صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

تازه ها: کليد درمان ناشنوايی انسان در گوش مرغ......
تازه ها

خبرگزاری مهر:پژوهشگران با بررسی سيستم شنوايی مرغ، به راهکار نوينی برای درمان ناشنوايی در انسان نزديک شده اند.

توانايی تشخيص گام های صوت و شنيدن تفاوت بين کلمات همصدا به سلول های تخصصی درون گوش داخلی تکيه دارد که ممکن است آسيب ببينند و شنوايی از دست برود.

اکنون برای نخستين بار دانشمندان کشف کرده اند که چه چيزی رشد و الگوگيری اين سلول ها را تحت کنترل دارد.

آنها رشد اين سلول ها را در مرغ مطالعه کردند که بر خلاف انسان ظرفيت و توانايی رشد دوباره سلولهای تشخيص صدا را پس از ناشنوايی دارند.

تشخيص گام صدا درون حلزون گوش که يک ساختار مارپيچی کوچک درون گوش داخلی است اتفاق می افتد.

درون حلزون گوش سلول های تخصصی به نام سلول های مويی وجود دارد که بر اساس جايگاهشان در حلزون گوش و تعداد و طول اﺳﺘﺮﯾﻮﺳﯿﻠﯿﺎ، به گام های صوتی مختلفی تبديل می شوند. اﺳﺘﺮﯾﻮﺳﯿﻠﯿﺎها برامدگی های ميکروسکوپی مو مانندی هستند.

صداهای دارای گام بلند توسط سلولهايی که موهای کوتاه تری داشته  و در نزديک ترين فاصله به جايی که صدا وارد گوش می شود قرار دارند ، تشخيص داده می شوند.

در حالی که صداهای دارای گام بلند توسط سلولهای مويی بلند تر در قسمت های عقب تر گوش تشخيص داده می شوند. اين الگو  در طول چندين هزار سلول مويی که برای شنوايی ضروری صورت می گيرد.

محققان می گويند همه سلول مويی در حلزون گوش به صدا واکنش نمی دهند بلکه فقط آنهايی که به فرکانس خاصی حساس هستند اين واکنش را دارند.

مطالعه انجام شده توسط دانشکده پزشکی ويرجينيا و موسسه ملی ناشنوايی و اختلالات ارتباطی می گويند اگر دانشمندان چگونگی رشد دوباره سلول های گوش مرغ را دريابند می توانند يک روز اين فرايند را در انسان تکرار کرده و ناشنوايی را در انسان درمان کنند

جفری کروين از پژوهشگران اين طرح گفت: اگر انسان و مرغ در معرض صدای بلندی قرار بگيرند که توانايي  شنيدن برخی از گام های خاص صوتی را از بين ببرد نتيجه در انسان و مرغ متفاوت خواهد بود.

در اين حالت انسان می تواند توانايی شنيدن صدا را برای هميشه از دست بدهد اما در حالی که مرغ ها نيز شنوايی خود را از دست می دهند، طی 10 روز سلولهای از دست رفته دوباره رشد می کنند و طی چند هفته دوباره با اعصاب مرتبط می شوند . در اين حالت شنوايی دوباره باز می گردد و تقريبا نسبت به قبل تفاوتی در شنوايی ايجاد نمی شود.

اکنون محققان نشان داده اند که دو مولکول خاص به نامهای - Bmp7 و رتيونيک اسيد سلول ها را به کسب ويژگی های موقعيت خاص هدايت می کنند.

سلول Bmp7 فرايند الگوگيری اوليه را آغاز می کند و اسيد رتيونيک چگونگي  رشد سلول های مويی در طول های متفاوت را تنظيم می کند.

آنها شواهدی يافتند که نشان دهنده سطوح مختلف فعاليت اسيد رتيونيک در طول حلزون گوش است. آنها اسيد رتيونيک بيشتری را به سلول ها رشد کرده در آزمايشگاه افزودند و دريافتند اين ماده ، سلول های مويی بلندتری را توليد می کند.

اين محققان همچنين با استفاده از دارو فعاليت اسيد رتيونيک را مسدود کرده و دريافتند سلول های مويی کوتاه تری رشد می کند.

مجريان اين طرح می گويند وقتی مرغ ها سلول های مويی آسيب ديده را ترميم می کنند سلول های جديدی رشد می کنند که دقيقا ويژگيهای لازم برای سلول هاي  آن موقعيت خاص در حلزون گوش را دارد.

وی معتقد است خلق اين سيگنال ها برای فعال سازی رشد دوباره اين مولکول ها ، مسير وسوسه انگيزی برای ارائه درمانهای جديد برای از دست دادن شنوايی است.

ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 4 خرداد، 1393 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 3,036
بازدید ديروز : 8,815
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir