صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صادرات افزون بر 12هزارتن گوشت مرغ از گمرکات گلستان
داخلی
معاون سازمان صنعت ،معدن و تجارت گلستان گفت:در سال جدید پیش بینی شده که 178 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود که 130 هزار تن مازاد بر مصرف گلستانی ها بوده و به همین منظور برای توسعه صادرات ...


به گزارش روز شنبه روابط عمومی صنعت،معدن و تجارت گلستان درویش علی حسن زاده در دومین جلسه کمیته پایش تجارت خارجی استان در سال 94 اظهار داشت: تولید مرغ استان در سال گذشته 162 هزار تن بود که 7.48 درصد تولیدات کشور در این بخش را شامل می شود..

وی اضافه کرد: در سال جدید پیش بینی شده که 178 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود که 130 هزار تن مازاد بر مصرف گلستانی ها بوده و به همین منظور برای توسعه صادرات تلاش می شود.

حسن زاده، مقصد صادرات گوشت مرغ استان در سال گذشته را کشورهای عراق، افغانستان ، تاجیکستان و ویتنام برشمرد و افزود: ضمن تثبیت صادرات باید توسعه آن در دستور کار بوده، اما طوری برنامه ریزی شود که بازار داخل دچار مشکل نشود.

معاون سازمان صنعت ،معدن و تجارت گلستان ادامه داد: صادرات گوشت مرغ می تواند ارزش افزوده بالایی را برای کشور و استان ایجاد نماید و از طرفی نیز براساس تصمیم دولت یک میلیارد دلار جوایز صادراتی برای محصولات تک و صنایع با ارزش افزوده بالا برای سال 94 پیش بینی شده که امیدواریم بخشی از این جوایز به صادرکنندگان گوشت مرغ اختصاص یابد.

حسن زاده همچنین تاکید کرد: لازم است واحدهای تولید کننده مرغ و کشتارگاه های طیور استان در جهت تولید با استانداردهای جهانی حرکت کنند تا بتوانند در بازارهای هدف صادراتی با رقبا رقابت نمایند.

وی تشکیل کنسرسیوم و ایجاد برند مشترک جهت صادرات گوشت مرغ را نیز از موارد تاثیرگذار در ثبات صادرات این محصول دانست و گفت: تشکیل چنین کنسرسیوم و برند مشترکی موجب رفع رقابت ناسالم صادرکنندگان در خارج از کشور خواهد شد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گلستان نیزگفت: در بخش های مختلف استان ظرفیت های خوبی وجود دارد که باید در جلسات کارشناسی مورد بحث و بررسی قرار گیرند.

رمضان بهرامی همچنین بر حضور نمایندگان بانک ها در این جلسات تاکید کرد.

در این نشست پتانسیل ها، بازارهای هدف صادراتی و شرایط رقبا در بخش صادرات مرغ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایرنا پیش از این مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور از هدفگذاری برای صادرات 100 هزار تن گوشت مرغ در سال جاری خبر داده بود.

میانگین مصرف مرغ در ایران حدود 25 کیلوگرم بوده که گفته می شود از میانگین سرانه مصرف این فرآورده گوشتی در دنیا بیشتر است.

گلستان دارای 900 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 22 میلیون قطعه جوجه در هر دوره و میانگین تولید ماهانه 12 تا 13 هزار تن است که از این مقدار نیاز ماهانه استان حدود 4 هزار تن بوده و بقیه به دیگر استان ها و یا خارج از کشور صادر می شود.

در صنعت طیور گلستان بیش از 20 هزار میلیارد ریال سرمایه در گردش وجود دارد که که همین امر استان را دارنده عنوان سوم تأمین گوشت مرغ کشور کرده است.

استان گلستان واقع در شمال ایران حدود یک میلیون و 850 هزار نفر جمعیت داشته و با کشور ترکمنستان، دریای خزر و استان های مازندران ،سمنان وخراسان شمالی همسایه است.

مبادی صادراتی گمرکات استان گلستان شامل گمرک اینچه برون، گمرک بندرترکمن، پایانه صادراتی گرگان و پایانه صادراتی گنبدکاووس است.

ارسال شده در مورخه : شنبه، 29 فروردین، 1394 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 4,136
بازدید ديروز : 5,681
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir