صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات


 

 




شرکت دانش بنیان ویوان

جهش بی‌سابقه قیمت تخم‌مرغ
داخلی
بررسی‌های میدانی از خرده‌فروشی‌های تهران نشان می‌دهد که شانه تخم‌مرغ فله‌ای بین ۲۱۰ تا ۲۳۰ هزار تومان عرضه می‌شود و بسته‌بندی‌شده تا ۲۵۰ هزار تومان هم رسیده؛ این افزایش ۳۶ هزار تومانی ...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از فارس قیمت هر شانه تخم‌مرغ فله‌ای از تیر تا آبان با افزایش ۱۴۴ درصدی مواجه شد و بازار آزاد همچنان از نرخ مصوب جلوتر است.

بررسی‌های میدانی از خرده‌فروشی‌های تهران نشان می‌دهد که شانه تخم‌مرغ فله‌ای بین ۲۱۰ تا ۲۳۰ هزار تومان عرضه می‌شود و بسته‌بندی‌شده تا ۲۵۰ هزار تومان هم رسیده؛ این افزایش ۳۶ هزار تومانی (۱۹ درصدی) نسبت به نرخ مصوب، عمدتاً از مهرماه (۱۸۴ هزار تومان) آغاز شده و در آبان به اوج خود رسیده است.

دلایل اصلی این گرانی، افزایش هزینه نهاده‌های دامی مانند ذرت و سویا (وارداتی و وابسته به نرخ ارز) است که بیش از ۷۰ درصد خوراک مرغ تخم‌گذار را تشکیل می‌دهد.دبیر فدراسیون طیور اعلام کرده که نهاده‌ها با نرخ آزاد (چند برابر مصوب) تأمین می‌شود و یارانه‌ها به دست تولیدکنندگان کوچک نمی‌رسد.

علاوه بر این، نوسانات ارزی (دلار بالای ۷۰ هزار تومان)، کمبود نقدینگی در واحدهای تولیدی و افزایش تقاضا با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها (مصرف کلوچه و محصولات نانوایی) نقش کلیدی داشته‌اند.

از تیرماه (۹۰ هزار تومان) تا آبان، قیمت شانه تخم‌مرغ ۱۳۰ هزار تومان (۱۴۴ درصد) رشد کرده که رکورد تورم نقطه‌به‌نقطه در اقلام اساسی است؛ در مقایسه، مرغ زنده از ۵۵ هزار به ۸۷ هزار تومان (۵۸ درصد) رسیده، اما تخم‌مرغ با حاشیه سود پایین‌تر، ضربه بیشتری خورده است.

کارشناسان اقتصادی مانند ناصر نوری (از اتحادیه مرغداران) هشدار می‌دهند که اگر تخصیص نهاده‌ها بهبود نیابد، قیمت‌ها تا ۲۵۰ هزار تومان هم پیش خواهد رفت و تورم کلی مواد غذایی را ۵ درصد افزایش می‌دهد.

ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 5 آذر، 1404 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
تبلیغات

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : [email protected]