دبیر انجمن صنفی کشتارگاههای صنعتی طیور گفت:در پی افزایش صد درصدی قیمت مواد پتروشیمی و همچنین کارتن، هزینه بستهبندی گوشت مرغ نیز به دو برابر افزایش یافته است...
حمید رحیلینژاد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در پی افزایش صد درصدی قیمت مواد پتروشیمی و همچنین کارتن، هزینه بستهبندی گوشت مرغ نیز به دو برابر افزایش یافته است.
رحیلینژاد اظهار کرد: این افزایش هزینه به سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اطلاع رسانی و درخواست رسیدگی شده است.
به گفته دبیر انجمن صنفی کشتارگاههای صنعتی طیور در حال حاضر قیمت کشتار و بستهبندی هر کیلوگرم مرغ زنده 140 تومان است که این نرخ برای عرضه گوشت مرغ تازه در بازار مصرف است و هرینه بستهبندی و انجماد گوشت مرغ برای ذخیرهسازی بیشتر است.
وی توصیه کرد: با توجه به اینکه مرغ بدون بستهبندی هویت و شناسنامه ندارد، مصرفکنندگان از خرید مرغ قطعهبندی شده و بدون بستهبندی خودداری کنند.
دبیر انجمن صنفی کشتارگاههای صنعتی طیور گفت: پس از بستهبندی گوشت مرغ به صورت شناسنامه دار (تاریخ کشتار، نام کشتارگاه، آدرس و تلفن کشتارگاه، شماره پروانه بهداشتی کشتارگاه) عرضه میشود.
به گفته رحیلینژاد طبق استاندارد سازمان دامپزشکی کشور 28 درصد از هر کیلو مرغ زنده با افت وزن مواجه و پس از کشتار 720 گرم گوشت از هر کیلو مرغ زنده استحصال میشود.
وی با اشاره به وجود 23 واحد کشتارگاه صنعتی در استان تهران، اظهار کرد: روزانه 1500 تن مرغ در استان تهران مصرف میشود که یک سوم مرغ مصرفی این استان در داخل تامین و دو سوم (به صورت زنده و گوشت) از استانهای همجوار تامین میشود.
به گفته دبیر انجمن صنفی کشتارگاههای صنعتی طیور در حال حاضر تمامی گوشت مرغ در استان تهران به صورت بستهبندی در مغازههای سطح شهر و فروشگاههای زنجیرهای عرضه میشود.
طبق اعلام سازمان دامپزشکی کشور اکنون در بخش طیور 218 کشتارگاه صنعتی در سطح کشور فعال است و 84 کشتارگاه صنعتی دیگر نیز در مراحل تاسیس و ساخت است.