صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

امضای قرارداد تضمین تولید گوشت و مرغ
داخلی

دکتر مهدی غضنفری با تاکید بر این که کاهش قیمت مرغ یا هر کالای دیگر تا سطح قیمت تمام‌شده یا کمتر از آن به هیچ وجه به صلاح اقتصاد کشور نیست توضیح داد: افت بیش از اندازه قیمت در تولید مرغ باعث...



به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران "دکتر مهدی غضنفری "با حضور در برنامه تلویزیونی روز از نو ضمن تاکید بر این که کاهش قیمت مرغ یا هر کالای دیگر تا سطح قیمت تمام‌شده یا کمتر از آن به هیچ وجه به صلاح اقتصاد کشور نیست توضیح داد: افت بیش از اندازه قیمت در تولید مرغ باعث می‌شود تولیدکننده انگیزه‌ای برای جوجه‌ریزی نداشته باشد و با کاهش جوجه‌ریزی، تولید مرغ در فصول بعدی دچار افت می‌شود از این رو با کاهش عرضه، قیمت‌ها در طول زمان با افزایش شدید همراه خواهد شد.
وی متذکر شد: با توجه به تاثیر کاهش حاشیه سود تولیدکننده بر بازار، وزارت بازرگانی در تلاش است که با قراردادی بلندمدت از زیان تولیدکننده جلوگیری کرده تا در بلندمدت دچار رشد شدید قیمت‌ها نشویم.
غضنفری خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته مرتب از تولید به عنوان یک امر مقدس صحبت شده اما هیچ گاه درباره حقوق مصرف کننده به صورت شفاف صحبت نشده است.
وی با بیان این که حقوق مصرف کننده یکی از گم شده های حقیقی بخش بازرگانی کشور است اظهار داشت: مصرف‌کننده که یکی از خروجی‌های تاثیرگذار در امر بازرگانی است خیلی اوقات مورد غفلت واقع شده است.
وزیر بازرگانی اضافه کرد: بخش بازرگانی چهار وجه دارد که برای برقراری تعادل مناسب بین آنها باید همه این وجوه مورد توجه واقع شود.
وی گفت: چهار ضلعی مزبور دارای دو ورودی یعنی تولید و واردات و دو خروجی یعنی مصرف و صادرات است لذا هر یک از آنها باید به درستی و متناسب با سایر اضلاع توسعه یابد.
غضنفری اذعان کرد: مصرف کننده یکی از این چهار وجه است که باید به فراهم کردن نیاز آن توجه کرد و متناسب با تقاضای موجود برای ورودی‌ها برنامه‌ریزی کرد.
وی ادامه داد: مصرف‌کننده زمانی رضایت خواهد داشت که تولیدی با کیفیت و قیمت مناسب در اختیارش قرار گیرد.
غضنفری با انتقاد از این که هیچگاه در حوزه‌های تولیدی وجه مصرف‌کننده تبیین و تضمین نشده است عنوان کرد: تولیدکننده همواره به شکل سنتی به تولید پرداخته و همواره فرایند تولید دنبال شده است نه مصرف، به این مفهوم که هیچ زمان تولیدکننده سعی در کاهش قیمت تمام‌شده و افزایش کیفیت نداشته است.
وزیر بازرگانی در عین حال افزود: البته زمانی که تولید داخل را با رقبای خارجی مقایسه می کنیم باید شرایط تولید هم مقایسه شود و دولت نیز برای فراهم کردن فضای مناسب به تولید کمک کند.
به گفته وی ما به همین منظور بحثی را تحت عنوان نهضت کاهش قیمت تمام شده در وزارت بازرگانی مطرح کردیم .وی درباره واردات نیز گفت: وارداتی که پشتیبان صادرات، تولید و مصرف نباشد قابل دفاع نیست.
غضنفری با تاکید بر این که با مطرح کردن بحث مدیریت واردات، به دنبال ایجاد تعامل مناسب بین این وجوه هستیم، یادآور شد: واردات باید علاوه بر اینکه موجب رشد صادرات می‌شود باید در خدمت تولید و برآورنده خواست مصرف‌کننده باشد.
وی معتقد است: طبق قانون برنامه چهارم دولت نمی‌تواند مانع واردات و صادرات شود اما بر اساس تبصره‌ای در این قانون، اگر کالای واردشده به لحاظ استاندارد، بهداشت و کیفیت دچار نقیصه باشد می‌توان از ثبت آن جلوگیری کرد.
وزیر بازرگانی افزود: در این راستا تاکنون 100 کالای غیرکیفی معرفی و از ثبت سفارش آن جلوگیری شده است. وی از ارگان‌های مرتبط خواست تا در صورت مشاهده کالای غیرکیفی و بهداشتی به منظور احقاق حقوق مصرف‌کننده آن کالا را به نهاد ذی‌ربط معرفی کنند.
غضنفری در ادامه به فعالیت بخش بازرگانی پس از انقلاب اشاره و تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب و شرایطی که جنگ به کشور تحمیل کرد دولت ناگزیر به دخالت در امر بازرگانی بود اما با توجه به این که دولت تاجر خوبی نیست از این رو کم‌کم امور مربوط به تامین و توزیع به بخش خصوصی سپرده شد.
وی با بیان این که اکنون مردم از وزارت بازرگانی انتظار دارند که بازار را تنظیم کند، اشاره کرد: دولت کارها را به بخش خصوصی سپرده ولی با استفاده از قواعد و فرمول‌هایی می‌تواند در امر تنظیم بازار تاثیرگذار باشد.
غضنفری اضافه کرد: برخی اوقات در سر راه واردات یا تولید موانعی ایجاد می شود که رابطه عرضه و تقاضا را به هم می‌زند در این راستا دولت با ورود در برخی قواعد موانع موجود را تا حد امکان حذف می‌کند.
وی به ذکر مثالی در این زمینه پرداخت و گفت: با انباشت برنج و مرکبات در استان های شمالی، وزارت بازرگانی اعلام کرد به صادرکنندگان این محصولات جوایز صادراتی اعطا می‌کند همچنین برای فروش محصول گوجه فرنگی استان بوشهر حمل و نقل محصول مزبور را این وزارتخانه عهده‌دار شد.
وزیر بازرگانی همچنین در خصوص بازار شب عید گفت: با توجه به آن که تمام مایحتاج مورد نیاز این ایام به وفور در کشور وجود دارد لذا افزایش قیمت به دلیل رشد تقاضا بی انصافی است.
وی خاطرنشان کرد: معمولا افزایش قیمت در زمان پیک تقاضا در کشورهایی اتفاق می‌افتد که عرضه کافی و به میزان مورد نیاز وجود ندارد اما در ایران با در نظر گرفتن این که تمام اقلام خوراکی مورد نیاز مردم برای این ایام از جمله میوه و مواد پروتئینی ذخیره شده و سایر کالاها نیز به وفور در بازار وجود دارد، افزایش قیمت‌ها مفهومی نخواهد داشت.
غضنفری با بیان این که تدارک کالاها در ایام پرمصرف، در چند روز امکان‌پذیر نیست توضیح داد: با استفاده از تجربیات سال‌های گذشته و برآورد حجم تقاضا، بسیاری از اقلام مورد نیاز شب عید را از محل تولید داخل ذخیره کرده‌ایم.
وی افزود: برای جلب رضایت مصرف‌کنندگان امسال 300 نمایشگاه بهاره را با کمک اصناف در سراسر کشور خواهیم داشت.
غضنفری همچنین تاکید کرد: صنوفی که خواهان مشارکت در تامین مایحتاج مردم با قیمت‌های مناسب خارج از نمایشگاه هستند می‌توانند با دریافت مجوز از اتحادیه مزبور فروش فوق‌العاده داشته باشند.
انتهای پیام//

ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 21 بهمن، 1388 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 1,526
بازدید ديروز : 8,734
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir