صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات


 

 




شرکت دانش بنیان ویوان

رشد ۴ درصدی جوجه‌ریزی در مازندران با تأمین نهاده‌های دامی
داخلی
نگهدار اظهار کرد: استان مازندران در حوزه تأمین نهاده‌های دامی و افزایش تولید پروتئین‌های حیوانی اقدامات مؤثر و هدفمندی را انجام داده که نقش مهمی در تقویت خودکفایی غذایی کشور دارد...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از بازار سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی مازندران گفت: ۱۰ ماهه سال جاری، استان مازندران شاهد رشد ۴ درصدی جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته بوده است.

حسین نگهدار با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تأمین امنیت غذایی، حمایت از تولیدکنندگان داخلی و کاهش وابستگی به واردات، اظهار کرد: استان مازندران در حوزه تأمین نهاده‌های دامی و افزایش تولید پروتئین‌های حیوانی اقدامات مؤثر و هدفمندی را انجام داده که نقش مهمی در تقویت خودکفایی غذایی کشور دارد.

وی در ادامه با اشاره به روند تأمین نهاده‌ها پس از آزادسازی ارز ترجیحی گفت: در ماه اخیر بیش از ۲ هزار تن جو، ۱۸ هزار تن سویا و ۲۰ هزار تن ذرت از طریق سامانه بازارگاه توسط مرغداران، دامداران و تشکل‌های تولیدی خریداری شده که این امر دسترسی به نهاده‌ها را تسهیل و فشار اقتصادی بر تولیدکنندگان را کاهش داده است.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی مازندران خاطرنشان کرد: آزادسازی ارز ترجیحی باعث شفافیت بیشتر، تأمین پایدار نهاده‌ها و دسترسی مناسب‌تر به بازارهای جهانی شده و در استمرار تولید نقش مؤثری ایفا کرده است.

بر اساس اعلام وی، میزان جوجه‌ریزی در مازندران طی ده ماه گذشته از ۱۷۴ میلیون قطعه در سال گذشته به ۱۸۱ میلیون قطعه در سال جاری رسیده که نشان‌دهنده رشد ۴ درصدی تولید است. این افزایش نقش مهمی در بهبود تأمین پروتئین سفره مردم و کاهش فشار بر بازار محصولات پروتئینی داشته است.

نگهدار تأکید کرد: مجموعه این اقدامات باعث شده بخش دام و طیور استان در مسیر خودکفایی، پایداری تولید و افزایش ظرفیت قرار گیرد و گامی مؤثر در راستای تضمین امنیت غذایی مردم برداشته شود.

وی پیش‌بینی کرد که با تداوم این روند، مازندران در آینده نزدیک شاهد رشد بیشتر تولید و تقویت خودکفایی در این بخش خواهد بود.

ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 6 بهمن، 1404 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
تبلیغات

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : [email protected]