در این نشست مقرر شد، مرغداران ملزم شوند به انجام بیمه و گرفتن مجوز جوجه ریزی از دامپزشکی شهرستان در هنگام دریافت حواله سوخت علی الحساب متعهد نامه ای مبنی بر بیمه کردن جوجه ها و گرفتن تاییدیه جوجه ریزی از شهرستان ظرف مدت 10روز برای دریافت مرحله بعدی سوخت به جهاد ارائه کنند.
مقرر شد یک تیم متشکل از تعزیرات حکومتی، شبکه بهداشت، دامپزشکی، نیروی انتظامی، شهرداری و اتحادیه مرغداران استان تشکیل گردیده و به شدت با زنده فروشی برخورد شود و توسط اداره آموزش دامپزشکی و جهاد کشاورزی برنامه های تلویزیونی با حضور مسئولان ذی ربط جهت آگاهی بیشتر مرغداران و مردم شکل گرفته و اطلاع رسانی کامل در خصوص وظایف مرغداران انجام گیرد.
مقرر شد مکاتبات لازم با استانداری در خصوص اهمیت بحث قرنطینه در ورود و خروج محصولات دامی انجام گیرد و از خواسته شود به نیروی انتظامی دستور دهد همکاری تنگاتنگی با دامپزشکی داشته باشند.
همچنین اتحادیه مرغداران طی مکاتباتی به مرغداران یادآور شود از هرگونه فروش مرغ زنده خارج از زنجیره مصرف خودداری کرده در غیر اینصورت طبق قانون برخورد خواهد شد.
حمل به کشتارگاه، عدم فروش کود مرغداری خارج از ضوابط بهداشتی و اجباری بودن بیمه و مصوبات این جلسه اطلاع رسانی کامل به مرغداران را داشته باشد.
دامپزشکی استان در خصوص تشکیل جلسه با نظام وارائه راهکارهای مناسب جهت وظایف محوله به بخش خصوصی را به همکاران فعال در این زمینه را داشته و در صورت عدم گزارش دهی توسط همکاران بخش خصوصی به ادارت طبق قانون برخورد شود..
علاوه بر این، مقرر شد دامپزشکی استان نظارت بیشتر بر عملکرد مسئولین فنی شاغل در کشتارگاههای طیور و نحوه ورود مرغ زنده به کشتارگاه را داشته باشد و اکیپی متشکل از دامپزشکی و تعزیرات از وضعیت کشتارگاههای طیور در شرق و غرب بازدید و با افراد متخلف برخورد قانونی صورت گیرد.