صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

40 درصد داروهای مورد نیاز طیور در داخل تولید می شود
داخلی

معاون سازمان دامپزشكی گفت: طی سه سال گذشته هفت میلیارد قطعه طیور در كشور واكسینه شده اند كه واكسن 5/2 میلیارد قطعه از این طیور در داخل تولید و مابقی از خارج وارد شده است...



ایرنا:دكتر 'محسن مشكاه' طی نشست خبری در بجنورد افزود: سالانه یك میلیارد قطعه طیور به صورت صنعتی در كشور تولید می شود كه باید به موقع واكسینه شوند.

وی گفت: طی سه سال گذشته هفت میلیارد قطعه طیور در كشور واكسینه شده اند كه واكسن 5/2 میلیارد قطعه از این طیور در داخل تولید و مابقی از خارج وارد شده است.

او در مورد آزمایشگاههای فعال دامی و طیور در سطح كشور نیز گفت: سازمان دامپزشكی در راستای وظیفه تامین امنیت غذایی برای مردم اقدام به راه اندازی آزمایشگاه دامی و طیور در تمام مراكز 31 گانه استانهای كشور كرد.

معاون سازمان دامپزشكی افزود: همچنین این سازمان در برخی از استانها بنا به قابلیتهای موجود اقدام به راه اندازی آزمایشگاههای تخصصی در زمینه شناسایی بیماریهای دام و طیور كرده است.

وی اضافه كرد: بر اساس آمار در سطح كشور 85 هزار واحد دامی با حدود 80 میلیون راس دام سبك و سنگین ،21 هزار واحد طیور با تولید سالانه یك میلیارد قطعه مرغ صنعتی، چهار میلیون كندو زنبور و هشت هزار واحد پرورش آبزیان وجود دارد.

او اضافه كرد: دامپزشكی به عنوان سازمان تامین كننده امنیت غذایی برای مردم كه از جایگاه خوبی نیز در عرصه بین المللی برخوردار است، برای انجام درست این وظایف نیاز به آزمایشگاه مجهز دارد كه این كار بر اساس سیاست سازمان دامپزشكی كشور انجام شده است.

مشكاه در مورد پراكندگی واحدهای دامی و طیور سنتی و چگونگی نظارت دامپزشكی بر این واحدها نیز گفت: پراكندگی واحدهای دام و طیور سنتی در سطح كشور از چالشهای اصلی این سازمان در امر سیاست نظارت و كنترل بر محصولات این واحدها است.

وی اضافه كرد: باید ساختار این نوع دامپروریها كه عمدتا به صورت عشایری و روستایی است تغییر كند تا بتوان نظارت بیشتری بر این واحدها داشت.

معاون سازمان دامپزشكی افزود: چالش اصلی واحدهای دام و طیور سنتی در كشور جا به جایی و نقل و انتقال دامها و طیور است كه می توانند برخی بیماریهای مشترك بین انسان و حیوان را پراكنده كنند.

وی گفت: باید به دنبال ساماندهی این واحدهای سنتی به خصوص در بخش عشایری باشیم و دولت نیز با طرح اسكان عشایر به دنبال ساماندهی این بخش است.

او در مورد انتقاد سازمان دامپزشكی از واردات دام زنده از پاكستان هم گفت: انتقاد ما از این بخش صرفا به دلیل نداشتن پروتكل بهداشتی فی مابین دامپزشكی ایران و پاكستان است.

معاون سازمان دامپزشكی ادامه داد: سازمان دامپزشكی با هر كشوری كه واردات گوشت قرمز و طیور به ایران انجام می دهد پروتكل بهداشتی دو جانبه منعقد كرده كه كشور مبداء باید یكسری تعهدات بهداشتی را در این بخش در داخل كشورش مطابق با نیاز ما داشته باشد.

وی افزود: پاكستان دارای پتانسیل خوبی از لحاظ تولید گوشت قرمز بوده و هم مرزی با جمهوری اسلامی ایران می تواند واردات گوشت قرمز را از آن كشور برای ما مقرون به صرفه كند.

او اضافه كرد: دولت با این رویكرد برای تامین نیاز مصرف كنندگان و تنظیم بازار اقدام به واردات گوشت قرمز كرده و از نظر دامپزشكی اشكالی در این واردات نبوده و صرفا ما به دنبال انجام وظیفه نظارتی و كنترلی خود برای تامین امنیت غذایی هستیم.

وی گفت: چنانچه دولت به دنبال واردات مدتدار گوشت قرمز از پاكستان باشد باید ما به عنوان دامپزشكی با سازمان دامپزشكی پاكستان پروتكل بهداشتی را منعقد كنیم كه آنها قبل از واردات دام به ایران برخی مسایل بهداشتی را در داخل كشورشان در تولید دام رعایت كنند.

معاون بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشكی افزود: به نظر ما دامداران پاكستانی به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی كمتر به مسایل درمانی و بهداشتی دامهای خود توجه دارند و با این نگرش دامپزشكی خواهان نظارت بیشتر بر واردات گوشت قرمز از آن كشور است.

وی در ادامه پیرامون موضوع نگهداری برخی حیوانات از جمله سگ در واحدهای مسكونی و آپارتمانها نیز ضمن توصیه به خانواده ها برای عدم استفاده از این حیوانات در راستای رعایت مسایل شرعی و جلوگیری از انتقال بیماری مشترك انسان و حیوان گفت: سازمان دامپزشكی خود را موظف می داند تا برای سلامت انسانها نسبت به این بخش حساسیت بیشتری از خود نشان دهد.

مشكاه افزود: خانواده هایی كه تمایل به نگهداری حیوانات خانگی دارند باید با مراجعه به كلینیكهای دامپزشكی خصوصی در شهرها برای این حیوانات شناسنامه و كارت سلامت دریافت كنند.

معاون سازمان دامپزشكی همچنین كمبود نیروی انسانی را از چالشهای اصلی این سازمان برشمرد و گفت: در حالی این سازمان از كمبود نیرو رنج می برد كه نیروهای در حال بازنشستگی سازمان دامپزشكی بیشتر از نیروهای استخدامی جدید بوده و این روند، سازمان دامپزشكی كشور را با چالش جدی مواجه می كند.

وی تعداد نیروهای فعال دولتی در سازمان دامپزشكی كشور را پنج هزار و 924 نفر اعلام كرد كه به نسبت سال 83 تعداد نیرو در این سازمان یك سوم كاهش داشته است.

مشكاه افزود: درخواست ما از دولت صدور مجوز برای استخدام نیروهای مورد نیاز سازمان دامپزشكی است.

ارسال شده در مورخه : شنبه، 20 اسفند، 1390 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 4,471
بازدید ديروز : 5,681
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir