صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

جهان: ساخت پیل خورشیدی آلی با کارایی بالا
اخبار روز دنیاساخت پیل خورشیدی آلی با کارایی بالا......

محققان با ترکیب فولرین و پلیمر موفق به ساخت پیل خورشیدی آلی شدند که کارایی آن 10.8 درصد است.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، پژوهشگران دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی با همکاری محققانی از دانشگاه هنگ کنگ دریافتند که می‌توان از تجمع کنترل شده با دما در نوعی از پلیمرهای نیمه‌رسانا برای تولید پیل‌های خورشیدی کارا استفاده کرد. این روش قابلیت تولید انبوه پیل خورشیدی با قیمت پایین را داراست. یافته‌های این پژوهش می‌تواند مسیر تازه‌ای به سوی تولید پیل‌های خورشیدی دارای لایه‌های فعال باز کند.

پیل‌های خورشیدی پلیمری دارای ترکیبی از دهنده‌های پلیمری و گیرنده‌های فولرینی است. برای ساخت این پیل‌ها، فولرین و پلیمر به یک حلال افزوده شده تا محلولی ایجاد شود. این محلول روی یک سطح ریخته شده و حلال آن تبخیر می‌شود. با خارج شدن حلال از سطح، لایه‌ای نازک پدید می‌آید. در این ساختار، ماده دهنده موجب تشکیل گیره‌هایی می‌شود که به یکدیگر متصل هستند. در این ساختار مولکول‌های گیرنده در اطراف گیره‌ها قرار می‌گیرند.

در حال حاضر، بهترین پیل‌های خورشیدی آلی تنها با استفاده از یک یا دو فولرین مختلف ساخته می‌شوند. هارالد آد، محقق طرح و همکارانش پیش از این به بررسی مورفولوژی پیل‌های خورشیدی پرداخته و نشان داده بودند که ابعاد گیره‌ها در لایه دهنده و مولکول‌های تجمع یافته، نقش کلیدی در کارایی پیل خورشیدی دارد.

اخیرا این گروه تحقیقاتی مقاله‌ای در نشریه Nature Communications منتشر کردند و در آن نشان دادند که ابعاد گیره‌ها کاملاً به دما بستگی دارد. همچنین محققان این پروژه ثابت کردند که با افزایش مقدار فولرین‌ها می‌توان کارایی پیل خورشیدی را به 10.8درصد رساند، در حالی که بالاترین رکورد ثبت شده تا کنون 9.8 درصد است.

محققان این تحقیق می‌گویند: همین که ما نشان دادیم دما می‌تواند روی مورفولوژی این پیل‌ها اثرگذار باشد، برای شیمی‌دان‌ها این فرصت پیش می‌آید که آزادی عمل بیشتری برای تعیین ترکیب شیمیایی لایه فعال داشته باشند.

این گروه تحقیقاتی با استفاده از 10 ترکیب مختلف موفق به افزایش کارایی پیل‌ها به 10 درصد شدند. یکی از مزایای این روش آن است که با روش‌های فعلی تولید پیل انطباق‌پذیر بوده و می‌توان از آن برای تولید انبوه استفاده کرد.

ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 27 بهمن، 1393 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 2,283
بازدید ديروز : 7,865
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir