صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

دبير انجمن متخصصان علوم دامي: صدور مجوز براي تاسيس واحد‌هاي پرورش دام و طيور بي‌رويه نباشد
داخلیدبير انجمن متخصصان علوم دامي كشور نداشتن برنامه‌ريزي منظم براي توليد، توزيع و ذخيره‌سازي خوراك دام و طيور را دليل كمبود و افزايش قيمت آن عنوان كرد.

دكتر محمد مرادي در گفت‌وگو با خبرنگار دامپروري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به اينكه عوامل خارجي و داخلي در كمبود و افزايش قيمت نهاده‌هاي مورد نياز صنعت دام و طيور كشور تاثيرگذار بوده است، اظهار كرد: با توجه به افزايش قيمت جهاني نفت و نتايج مطالعات انجام شده در زمينه توليدات دامي در جهان، كمبود خوراك دام و طيور و افزايش قيمت آن قابل پيش‌بيني بود اما متاسفانه برنامه‌ريزي مناسبي انجام نشد.

وي افزود: كشورهايي همچون برزيل كه تامين كننده بخش عمده‌اي از ذرت مورد نياز جهاني هستند به دليل افزايش قيمت نفت بخشي از ذرت توليدي خود را براي تهيه سوخت اختصاص داده‌اند كه باعث كاهش سهميه ذرت در خوراك دام و طيور و افزايش قيمت آن شده است. از طرف ديگر طبق نتايج مطالعات انجام شده در زمينه توليدات دامي در جهان تا سال 2020 توليد محصولات دامي در مقايسه با ميزان مصرف آن در كشور‌هاي در حال توسعه كمتر خواهد بود به عبارت ديگر تقاضا بيش از عرضه است.

مرادي تصريح كرد: با توجه به افزايش قيمت جهاني بايد طي يكي - دو سال اخير برنامه‌ريزي براي افزايش توليد و ذخيره سازي صورت مي‌گرفت. همچنين سالانه سطح مشخصي به كشت يونجه جو و ... اختصاص داده مي‌شد.

دبير انجمن متخصصان علوم دامي صدور مجوز‌هاي بي‌رويه براي تاسيس واحد‌هاي پرورش دام و طيور را از ديگر علل به وجود آمدن اين وضعيت دانست و افزود: همراه با توسعه صنعت دامپروري تامين نهاده‌هاي آن در نظر گرفته نشده و به نوعي يك رقابت مصنوعي به وجود آمده و به جاي توسعه كيفي و عمودي توسعه كمي در نظر گرفته شده است. در صورتي كه منابع توليد خوراك دام و طيور در كشور محدود است كه باعث افزايش بيش از اندازه قيمت نهاده‌هاي دامي شد.

وي تصريح كرد: هم اكنون به دليل اينكه ذخيره سازي مناسبي در اين زمينه انجام نشده است با كمي تاخير در زمان واردات يا ميزان آن تعادل بازار برهم مي‌ريزد و با موج افزايش قيمت مواجه مي‌شويم.

مرادي اظهار كرد: جاي ذخيره‌سازي در كشور خالي است درحاليكه ذخيره‌سازي مناسب و به اندازه براي موارد پيش‌بيني نشده يكي از راهكارهاي موثر براي تنظيم بازار علوفه است.

اين استاد دانشگاه تهران با بيان اينكه سيستم توزيع در كشور محدود است و افراد محدودي تصميم‌گيرنده واردات، صادرات و عرضه آن به بازار هستند، گفت: سيستم توزيع رقابتي نيست كه تجديدنظر در سيستم كاشت، توزيع و ذخيره‌سازي ضروري است، چراكه در حال حاضر ارقام مورد استفاده براي توليد ذرت علوفه‌اي با كيفيت نيستند و ارقام جديد و به روز كه باعث افزايش توليد در واحد سطح باشند وجود ندارد.

وي معتقد است: با توجه به اهميت بالاي خوراك دام، طيور و مواد علوفه‌اي و نياز آن در كشور به تحقيقات آن چندان بهايي داده نشده است.

دكتر مرادي در پايان خاطرنشان كرد: ادامه اين روند باعث تعطيلي واحد‌ها و از بين رفتن توليد و اشتغال خواهد شد كه مانع از افزايش توليد و حاصل شدن برنامه پيش‌بيني شده مي‌شود.

ارسال شده در مورخه : شنبه، 1 دی، 1386 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 6,546
بازدید ديروز : 9,641
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir