صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

مرغ هاي سبك وزن نسبت به مرغ هاي سنگين وزن سالم تر هستند
داخلی

معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهادکشاورزي آذربايجان شرقي گفت: مرغ‌هاي سبك وزن داراي چربي و بقاياي آنتي بيوتيک كمتري بوده و نسبت به مرغ‌هاي سنگين وزن سالم تر هستند لذا...



معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهادکشاورزي آذربايجان شرقي گفت: مرغ‌هاي سبك وزن داراي چربي و بقاياي آنتي بيوتيک كمتري بوده و نسبت به مرغ‌هاي سنگين وزن سالم تر هستند لذا توصيه اين سازمان به شهروندان و مصرف کنندگان بر لزوم پرهيز از خوردن مرغ‌هاي سنگين وزن و استفاده از گوشت مرغ‌هاي سبک وزن شکل گرفته است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه آذربايجان شرقي، مهندس غفور عبدالهي در جلسه کميته فني طيور با بيان اينکه اين سازمان در پي توليد مرغ 42روزه با هدف کاهش مصرف آنتي بيوتيک و توليد مرغ بدون آنتي بيوتيک مي‌باشد گفت: بهبود سلامت گله در راستاي امنيت غذايي و توليد محصول سالم، افزايش دوره جوجه ريزي از 3.5 دوره به 6 دوره در سال ، افزايش تراکم گله از10قطعه به 13قطعه در هر متر مربع در سالن پرورش، از جمله مزاياي توليد مرغ گوشتي 42روزه به شمار مي آيد.

وي با بيان اينکه توليد گوشت مرغ 42 روزه در اکثر کشورهاي جهان رعايت مي‌شود ادامه داد: با توجه به ارزش غذايي بالا، مديريت صحيح و هدفمند و استفاده بهينه از منابع توليد، لازم است روش‌هاي توليد مرغ گوشتي در استان مورد بازنگري قرار گرفته و در راستاي اجراي دقيق برنامه هدفمند کردن يارانه‌ها و استفاده بهينه از منابع موجود در جهت ارتقاء سطح کمي و کيفي توليد و پايين آوردن قيمت تمام شده، اين امر توسط توليدکنندگان مرغ گوشتي اجرايي گردد.

معاون بهبود توليدات دامي سازمان، با اشاره به اينکه توليد مرغ گوشتي 42 روزه هم به سود توليد کننده و هم به سود مصرف کننده است توليد آن را گامي اساسي در استفاده بهينه از عوامل توليد ذکر كرد و افزود: متأسفانه فرهنگ مصرف گوشت مرغ در استان نادرست بوده و شهروندان بيشتر ترجيح مي‌دهند به هنگام خريد از مرغ گوشتي بزرگتر استفاده کنند و اين امر به نادرست، توليدکنندگان را به سوي پرورش مرغ‌هاي غيراستاندارد سوق مي‌دهد و اين در حالي است که مرغ‌هاي سنگين تر از حد معمول (بالاي 2 کيلو)، علاوه بر مصرف بيشتر آنتي بيوتيک، از لحاظ ارزش غذايي نيز در حد پايين مي‌باشند.

وي با اشاره به کاهش مصرف دان و بهبود ضريب تبديل غذايي از 2.3 به 1.8و کاهش سوخت تا 30 درصد و کاهش هزينه‌هاي توليد از 5 تا 10 درصد در صورت مبادرت توليد کنندگان به توليد و ارائه گوشت مرغ 42 روزه اضافه کرد: با اجراي اين طرح در راستاي هدفمند سازي يارانه‌ها، توليد گوشت سفيد با کيفيت بالا به ميزان 78 هزار و 710 تن در سال افزايش يافته و توليد سرانه از 16.5 کيلوگرم به 21.8 کيلوگرم خواهد رسيد.

مهندس عبدالهي با بيان اينکه بيماري‌هاي اصلي مرغ‌ها بعد از 42 روزگي بروز يافته و مصرف دارو نيز بعد از اين مدت انجام مي‌شود ادامه داد: بنابراين هرچه عمر مرغ بيشتر و در نتيجه وزن آن بزرگتر بوده احتمال بيماري و بقاياي دارويي در آن بيشتر است.

وي با بيان اينكه متاسفانه مردم علاقه بيشتري به مصرف مرغ‌هاي درشت تر دارند و ذائقه برخي از مردم با مصرف مرغ چاق و سرشار از چربي عادت کرده يادآور شد: در صورت فرهنگسازي مناسب در راستاي استفاده از مرغ‌هاي كوچكتر علاوه بر تامين سلامتي مردم گام بزرگي نيز در راستاي توسعه اقتصادي برداشته مي‌شود و رسانه‌هاي جمعي و نهادهاي آموزشي بايد براي تغيير ذائقه مردم تلاش کنند.

مهندس عبدالهي با بيان اينکه در صورت تحقق پرورش مرغ 42 روزه، صاحبان مرغداري‌ها به جاي اينكه سالي چهار دوره جوجه ريزي كنند پنج يا شش دوره اين كار را انجام خواهند داد افزود: در اين‌صورت توليد مرغ افزايش يافته و گردش سرمايه آنها نيز بيشتر مي‌شود.

وي با بيان اينکه در دوره 48 روزه پرورش مرغ در استان معمولاً هر قطعه طيور تا دو کيلو و 700گرم وزن مي‌گيرد و در طرح پرورش 42روزه وزن گيري تا يک کيلو و800گرم است افزود: پيشگيري و کاهش احتمال آلودگي طيور در هنگام شيوع برخي از بيماري‌هاي واگيردار از ديگر مزاياي اين طرح مي‌باشد.

گفتني است استان آذربايجان‌شرقي با 620 واحد مرغداري مرغ گوشتي فعال، سالانه 64 هزار تن گوشت سفيد توليد مي‌کند و سرانه توليد گوشت سفيد در استان 16.5 کيلوگرم در سال است در صورتي‌که سرانه مصرف 16.7 کيلوگرم مي‌باشد. با توجه به آمارهاي فوق 3.5 درصد از پرورش مرغ گوشتي کشور در اين استان مي‌باشد.

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 1 آذر، 1390 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 6,555
بازدید ديروز : 9,641
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir