صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

هشدار صریح وزیر بهداشت:خطر آنفلوانزاي مرغی جدي‌تر شد
داخلیوزير بهداشت گفت: در ايران گر چه هنوز هيچ آزمايشي وجود بيماري آنفولانزاي مرغي را تاييد نكرده ولي اين به معناي نبود اين بيماري در كشور نيست.

كامران باقري لنكراني امروز در حاشيه اجلاس مراكز كارآفريني وزارت بهداشت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش خبرنگار اجتماعي فارس در مورد آخرين گزارشها در مورد بيماري آنفلوانزاي پرندگان در ايران توضيح داد: بيماري آنفلوانزاي پرندگان در كل دنيا تشديد شده است، 70 كشور دنيا اكنون به نوعي درگير اين بيماري هستند حتي در يكي از كشورهاي همسايه ما مورد ابتلاي انساني به اين بيماري گزارش شده كه بسيار نگران كننده است.

وي گفت: خطر اين بيماري به خصوص در دو سه هفته اخير جدي‌تر شده است.

وي افزود: اكنون به جز يك كشور تمام كشورهاي همسايه ما وجود بيماري آنفلوانزاي پرندگان را گزارش كرده‌اند، مفهوم اين گزارشها اين است كه ما در معرض خطر جدي‌تر اين بيماري نسبت به گذشته هستيم، طبيعي است كه موازات افزايش اين خطر مراقبتها و اقدامات پيشگيرانه در كشور نيز با همكاري وزارت بهداشت و وزارت جهاد كشاورزي تشديد شده است.

وزير بهداشت گفت: بررسي‌ها و مراقبت در مورد اين بيماري اكنون جدي‌تر شده است و هر مورد مشكوك ثبت و آزمايش مي‌شود اما خوشبختانه تا به حال هيچ مورد اثبات شده‌اي از اين بيماري نداشته‌ايم ولي مفهوم اين حرف اين نيست كه بيماري وارد كشور ما نشده است.

وي افزود: شرايط اين بيماري به خصوص در دو سه هفته اخير بسيار وخيم‌تر شده است، حتي برخي كشورهاي اروپايي مانند آلمان و انگلستان نيز اكنون درگير اين بيماري هستند و مواردي از ابتلا به اين بيماري را گزارش داده‌اند، مسير بيماري به خصوص در بين طيور با شتاب بيشتري نسبت به گذشته در حال حركت است و نگران كننده است.

وي گفت: با اين وجود هنوز موردي از اين بيماري در كشور ما حتي در بين پرندگان به اثبات نرسيده است، بر اساس برنامه ملي كنترل اين بيماري هر مورد مشكوك به سرعت تحت آزمايش قرار مي‌گيرد البته تا مشخص شدن آزمايشهاي تكميلي مدت زماني طول مي‌كشد اما كار خوبي كه سازمان دامپزشكي انجام مي‌دهد اين است كه به محض مشاهده هر مورد مرگ و مير مشكوك پرندگان اقدامات بهداشتي را از قبيل انهدام موارد مشكوك انجام مي‌دهد و منتظر جواب آزمايشها نمي‌ماند كه اين اقدامات كاملاً علمي و منطقي است.

باقري لنكراني افزود: از نظر ابتلاي انساني نيز هر فردي كه دچار ذات الريه شديد شود، آزمايش مي‌شود و تحت مراقبتهاي خاص قرار مي گيرد.اما مورد ابتلاي انساني به بيماي آنفلوانزاي پرندگان تاكنون در اكشور به اثبات نرسيده است.

* توليد ميكروسكوپ ايراني براي تحقيقات در عرصه نانوتكنولوژي

وزير بهداشت در بخش ديگري از سخنان خود به نوآوري‌ها و ابداعات جديد دانشمندان و محققان علوم پزشكي كشور در حوزه نانوتكنولوژي يا ريزفناوري اشاره كرد و گفت: استفاده از ريزفناوري در حوزه پزشكي در زمان حاضر در 2 بخش دنبال مي‌شود، اول در حوزه فناوري دارو كه باعث اثربخشي بيشتر دارو و كاهش عوارض دارويي مي‌شود و ديگري در حوزه مهندسي بافت و شبيه سازي است.
وي گفت: نمونه اين كار علمي و نوآوري بسيار ارزشمند چندي پيش توسط محققان بيمارستان مسيح دانشوري دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي اعلام شد كه در واقع تركيبي از نانوتكنولوژي و كاربرد سلولهاي بنيادي بود، البته زماني طول مي‌كشد تا اين نوآوريها وارد عرصه خدمت شود.

باقري لنكراني افزود: اين نوآوري جديد گام بلندي در حوزه پيوند عضو از طريق شبيه سازي و مهندسي بافت است كه گر چه در برخي جاهاي ديگر دنيا مشابه آن انجام مي‌شود اما اين كار مستقل از محققان خارجي و توام با نوآوريهاي بومي است كه براي حفظ حقوق مبدعان جزئيات آن را اعلام نمي‌كنيم چون نوعي patent محسوب مي‌شود.

وي اضافه كرد: كار ديگري كه توسط نخبگان و محققان جوان ايراني در بخش غير دولتي انجام شد و به توليد محصول نهايي رسيد، ساخت برخي تجهيزات و وسايل در حوزه تحقيقات ريزفناوري بود كه نمونه آن ساخت يك ميكروسكوپ اختصاصي در اين زمينه بود كه يكي دو نمونه آن را حتي به توليد نيمه صنعتي رساندند كه در حاشيه نمايشگاه اجلاس تحقيقات سلامت كشورهاي منطقه نيز معرفي شد.

وزير بهداشت گفت: اين ابداع جديد به خوبي قابل هماوردي با نمونه هايي است كه در كشورهاي خيلي مدعي توليد مي‌شود.

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 4 دی، 1386 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 423
بازدید ديروز : 4,441
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir