صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

خود کفایی در صنعت خوراک دام و طیور شدنی نیست
داخلی
مجید موافق قدیری رئیس انجمن خوراک دام و طیور گفت:با توجه به آنکه 85 الی 90 درصد خوراک دام و طیور وارداتی است ، رسیدن به خود کفایی در آینده ای نزدیک امکان پذیر نیست...


باشگاه خبرنگاران:رئیس انجمن خوراک دام و طیور گفت:با توجه به آنکه 85 الی 90 درصد خوراک دام و طیور وارداتی است ، رسیدن به خود کفایی در آینده ای نزدیک امکان پذیر نیست.
مجید موافق قدیری رئیس انجمن خوراک دام و طیور با اشاره به واردات خوراک دام و طیور اظهار داشت: ارزش واردات کنجاله سویا در سال گذشته ،710 میلیون دلار بوده که نسبت به سال قبل از نظر وزنی 47 درصد رشد و از نظر وزنی 33 درصد کاهش یافته است.
وی با اشاره به آنکه ذرت دامی از مهم ترین واردات خوراک دام به شمار می رود، گفت: ارزش واردات ذرت دامی در سال گذشته، 1 میلیارد و 400 میلیون دلار بوده که از نظر ارزش 22 درصد و وزنی 3 درصد تقلیل یافته است.
قدیری در ادامه یادآور شد: ارزش واردات جو به عنوان سومین نهاده دامی در سال گذشته، 460 میلیون دلار بوده که در مقایسه با سال 93 از نظر ارزشی 15 درصد کاهش یافته است.
وی با اشاره به مجموع ارزش واردات غیر نفتی بیان کرد:  مجموع واردات غیر نفتی در سال گذشته 41 میلیارد و 499 میلیون دلار بوده که از این میزان 3.4 درصد سهم ذرت،1.1 درصد سهم جو و 1.7 درصد سهم کنجاله سویا اختصاص داشته است.
رئیس انجمن خوراک دام و طیور ادامه داد: ارزش واردات خوراک دام در سال 94، 44 میلیون دلار بوده که در مقایسه با سال گذشته از نظر ارزش 114 درصد و وزنی 72 درصد افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه خود کفایی در خوراک دام و طیور امکان پذیر نیست، گفت: با توجه به آنکه 85 الی 90 درصد خوراک دام و طیور و آبزیان وارداتی است لذا در آینده ای نزدیک نمی توانیم به خود کفایی برسیم، اما گفتنی است که با افزایش بهره وری و کاهش ضریب تبدیل تولید شیر، گوشت و تخم مرغ می توان میزان واردات را کاهش داد.
قدیری تصریح کرد: افزایش تولید در صنعت خوراک دام و طیور با تخصیص منابع، تکنولوژی پیشرفته و استفاده از آن در صنعت دامپروری کشور امکان پذیر است و نباید فراموش کرد که  افزایش دانش منابع انسانی نیز تاثیر بسزایی در کاهش واردات و صادرات خوراک دام و طیور دارد. 
ارسال شده در مورخه : شنبه، 18 اردیبهشت، 1395 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 8,015
بازدید ديروز : 9,641
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir