صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

تولید و ذخیره مرغ برای ماه رمضان به اندازه کافی است
داخلی

حسین مقدم‌نیا با اعلام اینکه ‌تولید کنندگان، مرغ را به حدکافی تولید کرده اند گفت: وزارت جهاد کشاورزی ذخیره سازی مرغ را از چند ماه قبل آغاز کرده است و این کار بدون هیچ مشکلی ادامه دارد...



  به گزارش خبرنگار مهر، گوشت مرغ یکی از اقلامی است که به دلیل مناسب بودن قیمت آن نسبت به گوشت قرمز و برخی مواد پروتئینی، در بین اقشار مختلف و به‌خصوص قشر آسیب‌پذیر جامعه متقاضی بسیاری دارد و هرگونه افزایش قیمت نامتعارف گوشت مرغ در سبد غذایی این قشر، به خصوص در ایامی همچون ماه رمضان خلل وارد می‌کند که به همین دلیل حساسیت روی قیمت این محصول در بین مسوولان و افراد جامعه شدیدتر است.

هرساله در ایام ماه رمضان به دلیل افزایش مصرف برخی مواد غذایی مورد نیاز روزه‌داران شاهد نوساناتی در قیمت این محصولات هستیم و هر چند که برای تنظیم بازار و کنترل قیمت این اقلام اقداماتی از سوی مسوولان و حتی تولید‌کنندگان صورت می‌گیرد اما به دلایل متعدد دراین ایام کم و بیش شاهد این نوسانات هستیم.

حسین مقدم‌نیا مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور درگفتگو با مهر در پاسخ به این سئوال که آیا در ماه رمضان امسال با نوسان و افزایش قیمت گوشت مرغ مواجه خواهیم بود؟ گفت: با تامین شدن نیازها و ابزارهای مورد نیاز مرغداران از سوی دولت هیچ نگرانی از جهت تولید گوشت مرغ نخواهیم داشت.

وی اشاره به اقدام امور پشتیبانی دام وزارت جهاد کشاورزی جهت ذخیره سازی مرغ قبل از ماه رمضان، گفت :‌ باتولید ماهانه 130هزار تن مرغ میزان قابل توجهی از سوی وزارت جهاد کشاورزی ذخیره سازی شده است که برای توزیع و ثبات قیمت در ماه رمضان هیچ مشکلی وجود ندارد .

دولت تولید کنندگان را در امر تولید تنها نگذارد

وی در ادامه تصریح کرد: تا ابزارهای مورد نیاز در اختیار تشکل‌ها نباشد تحقق کارهایی که از تولیدکننده‌ها خواسته می‌شود و ایجاد تعهد برای آن کار به نحو مطلوب انجام نخواهد شد به همین دلیل دولت باید به کمک اتحادیه شتافته و به آنها در فع نیازهای تولید‌کنندگان یاری رساند.ابزارهای متعددی برای حمایت از تشکل ها و تولید کنندگان مطرح است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور به یک ابزار مورد نیاز تشکل‌ها برای کنترل قیمت گوشت مرغ اشاره کرد و گفت: یکی از این ابزارها ارائه تسهیلات به تولید کنندگان است  که متاسفانه با وجود اینکه این مسئله به طور مستمر در حال پیگیری می باشد ولی تاکنون هیچ مشکلی از سر راه دریافت تسهیلات از مقابل تشکلها و تولید کنندگان بر داشته نشده است تا نهاده مورد نیاز مرغداران را تامین کنیم در حالی که این تولید با غذای مردم سر و کار دارد و هیچگونه تلف کردن وقت و زمان در آن جایز نیست.

وی تصریح کرد: برای تامین نیاز مصرف‌کنندگان و کنترل قیمت‌ها در ماه‌های پرمصرف باید خدماتی در قبال آن به تولید‌کنندگان ارائه دهیم تا آنها برای تنظیم جوجه‌ریزی و توزیع گوشت مرغ در زمان‌های مورد نیاز مسوولیت بپذیرند و متعهد شوند به همین دلیل لازم است که نهاده‌ها و مطالبات مورد نیاز در اختیارشان قرار گیرد.

مقدم نیا با اشاره به اینکه برای ثبات قیمت و عرضه مرغ در ایام ماه رمضان  تدابیری از چند ماه پیش اندیشیده شده است، گفت :‌ ما طالب یک بازار متعارف و درستی می باشیم و مصرف کننده یک روند متعادل را بهتر می‌پذیرند چراکه تولید‌کنندگان راضی نیستند که مصرف‌کننده قیمت بیشتری را پرداخت کندو در چنین روزهایی که نیاز بیشتری وجود دارد متضرر شوند.

مقدم‌نیا با اشاره به اینکه سال گذشته اتحادیه‌های مرغداران در سراسر کشور برای تامین گوشت گرم مورد نیاز مصرف‌کنندگان در فاصله زمانی افزایش مصرف گوشت مرغ درماه رمضان اظهار تمایل کرده بودند، بر وجود این تمایل و آمادگی در سال جاری نیز تاکید کرد و گفت: اعتقاد ما بر این است که نباید با چنین اقداماتی به صورت مقطعی برخورد کرد.

وی توضیح داد: صنعت مرغداری صنعتی است که ابتدا تا انتهای آن مستلزم توجه و نیاز مداوم است و دولت باید در بازسازی و نوسازی آن با مشارکت مرغداران یک اقدام عاجل انجام دهد تا تولید‌کنندگان بتوانند شرایط را به‌گونه‌ای پیش ببرند که این صنعت را قابل رقابت کرده و از تولید اقتصادی برخوردار باشند و سرمایه‌گذاران نیز برای سرمایه‌گذاری رغبت داشته و از سود عادلانه‌ای برخوردار باشند.

قادر به صادرات مرغ می باشیم

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با اشاره به آمادگی اتحادیه های مرغداران برای صادرات مرغ به کشورهای همسایه، گفت: در حال حاضر بالغ بر25 اتحادیه مرغداران در کشور وجود دارد که البته کلیه آنان نمی توانند به امر صادرات بپردازند، ولی تعدادی از همین اتحادیه ها شرایط  تولید برای صادرات را دارا و اعلام آمادگی کرده اند.

وی تصریح کرد : آمادگی استانها برای صادرات مرغ بستگی به میزان تولید و ظرفیت آن دارد.

مقدم نیا با تاکید براینکه صادرات مستلزم بازاریابی مناسب برای می باشد ، اظهارداشت: در مراحل اولیه باید مکانی متمرکز برای مراجعه اتحادیه های استانهایی که امکان صادرات دارند در کشور فراهم شود.

وی درپایان با تاکید بر اینکه کشور ظرفیت مناسبی برای تولید و ذخیره سازی گوشت مرغ دارد گفت : با حمایت بیشتر از صنعت مرغداری می توانیم به بازارهای جهانی ورود پیدا کنیم.

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 13 مرداد، 1388 توسط Serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 2,030
بازدید ديروز : 7,865
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir