اسداله نژاد گفت: تازمانیکه پشتیبانی اموردام دستورالعمل اجرایی تولید قراردادی را ابلاغ نکند، عملا هیچ کمکی نمی توان کرد، امیدوار هستیم با اجرایی شدن تولید قراردادی گوشت مرغ نگرانی بابت تامین نداشته باشیم...
به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان حبیب اسداله نژاد مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: بنابر تلاش و پیگیری های وزیر جهاد کشاورزی و معاونت امور تولیدات دامی مقرر شد هرکیلو مرغ گرم با نرخ ۲۷۲ هزارتومان درب کشتارگاه از مرغداران تحویل گرفته شود.
به گفته وی، با انعقاد تولید قراردادی، شرکت پشتیبانی امور دام نهاده مدت دار ۳ ماهه با نرخ بازارگاهی در اختیار مرغداران قرار می دهند و به ازای آن مرغ تحویل می گیرند.
اسداله نژاد ادامه داد: علی رغم تاکید وزیر جهاد، شرکت پشتیبانی امور دام دستورالعمل اجرایی ابلاغ نمی کند و با وجود آنکه اتحادیه های استانی و مستقل برای اجرای طرح پای کار آمدند، اما بدلیل عدم ارسال قرارداد پشتیبانی امور دام استان ها بلاتکلیف هستند.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: تازمانیکه پشتیبانی اموردام دستورالعمل اجرایی تولید قراردادی را ابلاغ نکند، عملا هیچ کمکی نمی توان کرد، امیدوار هستیم با اجرایی شدن تولید قراردادی گوشت مرغ نگرانی بابت تامین نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه تا پایان سال شرکت پشتیبانی امور دام اقدام به اجرای تولید قراردادی نکرد، افزود: انتظاراتی که از شرکت پشتیبانی داشتیم، برآورده نشد و بخشنامه ای در این خصوص صادر نشد که این موضوع را به دستگاه های اجرایی و نظارتی منعکس کردیم چراکه در روزهایی که پشتیبانی امور دام باید از تولید مصرف حمایت می کرد، اما از تکالیف واقعی شانه خالی کرد.
اسداله نژاد گفت: شرکت پشتیبانی امور دام در برخی مقاطع باید از بازار مصرف و برخی مقاطع تولید حمایت کند که متاسفانه پای کار نبود و مرغداران گلایه مندی از تاخیر اجرای آن را دارند که تا پایان سال گذشته این موضوع ابلاغ نکردند.
با توجه به شرایط فعلی کشور پایداری تولید کالاهای اساسی و تامینغذای مردم از اهمیت بالایی برخوردار است که در این راستا وزارت جهاد کشاورزی از اواخر سال گذشته موضوع تولید قراردادی را در راستای حمایت از مرغداران و پایداری تولید مطرح کرده است.