يك متخصص تغذيه در گفتگو با فارس، افزود: گوشت شترمرغ در گروه گوشتهاي قرمز طبقهبندي ميشود و از ارزش غذايي بسيار بالايي برخوردار است، به طوري كه ميتوان گوشت شترمرغ را يكي از كمچربترين و سالمترين نمونههاي گوشت قرمز نام برد.
وي گفت: كالري، كلسترول و چربي گوشت شترمرغ حتي از گوشت مرغ و بوقلمون هم كمتر است و به همين دليل گوشت شترمرغ براي بيماران قلبي، عروقي، افراد دچار چربي خون بالا و كساني كه چاق هستند ميتواند غذاي بسيار مناسبي باشد.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: اسيدهاي چرب غيراشباع موجود در گوشت شترمرغ 30 درصد از مجموع اسيدهاي چرب را تشكيل ميدهد كه يكي از فايدههاي اين گوشت محسوب ميشود اين مزايا به همراه ميزان بالاي اسيد چرب امگا3 در گوشت شترمرغ باعث شده كه اين گوشت براي بيماران قلبي، عروقي و سالمندان بسيار مناسب باشد تا با اطمينان بيشتري بتوانند نيازهاي پروتئيني خود را تامين كنند.
مراداف گفت: استفاده از اسيد چرب امگا 3 تاثير مفيدي در كاهش بيماريهاي قلبي عروقي داشته و براي رشد و نمو موثر است كه به نظر ميرسد اين اسيد چرب در مقايسه با اسيد چرب غيراشباع امگا 6 تاثيرات مفيدي در جلوگيري از لخته شدن دارد.وي گفت: گوشت شترمرغ از نظر پروتئين و آهن نيز از جايگاه بسيار خوبي برخوردار است، لذا براي افراد كمخون و زنان باردار انتخاب مناسبي خواهد بود.
اين متخصص تغذيه افزود: گوشت شترمرغ بسيار ترد و از قابليت هضم بالايي برخوردار است، به طوري كه 90 درصد آن قابل هضم بوده و از نظر سهلالهضم بودن پس از گوشت ماهي در رتبه دوم قرار دارد در صورتي كه گوشت مرغ و گاو 87 درصد قابليت هضم دارند.
مراداف اضافه كرد: البته تخم شترمرغ 45 دقيقه طول ميكشد كه عسلي شود و 5/1 ساعت زمان احتياج دارد كه كاملا پخته شود.