افزایش 4 برابری بیمه زنبور عسل در دماوند......
حمیدرضا خلیلی در گفتوگو با خبرنگار فارس در شرق استان تهران اظهار داشت: زنبورداری از جمله سطوح کشاورزی کهن شهرستان دماوند محسوب میشود.
وی ادامه داد: این خطه به دلیل شرایط ویژه آب و هوایی و همچنین برخورداری از تنوع گیاهی، دارای قابلیتهای بالقوه و توانمندی در توسعه تولید عسل است.
خلیلی اضافه کرد: با توجه به وجود استعداد در تولید محصول عسل، بیمه این سطح از کشاورزی نیز میتواند بهرهبرداران را در ادامه کار خود مورد حمایت قرار دهد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان دماوند افزود: از این رو، مجموعه جهادکشاورزی در سال جاری، 7 هزار و 294 کلنی زنبور عسل را بیمه کشاورزی کرد.
وی ادامه داد: این میزان نسبت به زمان مشابه در سال 89 که یک هزار و 843 کلنی بود، با افزایشی قابل توجه به چهار برابر ارتقا یافت و کسب این توفیق نشاندهنده تلاش ویژه مسئولان اداره امور دام، طیور و آبزیان جهاد کشاورزی شهرستان دماوند است.
خلیلی با اشاره به دیگر محصولات مشمول اجرای طرحهای بیمه کشاورزی اداره امور دام دماوند گفت: علاوه بر کلنیهای زنبور، دام و آبزیان تولیدی در دماوند نیز مشمول طرحهای بیمهای شدند.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان دماوند ادامه داد: بیمه دام در شهرستان دماوند از 23 هزار و 400 واحد در سال 89 به 26 هزار و 877 واحد در سال جاری افزایش یافت.
وی اضافه کرد: همچنین بیمه آبزیان شهرستان دماوند از 5 هزار مترمربع در سال 89 به 5 هزار و 385 متر مربع در سال 90 افزایش سطح داشت.
خلیلی، پیرامون شاخصهای عملکردی اداره امور دام شهرستان دماوند اظهار داشت: شاخصهای عملکردی اداره امور دام، طیور و آبزیان جهادکشاورزی شهرستان دماوند نیز در سال 90 از رشدی قابل توجه برخوردار بود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان دماوند ادامه داد: در این زمینه، فعالسازی واحدهای دامی سطح شهرستان دماوند از یک مورد در سال 89 به پنج واحد در سال 90 مصداقی از توسعه خدمات قلمداد میشود.
وی تصریح کرد: علاوه بر این، تبدیل، فعالسازی و ارتقای کیفیت واحدهای تولیدی سطوح دام، طیور و آبزیان شهرستان دماوند از 10 واحد در سال 89 به 15 واحد در سال 90 افزایش یافت.
خلیلی افزود: اموری نظیر تجهیز، بهسازی و ارتقای بهرهوری گاوداریهای شیری دماوند نیز از دو واحد در سال 89 به 9 واحد در سال 90 افزایش پیدا کرد.