به دلیل وسعت سرزمینی ظرفیت بالایی در تولید جو دارد. برخلاف این کشور، ایران به دلیل بهره‌وری پایین کشاورزی هرساله بخشی از جو خود را از طریق واردات تأمین می‌کند. بنابراین ایران و روسیه می‌توانند در این زمینه یک تعامل برد-برد دوجانبه داشته باشند به طوریکه ایران از روسیه جو وارد نماید و در مقابل به این کشور مرغ صادر نماید.
در واقع ایران باید زمینه را برای تجارت جو در مقابل مرغ با روسیه فراهم کند تا بخش عمده‌ی جو مورد نیاز ایران به جای کشورهایی چون امارات و سوئیس از روسیه وارد گردد و در مقابل امکان صادرات مرغ ایران به روسیه در حجمی قابل توجه فراهم شود. به این ترتیب مشکلات ایران در تأمین غذای مرغ تا حدود زیادی رفع می‌شود، امکان صادرات مرغ به روسیه فراهم می‌شود و علاوه بر این عمق روابط تجاری ایران و روسیه با این قرارداد دوجانبه بیشتر شده و زمینه برای دیگر قراردادهای مشابه و افزایش صادرات محصولات ایرانی به این کشور نیز فراهم خواهد شد.
ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 21 اردیبهشت، 1395 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 5,988
بازدید ديروز : 9,641
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir