ˈحسین مقدم نیاˈ افزود: هم اکنون به دنبال موافقت وزارتخانه های مذکور هستیم تا تولید مرغ مازاد کشور به بازارهای رقابتی و کشورهای درخواست کننده صادر شود و باید از این موقعیت ها برای حفظ ...
ˈحسین مقدم نیاˈدر گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: هم اکنون به دنبال موافقت وزارتخانه های مذکور هستیم تا تولید مرغ مازاد کشور به بازارهای رقابتی و کشورهای درخواست کننده صادر شود و باید از این موقعیت ها برای حفظ بازارهای رقابتی استفاده کنیم.
وی اظهارداشت: هم اکنون محصولات ایرانی از جایگاه مطلوبی در کشورهای منطقه برخوردار است که ممنوعیت صادرات می تواند موجب از بین رفتن موقعیت ایران در بازارهای رقابتی شود.
وی با بیان این که هم اکنون در تولید گوشت مرغ مورد نیاز کشور با کمبودی مواجه نیستیم گفت: سالانه حدود 80 تا 100 هزارتن مرغ مازاد در کشور تولید می شود که باید بخشی از آن ذخیره سازی و مابقی صادر شود.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی تصریح کرد: تنها به دلیل افزایش مصرف در برخی از فصل ها باید صادرات کاهش یابد اما با قطع صادرات موافق نیستیم.
مقدم نیا اظهارداشت: با تقویت صادرات باید علاوه بر ایجاد انگیزه برای تولید کنندگان و ارزآوری برای کشور، موقعیت خود را در بازارهای رقابتی حفظ کنیم. چراکه با از دست دادن بازارهای رقابتی دیگر نمی توانیم به راحتی موقعیت قبلی خود را بدست آوریم.
وی در بحث صادرات گوشت مرغ افزود: طی یکی دو سال گذشته به طور جدی به دنبال دریافت مشوق های صادراتی بودیم تا تولید کنندگان با انگیزه بیشتری به افزایش تولید مبادرت کنند، اما تاکنون این امر محقق نشده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر بیش از 30 هزارتن گوشت مرغ تولید داخل توسط شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره سازی شده است.
وی در ادامه گفت: هم اکنون طی برگزاری جلساتی توسط کارگروه دولت، مجلس و اتحادیه مرغداران کشور به دنبال ایجاد برنامه و خط مشی روشنی برای صنعت مرغ کشور هستیم تا برخی از مشکلات تولید کنندگان در زمینه تولید و صادرات کاهش یابد.