صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

تازه ها: آب انار، تقویت‌کننده‌ قلب و معده......
تازه ها

پژوهشگر گیاهان دارویی در خراسان‌جنوبی گفت: هسته‌های سخت میوه انار مقوی معده و آب انار مقوی قلب و معده است.

«محسن پویان» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: انار درختی متعلق به خانواده Puniaceae است که در انگلیسی Pomegrenateنامیده می‌شود.

وی ادامه داد: زادگاه این درخت ایران است، برگ‌های آن به رنگ سبز براق و گل‌هایی قرمز رنگ دارد، نافه از پرچم‌های متعدد ساخته شده و تخمدان آن خانه‌های متعدد دارد که در آن دانه‌های سخت قرار می‌گیرند و اطراف دانه را پوشش آبدار فرا می‌گیرد.

پژوهشگر گیاهان دارویی در خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه همه‌ی قسمت‌های درخت انار در طب گیاهی استفاده می‌شود، گفت: عصاره‌ی پوست درخت خاصیت ضد کرم دارد و برای کرم‌های تیپ وُرم و هایمنولپی دوزیس مؤثر است.

پویان با بیان اینکه خاصیت ضد کرم آن بعلت ماده‌ی ایزوپله‌تیه‌رین است، در پوست درخت علاوه‌بر این بتولیک اسید و اورسولیک اسید وجود دارد، ادامه داد: در پوست ریشه و پوست اندام‌های هوایی گیاه آلکالوئیدهای متیل پله‌تیه‌رین، ایزوپله‌تیه‌رین، پله‌تیه‌رین و پزودوپله‌تیه‌رین وجود دارد.

پژوهشگر گیاهان دارویی در خراسان‌جنوبی گفت: عصاره‌ی پوست ریشه، اثر کرم‌کشی به‌ویژه بر ضد تنیاکانینا را نشان می‌دهد.

پویان تصریح کرد: در هر 100 گرم میوه خوراکی تازه انار 16 گرم هیدرات کربن، 0.3گرم مواد چرب، 0.5گرم پروتئین، 82 گرم آب، 259 میلی‌گرم پتاسیم، 3 میلی‌گرم کلسیم، 8 میلی‌گرم فسفر، 0.3میلی‌گرم آهن، 3 میلی‌گرم سدیم، 0.03میلی‌گرم تیامین(B1)، 0.03 میلی‌گرم رایبوفلاوین (B2)، 0.3 میلی‌گرم نیاسین(B3)، 4 میلی‌گرم ویتامین C وجود دارد.

وی اظهارکرد: میوه انار بعلت وجود تانن قابض است، جوشانده‌ی پوست میوه‌ی آن برای معالجه‌ی اسهال و اسهال خونی نافع است و محلول آن برای ترشحات سفید مهبلی بصورت شست‌وشوی موضعی استفاده می‌شود. پوست ساقه و غنچه‌های گل نیز این خاصیت را دارد.

پژوهشگر گیاهان دارویی در خراسان‌جنوبی گفت: پوست درخت انار برای تهیه‌ی محلول غرغره برای زخم‌های دهان و گلو و مایع شست‌وشو برای بند آمدن خون‌ریزی بینی نیز کاربرد دارد.

پویان اظهارکرد: مرهمی که از جوشانده برگ و پوست ریشه درخت انار تهیه شود برای رفع خارش پوست مؤثر است.

وی ادامه داد: گل‌های له شده درخت انار برای ترمیم سوختگی بدن مفید است و جوشانده قسمت‌های مختلف درخت انار خاصیت ضد باکتری دارد.

پژوهشگر گیاهان دارویی در خراسان‌جنوبی گفت: میوه‌ی انار از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و مصرف مداوم میوه انار باعث نعوظ می‌شود، ملین است و ترشح ادرار را زیاد می‌کند. مصرف آب انار رسیده و شیرین پس از غذا برای تصفیه‌ی خون و تقویت کبد و بیماری یرقان و صاف شدن صدا و باز شدن رنگ چهره بسیار مفید است و دانه‌ی میوه گیاه نفاخ است.

پویان ادامه داد: گل انار با زیره برای اسهال کودکان نیز مصرف می‌شود، میوه انار برای برطرف کردن تب‌های صفراوی و یرقان بسیار نافع است، رب انار نیز همه این خواص را دارد، مخلوط میوه‌های ترش و شیرین انار برای برطرف کردن تشنگی مفرط، تب‌های تند، قی، بی‌حالی و خماری و برطرف کردن ویار زنان حامله تجویز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دانه‌های انار برطرف کردن قی می‌کند، ادامه داد: گل انار را گلنار فارسی می‌گویند، غرغره دم کرده آن برای التیام زخم دهان و خون‌ریزی بن دندان و همراه با گلاب برای برطرف کردن ورم چشم و با آب بارهنگ برای التیام زخم آلات تناسلی مرد و با آب برای برطرف کردن خراش‌های پا که از کفش تنگ ایجاد شده باشد آثار درمانی مفیدی دارد.

پژوهشگر گیاهان دارویی در خراسان‌جنوبی گفت: شست‌وشوی زخم بواسیر با جوشانده‌ی پوست، برگ، گل و پوست میوه درخت انار بسیار نافع است، نشستن در این جوشانده برای بیرون‌زدگی مقعد بسیار اثربخش است.

پویان در خصوص نحوه‌ی مصرف انار گفت: برای جوشانده‌ی پوست ساقه، میوه و ریشه از 20 گرم در یک لیتر آب استفاده می‌شود و مقدار خوراک از آب یا رب انار 300 تا 350 گرم است.

وی خاطرنشان کرد: انار تقریباً در همه‌ی باغ‌های خراسان‌جنوبی پرورش داده می‌شود
ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 23 شهریور، 1393 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 466
بازدید ديروز : 8,815
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir