صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

هزاران تن مرغ مازاد روی دست تولیدکنندگان مانده است
داخلی
یوسفی با اشاره به اینکه ما توان رقابت با کشورهای بزرگ تولید کننده مرغ را در زمینه صادرات نداریم، افزود: آنها مزیت هایی در تولید دارند که ما این مزیت ها را نداریم آنها مشوق هایی دارند که ما نداریم...


محمد یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم افزود: دو هفته پیش مرغ زنده کیلویی 4400 تومان به فروش می رفت اما الان قیمت آن به 4100 تا 4200 تومان کاهش یافته چراکه در شهریورماه مردم سرگرم خرید لوازم التحریر هستند و استقبال آنان از خرید مرغ کم شده است.

وی قیمت مرغ گوشتی برای مصرف کننده را بین 6200 تا 6400 عنوان کرد و ادامه داد: مرغ داران برای متوقف کردن ضرر خود، باید هر طوری که می توانند بحث عرضه و تقاضا را تنظیم کنند اگر تقاضا کم است عرضه را کمتر کنند چراکه شرکت پشتیبانی امور دام همه  مرغ مازاد بر مصرف تولیدکنندگان را نمی تواند جمع آوری کند و تا زمانی که مرغ مازاد در بازار است قیمت ها خود به خود کاهش می یابد.
یوسفی با بیان اینکه در حال حاضر میزان خرید شرکت پشتیبانی چندان زیاد نیست، اظهار کرد: علت این امر آن است که سردخانه های این شرکت جای خالی ندارد .
وی در پاسخ به این پرسش که آیا مرغ نیز جزو کالاهای صادراتی به روسیه است یا خیر؟، گفت: مرغ جز این کالاها است اما عملیات این مساله زمان بر است ضمن اینکه تا امروز این میزان صادراتی که وجود داشته نتواسته بازار مرغ  و تخم مرغ را تنظیم کند .
یوسفی تصریح کرد: ما اگر نتوانیم کل مازاد تولید را به طریقی از بازار جمع آوری کنیم اوضاع به همین منوال باقی می ماند ضمن اینکه قرار است خود شرکت پشتیبانی اقدام به صادرات مرغ نماید و وارد بازارهای هدف صادرات شود اما تاکنون کاری به آن شکل انجام نداده است.
وی در پاسخ به این پرسش که بازارهای هدف کشش جذب مازاد تولید ما را دارند یا خیر؟، با بیان اینکه کشورهای بزرگ  تولید کننده مرغ مانند آمریکا، برزیل، ترکیه، تایلند و ... سالانه حدود یک و نیم میلیون تن از این کالا را  به کشورهای اطراف ایران صادر می کنند، گفت: همه مازاد تولید کشور ما  نهایتا 200 هزارتن است ( 15 تا 20 درصد کل مرغی که کشورهای همجوار وارد می کنند) سهم صادرات ما خواهد بود اگر این امر محقق شود.
یوسفی با اشاره به اینکه ما توان رقابت با کشورهای بزرگ تولید کننده مرغ را در زمینه صادرات نداریم، افزود: آنها مزیت هایی در تولید دارند که ما این مزیت ها را نداریم آنها مشوق هایی دارند که ما نداریم بعنوان مثال  تولید آنها با تسهیلات بانکی و دولتی حداکثر 4 درصد در سال است این عدد برای تولیدکنندگان ایرانی به 36 درصد می رسد و فقط به همین دلیل قیمت تمام شده تولید ما 30 درصد بیشتر از آنها است.
وی ادامه داد: حداقل طی یک سال گذشته مرغداران واقعا سرمایه خود را بطور کلی از دست داده اند و خودشان به هیچ وجه نقدینگی ندارند.
یوسفی با بیان اینکه ده ها جلسه بین تولیدکنندگان و  مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در زمینه بررسی مشکلات تولید برگزار شده است، گفت: هیچ کدام از این جلسات نتیجه ملموسی نداشته است البته وزارت جهاد خواهان کمک به تولید است اما بیشتر از این امکانات در اختیار ندارد به هر صورت صنعت مرغ داری کشور در بخش تولید مرغ ، افراد را نمی گویم که همه ورشکست شده اند اما صنعت ورشکسته است هر کس در این صنعت کار می کند از نظر تولید گوشت  مرغ و تخم مرغ ورشکسته است .

 

ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 30 شهریور، 1393 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 1,635
بازدید ديروز : 44,602

01. Serinews  - مدير
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir