صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات


 

 




شرکت دانش بنیان ویوان

قیمت مرغ در بازار کاهشی شد
داخلی
دبیر فدراسیون طیور ادامه داد: دولت به تعهدات خود برای تامین نقدینگی مرغداران عمل نکرده است و سازوکاری اعتباری گذاشتند، اما کمک‌چندانی به مرغدار نخواهد کرد چرا که بانک کشاورزی اعتباری مشخص کرده که...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان سیدفرزاد طلاکش دبیر فدراسیون طیور گفت: با توجه به آنکه مرغ موجود در بازار مربوط به جوجه ریزی های ۲ ماه قبل است، از این رو مرغ به میزان کافی در بازار موجود است و با حذف ارز ترجیحی و تغییر قیمت، ترمزی در مصرف ایجاد شد که در نهایت این امر منجر به سقوط قیمت مرغ در بازار شد.

به گفته وی، در روزهای نخست حذف ارز ترجیحی، قیمت مرغ بصورت هیجانی در بازار بالا رفت، اما مجدد روند کاهشی شد به طوریکه در شرایط کنونی نرخ هرکیلو مرغ ۲۱۰ تا ۲۲۰ هزارتومان و در برخی نقاط کمتر از ۲۰۰ هزارتومان است‌.

طلاکش با بیان اینکه رونق جوجه ریزی طی یک ماه اخیر بسیار پایین بود، افزود: علی رغم آنکه قیمت جوجه یکروزه پایین بود، اما مرغداران بدلیل افزایش هزینه ها نقدینگی لازم را ندارند که براین اساس نگرانی وجود دارد که بدلیل ایام پایانی سال و ماه رمضان، قیمت مرغ در صورت عدم اتخاذ سیاست توزیع مرغ از سوی پشتیبانی و واردات دچار نوسان شود.

دبیر فدراسیون طیور ادامه داد: دولت به تعهدات خود برای تامین نقدینگی مرغداران عمل نکرده است و سازوکاری اعتباری گذاشتند، اما کمک‌چندانی به مرغدار نخواهد کرد چرا که بانک کشاورزی اعتباری مشخص کرده که مرغدار می تواند به واردکننده منتقل کنند و نهاده را تحویل بگیرند، اما این امر بدان معناست که باید بدلیل درصد سود بانک باید نهاده را گرانتر بخرند که این امر آینده تولید را تحت تاثیر قرار می دهد.

به گفته وی، دولت تاکنون برای بدهی قبل واردکنندگان نهاده های دامی تدبیری نداشته است که این پیامد خوبی نیست و در نتیجه این بلاتکلیفی قابل جبران نیست چراکه از زمان ثبت سفارش تا واردات نهاده حداقل ۴ ماه زمان نیاز است که براین اساس نمی توان اظهار نظر قطعی راجع به آینده بازار و کالا داشت.

ارسال شده در مورخه : شنبه، 11 بهمن، 1404 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
تبلیغات

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : [email protected]