صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

توليد مرغ پركنده طي سال جاري افزايش خواهد داشت
داخلی

مديرعامل شركت مادر تخصصي محصولات كشاورزي، دامي و منابع طبيعي با بيان اينكه در سال‌هاي گذشته روند كاهش زيان و افزايش سود در شركت‌هاي زير مجموعه اين شركت مثبت بوده است، افزود:



مديرعامل شركت مادر تخصصي محصولات كشاورزي، دامي و منابع طبيعي با بيان اينكه در سال‌هاي گذشته روند كاهش زيان و افزايش سود در شركت‌هاي زير مجموعه اين شركت مثبت بوده است، افزود: در سال 1384 نسبت به سال 83 حدود 4/6 درصد و در سال 1385 نسبت به سال 1384 حدود 32 درصد كاهش زيان در سرجمع يازده شركت داشته‌ايم كه در سال جاري وضعيت مناسب‌تري نسبت به سال 85 در شركت‌ها به وجود آمده است زيرا ترازهاي آزمايشي اين روند را مثبت نشان مي‌دهند.

به گزارش خبرنگار كشاورزي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مهندس عبدالرضا دانايي‌فر صبح امروز شنبه در نشستي مطبوعاتي اظهار كرد: در سال 84 تنها شركت كشت و صنعت شهيد بهشتي سودده بوده كه طي دو سال (سال جاري) چهار شركت ديگر شامل شركت‌هاي كشت و صنعت جيرفت، مغان، رجايي و جنگل شفارود نيز سودده شده‌اند.

وي خاطرنشان كرد: شركت نكاچوب در سال 84 ، دو ميليارد و 300 ميليون تومان زيان داشته ولي در سال جاري زيان اين شركت به 900 ميليون تومان كاهش يافته است.

دانايي‌فر با تاكيد بر اينكه برنامه‌ريزي‌ها به گونه‌اي شد كه ساماندهي در شركت‌هاي زير مجموعه براي ورود بخش خصوصي صورت گيرد، ادامه داد : با روش ارجاع كار به بخش خصوصي و استفاده از توان آن عملا رغبت بيشتري در بخش‌هاي خصوصي و غيردولتي ايجاد شده است كه انگيزه سرمايه‌گذاري در آنها به وجود آيد.

وي با يادآوري اينكه اين شركت وكالت مربوط به واگذاري سهام شركت‌هاي كشت و صنعت شهيد رجايي، شهيد بهشتي، جيرفت و نيشكر هفت تپه و همچنين مجتمع صنعتي گوشت فارس را به سازمان خصوصي سازي ارائه داده است، افزود: تا پايان سال 86 اين وكالت تمديد شده است و هم اكنون آگهي مزايده فروش مجتمع گوشت فارس توسط سازمان خصوصي سازي منتشر و تا 23/11/86 مهلت خريد سهام آنها اعلام شده است.

دانايي‌فر خاطرنشان كرد : طرح جامع نوغانداري نيز براي واگذاري امور تصدي‌گري شركت پرورش كرم ابريشم ايران به بخش خصوصي به مراجع ذيربط ارائه شده كه مراحل آن در دست انجام است.

مديركل شركت‌ مادر تخصصي محصولات كشاورزي، ‌دامي و منابع طبيعي متذكر شد: خصوصي‌سازي و ارجاع كار به بخش خصوصي با واگذاري عمليات كاشت، داشت و برداشت در زراعت و عمليات داشت در باغات و همچنين بيشتر عمليات مربوط به گاورداي به پيمانكاران محلي واگذار شده و نيز واحدهاي مرغداري و پرورش ماهي و عمليات حمل چوب از جنگل و بخش عمده‌اي از راهسازي در جنگل و توليد تخم نوغان و غيره توسط بخش خصوصي در حال انجام است كه با اين اقدامات هم شركت‌ها سودده يا در حال كاهش زيان هستند و هم زمينه براي واگذاري به بخش خصوصي مهيا شده است.

دانايي‌فر به برخي دستاوردهاي اين شركت در سال 86 اشاره كرد و با بيان اينكه بذر والدين كلزا با دانش فني ايراني در دو شركت كشت و صنعت شهيد رجايي و شهيد بهشتي خوزستان براي سال زراعي جاري توليد شد، اضافه كرد: در سال گذشته بيش از 90 درصد بذر هيبريد كلزا در اين شركت‌ها توليد شده ولي در سال زراعي جاري با زير كشت بردن يك هزار و 700 هكتار از مزارع اين دو شركت پيش‌بيني مي‌شود بيش از دو هزار تن بذر هيبريد كلزا در شركت‌هاي ياد شده توليد و كشور از واردات اين بذر بي‌نياز شود.

وي با بيان اينكه توليد كلزا در سال جاري از مرز 320 هزار تن گذشته است، افزود: توليد داخلي بذر والدين كلزا علاوه بر جلوگيري از خروج ارز، وابستگي كشت دانه‌هاي روغني به خارج را كاهش مي‌دهد.

وي همچنين با اشاره به اينكه 50 درصد بذر هيبريد ذرت مورد نياز كشور در شركت كشت و صنعت دولتي مغان توليد شد ادامه داد: اين شركت بذر والدين ذرت رقم 704 را در سطح دو هزار و 180 هكتار كاشته است و تاكنون پنج هزار و 700 تن بذر هيبريد ذرت از مزارع برداشت شده و برآورد مي‌شود، تا پايان فصل برداشت اين رقم به 6 هزار و 500 تن برسد.

دانايي‌فر افزود: عملكرد در هكتار توليد بذر هيبريد ذرت نسبت به سال گذشته 25 درصد افزايش يافته است.

به گفته مديرعامل شركت مادر تخصص توليد محصولات كشاورزي، دامي و منابع طبيعي سال گذشته از سطح دو هزار هكتار زمين زير كشت بذر والدين، چهار هزار و 200 تن بذر هيبريد ذرت توليد شده ولي امسال از سطح دو هزار و 180 هكتار 6 هزار و 500 تن بذر فرآوري شده و با كيفيت مناسب توليد شده است.

وي تصريح كرد: افزايش عملكرد در هكتار بذر ذرت در داخل وجود دارد و در صورت حمايت مي‌توان بذر هيبريد را هم صادر كرد.

دانايي‌فر با اشاره به اينكه ذرت دانه‌اي در سه شركت مغان، شهيد رجايي و شهيد بهشتي، با سطح زير كشت مجموع سه هزار و 915 هكتار برداشت شد، افزود: در سال 85 سطح زيركشت اين محصول دو هزار و 68 هكتار بوده است.

وي با تاكيد بر اينكه برداشت محصول در اين شركت‌ها نيز نسبت به سال قبل افزايش چشمگيري داشته است، ادامه داد: متوسط برداشت در هر هكتار به بيش از شش هزار و 100 كيلوگرم در هكتار رسيده در صورتي كه در سال گذشته برداشت اين محصول 4 هزار و 900 كيلوگرم در هر هكتار بوده كه نسبت به سال قبل حدود 10 برابر افزايش داشته است.

وي خاطرنشان كرد: برداشت محصول ذرت دانه‌اي در سال 85 در مجموع 10 ميليون و 133 هزار و 300 كيلوگرم بود، اما در سال 86 در اين سه شركت 23 ميليون و 881 هزار و 500 كيلوگرم محصول از زمين‌هاي زير كشت جمع‌آوري و به انبارها منتقل شد كه به تدريج وارد بازار مصرف مي‌شود.

دانايي‌فر در ادامه با اشاره به توليد مركبات تصريح كرد:‌ حدود دو هزار هكتار از اراضي اين شركت به باغ‌هاي مركبات اختصاص دارد كه اين اقدامات با همكاري و مشاركت بخش خصوصي در حال انجام است و بيش از 70 درصد اين اراضي و باغات با استفاده از آبياري سخت فشار آبياري مي‌شوند.

وي افزود: توليد مرغ گوشتي زنده و آماد طبح در شركت سهامي كشاورزي و دامپروري سفيد رود به مرز پنج هزار تن رسيد كه در مقايسه با سال 85 حدود 500 درصد افزايش توليد داشته است.

دانايي‌فر تصريح كرد: با بازسازي و تجهيز سالن‌ها و ارتقاي بهره‌وري توليد جوجه در واحد سطح اين شركت از 10 الي 12 قطعه به 15 الي 16 قطعه در هر متر مربع افزايش داشته است كه پيش‌بيني مي‌شود امسال حدود هشت هزار تن گوشت سفيد توليد شود كه سهم شركت را از چهار درصد توليد استان در سال گذشته به 16 درصد در سال جاري ارتقا خواهد داد.

وي افزود: با تجهيزات به‌كار گرفته شده توليد مرغ پركنده در سال 86 به حدود هشت هزار تن تا پايان سال خواهد رسيد كه در مقايسه با سال گذشته هفت هزار تن افزايش توليد خواهد داشت.

دانايي‌فر در پايان با يادآوري اينكه 350 هزار هكتار عرضه جنگلي در شمال كشور زير نظر شركت‌هاي نكاچوب، شفا رود و فريم است افزود: 35 درصد از نيروهاي اين شركت‌ها در قسمت حفاظت كار مي‌كنند.

ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 14 بهمن، 1386 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 3,815
بازدید ديروز : 5,681
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir