صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

بيشتر از مصرف مرغ در داخل كشور توليد مي شود
داخلی

مدير عامل اتحاديه مركزي مرغ گوشتي ايران گفت: درحال حاضر قيمت تمام شده هر كيلوگرم مرغ زنده درب مرغداري هزار 700 تومان است كه مرغداران آن را به هزار 400 تومان و حتي در برخي مناطق كمتر از آن مي‌فروشند...



حسين مقدم‌نيا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، در پاسخ به اين پرسش كه آيا خبر منتشر شده در يكي از رسانه‌ها به نقل از جنابعالي مبني بر توقف عرضه گوشت مرغ منجمد صحت دارد؟ گفت: من نگفتم متوقف شده، بلكه گفتم در حال حاضر توليد مرغ بيش از نياز و مصرف كشور است و زير قيمت تمام شده قرار گرفته، اگر به همين منوال ادامه يابد، مرغدار رغبتي به جوجه‌ريزي در دوره‌هاي بعدي پرورش نخواهد داشت.
مدير عامل اتحاديه مركزي مرغ گوشتي ايران افزود: درحال حاضر قيمت تمام شده هر كيلوگرم مرغ زنده درب مرغداري هزار 700 تومان است كه مرغداران آن را به هزار 400 تومان و حتي در برخي مناطق كمتر از آن مي‌فروشند.
وي افزود: شركت پشتيباني امور دام مرغ زنده را هزار و 600 تومان نرخ گذاشته، اما هنوز خريداري نكرده و از هفته آينده احتمال خريد وجود دارد.
مقدم‌نيا افزود: بحث من اين است وقتي قيمت مرغ زير هزينه تمام شده قرار گيرد، مرغدار رغبتي به ادامه توليد پيدا نمي‌كن، در نتيجه بازار با كاهش توليد درماه‌هاي آينده و افزايش قيمت مواجه خواهد شد.
وي گفت: درحالي كه گوشت مرغ تازه در بازار 2 هزار و 200 تا 2 هزار و 300 تومان است، انگيزه‌اي براي توليد مرغدار باقي نمي‌ماند.
مدير عامل اتحاديه مركزي مرغ گوشتي ايران تاكيد كرد: توليدكننده با تمام عوامل توليد مانند دان،‌جوجه، سرمايه، زمان معطلي سرمايه به توليد مي‌پردازد و بايد سود متعارف كسب كند و هيچ‌كس راضي نيست كه توليدكننده ضرر كند، بنابراين بايد دولت وارد عمل شده و با خريد مرغ مازاد آرامش را به توليدكنندگان برگرداند.
مقدم‌نيا در مورد برنامه توليد گوشت مرغ در سال جاري ، گفت: طبق برنامه تا پايان سال يك ميليون و 600 هزار تن گوشت مرغ توليد مي‌شود كه از ابتداي سال تاكنون به مقدار فراوان ماهانه بين 120 تا 130 هزار تن مرغ توليد شده و به دو شكل سرد و گرم عرضه شده است.
مقدم‌نيا افزود: شركت پشتيباني اموردام براي خريد مرغ مازاد هم دان و هم ساير نهاده‌ها در اختيار مرغدار قرار مي‌دهد و مرغدار وقتي مرغ خود را به كشتارگاه عرضه مي‌كند، حداقل دو ماه طول مي‌كشد تا بهاي آن‌را دريافت كند.
وي افزود: معطلي دو ماهه سرمايه مرغدار باعث مي‌شود نقدينگي براي مرغدار باقي نماند، از طرفي با افزايش هزينه توليد سرمايه در گردش مرغدار افزايش پيدا كرده، اما نقدينگي برعكس كاهش يافته است.
مدير عامل اتحاديه مركزي مرغ گوشتي ايران قيمت هر كيلوگرم ذرت دانه‌اي در بندر را 248 تومان و كرايه حمل را 20 تومان و همچنين هركيلوگرم سويا 480 تومان و كرايه حمل 20 تومان ذكر كرد و گفت: اين قيمت‌ها مرتب تغيير پيدا مي‌كند.
مقدم‌نيا در مورد دريافت تسهيلات بانكي توسط مرغداران گفت: وجوهي از طرف وزارت جهاد كشاورزي در بانك‌هاي عامل وديعه گذاشته مي‌شود كه با منابع بانك تلفيق شده و تسهيلات ارزان قيمت از طريق وجوه اداره شده پرداخت مي‌شود، اما مشكل اين است كه اين تسهيلات به موقع به مرغداران نمي‌رسد.
وي افزود: تسهيلات يادشده براي سال جاري نيز در نظر گرفته شده، اما اكثر مرغداران به دليل بدهي به بانك‌ها امكان عملي دريافت تسهيلات براي سرمايه در گردش ندارند، بنابراين براي تامين سرمايه به بازار موازي متوسل شده و نهاده‌هاي مورد نياز توليد را به قيمت بالاتر تهيه مي‌كنند.
مقدم‌نيا افزود: از طرفي اگر صرفه اقتصادي از توليد مرغ نباشد تعداد دوره‌هاي و حجم توليد كاهش پيدا مي‌كند كه باعث افزايش هزينه توليد مي‌شود.
وي افزود: هزينه توليد براي مرغداران نسبت به سال گذشته 30 تا 40 درصد افزايش يافته و سرمايه در گردش موردنياز به همين نسبت افزايش پيدا كرده، اما در عوض تسهيلات بانك و نقدينگي مرغداران كاهش پيدا كرده است.
وي افزود: پروتئين گوشت مرغ نسبت به ساير پروتئين‌ها ارزانتر است و مردم تقاضاي بيشتري نسبت به ساير اقسام گوشت دارند.
مقدم‌نيا خاطرنشان كرد: بايد همه كمك كنند تا جريان توليد مرغ و صنعت مرغداري ادامه پيدا كند و توليد پايدار شود.
وي افزود: اگر حلقه‌هاي توليد مرغ شامل واحدهاي توليد اجداد، توليد مرغ مادر، واحدهاي جوجه كشي، مرغداري‌ها، واحدهاي عرضه، كارخانه‌هاي خوراك دام و طيور و ساير كشتارگاه‌ها با هم كار كنند، اين صنعت پايدار مي‌شوند وگرنه با حذف يك حلقه كل صنعت دچار وقفه مي‌شود.

ارسال شده در مورخه : جمعه، 20 شهریور، 1388 توسط Serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 5,070
بازدید ديروز : 7,315
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir