صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: صنعت طیور دومین صنعت اشتغال‌زا پس از خودروسازی
اخبار صنایع وابستهصنعت طیور دومین صنعت اشتغال‌زا پس از خودروسازی ......

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، از صنعت تولید طیور به‌عنوان دومین صنعت اشتغال‌زا پس از صنعت خودروسازی نام برد و با اشاره به گستردگی صنعت طیور در استان سمنان گفت: استان سمنان سالانه 60 هزار تن تولید مرغ و تخم‌مرغ دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، «سیدحسن میرعماد» در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران این استان از وجود 461 واحد مرغ گوشتی در این استان خبر داد و اظهار کرد: این واحدها سالانه 25 میلیون و 600 هزار قطعه جوجه‌ریزی و در هر دوره 9 میلیون و 836 هزار قطعه جوجه‌ریزی می‌کنند.

وی ادامه داد: واحدهای مرغ‌گوشتی در استان سمنان سالانه به تنهایی 49 هزار و 600 تن مرغ تولید می‌کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، گفت: وزارتخانه جهاد کشاورزی به‌منظور مدیریت تولید و کنترل بازار ظرفیت جوجه‌ریزی دو میلیون و 226 هزار قطعه‌ای را برای واحدهای مرغداری در استان سمنان در نظر گرفته است.

امکان افزایش 30 درصدی تولید مرغ در استان

میرعماد از وجود ظرفیت افزایش 30 درصدی تولید مرغ در این استان خبر داد و گفت: چنانچه زنجیره تولید در استان تکمیل و صنایع تکمیلی و واحدهای فرآوری در این استان ایجاد شود، می‌توانیم تولید مرغ در استان سمنان را بیش از 30 درصد افزایش دهیم.

وی، از وجود 35 واحد مرغ تخم‌گذار در این استان خبر داد و افزود: این واحدها ظرفیت تولید یک میلیون و 772 هزار و 500 قطعه را در هر دوره دارند.

ظرفیت تولید 10 هزار تنی تخم‌مرغ در سمنان

این مقام مسئول، از ظرفیت تولید 10 هزار تنی تخم‌مرغ در این استان خبر داد و تصریح کرد: با توجه به تولید مازاد تخم‌مرغ در این استان، امسال برای نخستین‌بار شاهد صادرات تخم‌مرغ استان سمنان به خارج از کشور بودیم.

تولید نکردن مرغ سایز استاندارد مهم‌ترین مانع صادرات مرغ در سمنان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، با اشاره به ظرفیت صادرات مرغ در این استان از تولید نکردن مرغ سایز استاندارد به‌عنوان مهم‌ترین مانع صادرات مرغ در این استان یاد کرد و گفت: اگر واحدهای تولیدی به سمت تولید مرغ سایز که بین یک کیلو و 200 گرم تا یک کیلو 800 گرم وزن دارد، بروند، به‌تدریج امکان صادرات مرغ نیز در استان فراهم می‌شود.

میرعماد، با اشاره به متوسط وزن مرغ تولیدی این استان، یادآور شد: هم‌اکنون وزن مرغ‌ها در این استان حدود 2.5 کیلوگرم است که با سایز استاندارد فاصله دارد. از این‌رو باید مصرف مرغ با سایز استاندارد در سطح استان و کشور فرهنگسازی شود.

وی، از وجود پنج واحد مرغ مادر گوشتی و یک واحد اجداد مرغ گوشتی در این استان خبر داد و گفت: این واحدها به ترتیب ظرفیت تولید 230 هزار قطعه و 13 هزار قطعه در هر دوره را دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، از وجود پنج واحد تولید بوقلمون در استان سمنان خبر داد و خاطرنشان کرد: ظرفیت تولید این واحدها نیز 16 هزار و 200 قطعه در هر دوره است.

میرعماد از وجود پنج واحد مرغ تخم‌گذار در سمنان خبر داد و افزود: ظرفیت تولید این پنج واحد بیش از 230 هزار قطعه در هر دوره است.

وی، با اشاره به وجود 7 واحد تولید شترمرغ در این استان، تصریح کرد: این هفت واحد نیز در هر دوره ظرفیت تولید 1390 قطعه شترمرغ را دارند. هم‌چنین سه واحد شترمرغ پرواری در این استان با ظرفیت تولید 1250 قطعه در هر دوره وجود دارد.

ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 26 بهمن، 1394 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 1,956
بازدید ديروز : 8,815

01. kamali
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir