صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

مرغ‌های پیر تخم‌گذار همچنان خمیر می‌شوند
داخلی
رئیس‌ هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار گفت:برخی کشورهای آفریقایی و افغانستان  به علت پایین بودن قیمت مرغ چربی‌دار مصرف‌کننده این نوع مرغ هستند و حتی از ایران تقاضای خرید داشته‌اند اما به دلیل...


رئیس‌ هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار گفت: بعد از ممنوعیت تولید خمیرمرغ توسط وزارت‌ بهداشت باز هم این محصول تولید می‌شود زیرا واسطه‌ها مرغ‌های چربی‌دار را خریداری و پس از ذبح غیرمجاز به مراکز تولید فرآورده‌های گوشتی منتقل می‌‌کنند. ناصر نبی‌پور شیری رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در مورد سرانجام مرغ‌های چربی‌دار (پیر) بعد از ممنوعیت تولید خمیر مرغ از سوی وزارت بهداشت، گفت: قبل از ممنوعیت تولید خمیر مرغ ماهانه حدود 2 میلیون قطعه مرغ تخم‌گذار چربی‌دار (پیر، حدود 80 هفته) زیر نظر سازمان دامپزشکی کشتار و برای تبدیل به خمیر مرغ راهی مراکز تولید فرآورده‌های گوشتی مثل سوسیس و کالباس می‌شد.

 

*کشتار غیر مجاز مرغ‌های چربی‌دار

وی در پاسخ به این سؤال که از زمان ممنوعیت تولید خمیر مرغ که حدود 8 ماه  می‌گذرد، مرغ‌های چربی‌دار (پیر) چه می‌شود، گفت: قاعدتا بخشی از سرمایه‌ تولید‌کنندگان از بین می‌رود، اما بخشی از آن بصورت غیرمجاز کشتار و توسط مراکز تولید فرآورده‌های گوشتی خریداری و به مصرف می‌رسد.

مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار تهران اظهار داشت: نباید به دلیل وجود چند نفر متخلف جلوی تولید خمیر مرغ گرفته می‌شد بلکه باید مجازات و از گردونه تولید خارج می‌شدند.

نبی‌پور شیری با بیان اینکه وزارت بهداشت فکر می‌کند که با ممنوعیت تولید این محصول جلوی تخلفات را گرفته، افزود: بعد از ممنوعیت تولید مشکلات بیشتر شده چرا که قبلا کشتار به صورت بهداشتی و در مراکز زیر نظر سازمان دامپزشکی انجام می‌شد اما الان معلوم نیست که با چه وضعیتی کشتار از مبادی غیر مجاز انجام شود.

وی تصریح کرد: مرغ پیر به مرغ‌های حدودا 80 هفته‌ اطلاق می‌شود که دیگر برای تخم‌گذاری و تولید تخم‌مرغ مناسب نیستند، ضمن اینکه این مرغ‌ها به دلیل افزایش سن بخشی از وزنشان به چربی تعلق دارد.

نبی‌پور شیری بیان داشت: در زمان جنگ مرغ‌های چربی‌دار یا همان مرغ‌های پیر به عنوان مرغ دیرپز یا هلندی به صورت گرم به مردم عرضه و به مصرف خوراکی می‌رسید.

مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار تهران، اظهار داشت: با توجه به مورد پسند بودن مصرف مرغ چربی‌دار در حال حاضر بخشی از این مرغ‌ها بصورت زنده به هرمزگان، سیستان و بلوچستان، لرستان منتقل و در آنجا به مصرف خوراکی می‌رسد.

وی افزود: در روزهای پایانی سال 93 که قیمت هر کیلوگرم مرغ به حدود 9 هزار تومان رسید در برخی از مناطق تهران این مرغ با قیمت هر کیلو‌گرم حدود 3 هزار تومان عرضه شد.

آفریقایی‌ها مشتری مرغ‌های چربی‌دار

نبی‌پور شیری تصریح کرد: برخی کشورهای آفریقایی و افغانستان  به علت پایین بودن قیمت مرغ چربی‌دار مصرف‌کننده این نوع مرغ هستند و حتی از ایران تقاضای خرید داشته‌اند اما به دلیل تعلل مسئولان و قوانین سد راه، هم‌اکنون این کشورها خریدار این نوع مرغ از ترکیه هستند.

وی افزود: در کشورهای آمریکایی و اروپایی مرغ‌های چربی‌دار (پیر) در صنایع مختلف خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرد در حالی که در کشورمان به دلیل چند مورد تخلف بخش زیادی از سرمایه‌ها این بخش به هدر رفته است.

مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار تهران تصریح کرد: مرغ‌های چربی‌دار (پیر) مجوز گرم فروشی دارد و به مصرف انسانی می‌رسد بنابراین این مرغ از نظر تغذیه‌ای مشکلی ندارد.

مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار تهران تصریح کرد: هر کیلوگرم مرغ زنده پیر (چربی‌دار) با قیمت 1200 تومان و هر کیلوگرم گوشت مرغ پیر (چربی‌دار) با قیمت حدود 3 هزار تومان به فروش می‌رسد.

ارسال شده در مورخه : شنبه، 5 اردیبهشت، 1394 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 100
بازدید ديروز : 5,681
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir