صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات


 

 




شرکت دانش بنیان ویوان

۳ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ در لرستان ذخیره سازی شد
داخلی
شاهرخی گفت: سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ منجمد ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز در استان ذخیره سازی و مشکلی بابت تامین این کالای اساسی وجود ندارد...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از ایرنا رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ منجمد ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز در استان ذخیره سازی و مشکلی بابت تامین این کالای اساسی وجود ندارد.

سیدعماد شاهرخی افزود: ماهانه چهار میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان صورت می گیرد که ۳۰ درصد بیش از نیاز استان است، بنابراین می توان از گوشت تولیدی به سایر استان های کشور نیز ارسال کرد.

وی تصریح کرد: گوشت ذخیره سازی شده برای تنظیم قیمت وارد بازار خواهد شد تا نرخ این کالای اساسی تعدیل شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تاکید بر اینکه نهاده دامی به اندازه کافی در سامانه بازاریاب بارگذاری شده است، تصریح کرد: طی ۱۰ روز گذشته ۶۰۰ تن برنج در سطح استان توزیع ، ۵۰۰ تن در حال توزیع و ۲ هزار و ۳۲۰ تن نیز در انبارها ذخیره شده است.

شاهرخی از جذب ۳۲۰ تن گوشت قرمز منجمد و توزیع آن در آستانه ایام نوروز خبر داد و گفت: علاوه بر سهمیه وزارت کشاورزی از طریق مباشران، بخش خصوصی نیز ۳۰۰ تن گوشت قرمز منجمد وارد و به قیمت هر کیلوگرم سه میلیون و ۷۰۰ هزار ریال توزیع خواهد شد.

وی ادامه داد: گوشت گرم ویژه بازار نوروز تا این لحظه به استان تخصیص داده نشده است که از طریق مدیریت ارشد، نمایندگان مجلس و بازرسی لرستان پیگیری‌هایی انجام شده و امید می رود نتیجه مورد انتظار حاصل شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه ۶۰ تیم تخصصی بر بازار توزیع کالای اساسی لرستان نظارت دارند، اضافه کرد: هرچند عمده اصناف لرستان منصف هستند، با این وجود در صورت بروز تخلف و عدم رعایت نرخ های مصوب با آنها برخورد خواهد شد.

ارسال شده در مورخه : شنبه، 18 اسفند، 1403 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 2,002
بازدید ديروز : 4,156
تبلیغات

 

 

نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir