صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات


 

 




شرکت دانش بنیان ویوان

تازه ها: تاثیر شگفت‌انگیز قارچ‌ها در مقابله با آنفولانزای شدید......
تازه ها

 به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از نیویوزک پست؛ در حالی که تا پیش از این نقش قارچ‌های خوراکی در کاهش فشار خون، محافظت در برابر آسیب مغزی و کمک به حفظ سلامت استخوان‌ها تایید شده بود، حالا نتایج یک تحقیق جدید، تاثیر فوق‌العاده آن در مقابله با آنفلوآنزا را اثبات کرده است.

تحقیقات جدید دانشگاه مک گیل در کانادا نشان داد که بتا گلوکان ( یک واحد سازنده اصلی قارچ ) می‌تواند از سلامت ریه در طول آنفلوآنزا محافظت کند.

به نقل از نیویورک پست، نرگیس خان، نویسنده اول این مطالعه گفت: این نکته بسیار مهمی است که چگونه بتاگلوکان می‌تواند سلول‌های ایمنی خاصی مانند نوتروفیل‌ها را برای کنترل التهاب بیش از حد در ریه برنامه‌ریزی مجدد کند.

در طول آنفلوآنزا، نوتروفیل‌ها با مهاجرت به محل عفونت در دستگاه تنفسی به عنوان اولین خط دفاعی عمل می‌کنند. اما فعالیت بیش از حد نوتروفیل‌ها می‌تواند باعث آسیب بافتی و التهاب شود و تنفس را دشوار کند. ذات الریه، که التهاب جدی ریه است، یکی از عوارض مکرر آنفلوآنزا است که می‌تواند منجر به مرگ شود.

مطالعه مک گیل نشان داد بتا گلوکان این توانایی را دارد که نقش نوتروفیل‌ها را برای کاهش التهاب تغییر دهد. مازیار دیوانگاهی، استاد دانشکده پزشکی و علوم بهداشتی مک گیل در این باره گفت: بتا گلوکان در دیواره سلولی همه قارچ‌ها، از جمله برخی از قارچ‌ها که در داخل و روی بدن ما به‌عنوان بخشی از میکروبیوم انسان زندگی می‌کنند، یافت می‌شود.

دیوانگاهی افزود: این فرضیه وسوسه انگیز است که سطح و ترکیب قارچ‌ها در یک فرد می‌تواند بر نحوه پاسخ سیستم ایمنی بدن به عفونت‌ها تاثیر بگذارد که این موضوع تا حد زیادی به دلیل بتا گلوکان است. تیم دیوانگاهی ابتدا بتا گلوکان را قبل از بیماری به موش‌های آزمایشگاهی داد و مشاهده کردند که در نتیجه این اقدام، آسیب ریه کاهش پیدا کرد، عملکرد ریه تقویت شد و خطر بیماری و مرگ پایین‌تر آمد.

ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 8 اسفند، 1403 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 1,864
بازدید ديروز : 4,156
تبلیغات

 

 

نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir