صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات


 

 




شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: بحران در تامین نهاده‌های دامی؛ هشدار واردکنندگان به دولت
اخبار صنایع وابسته بحران در تامین نهاده‌های دامی؛ هشدار واردکنندگان به دولت......

به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل ازاقتصاد معاصر محمدرضا کلامی، دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی هشدار داد که ناهماهنگی میان دستگاه‌های دولتی، به‌ ویژه بانک مرکزی و وزارت جهاد کشاورزی، فرآیند تامین نهاده‌های دامی را با بحران مواجه کرده است. 

وی اعلام کرد: بیش از هشت ماه است که شرکت‌های واردکننده به دلیل بروکراسی پیچیده و عدم رفع تعهد ارزی، با مشکل نقدینگی مواجه شده‌اند و این امر می‌تواند به گرانی مجدد مرغ در ماه‌های آتی منجر شود. 

کلامی با اشاره به تبصره ۴ قانون بودجه ۱۴۰۳، اظهار داشت: بانک مرکزی به اشتباه از وزارت جهاد کشاورزی استعلام توزیع کالا با قیمت مصوب را الزام کرده، در حالی که قانون چنین الزامی را پیش‌بینی نکرده است. 

وی افزود: واردکنندگان ابتدا با سرمایه خود کالا وارد می‌کنند اما ارز ترجیحی با تاخیر پنج تا شش ماهه تخصیص می‌یابد. این در حالی است که ۳۵ درصد ارزش ریالی کالاها در بانک‌ها بلوکه می‌شود. 

وی همچنین به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در دولت شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: هزینه واردات کالاهای اساسی از ۱۰ میلیارد به ۵۰ میلیارد تومان افزایش یافته اما هیچ تسهیلات یا منابعی در اختیار بخش خصوصی قرار نگرفته است. 

کلامی تاکید کرد: بخش خصوصی با تمام توان وارد میدان شده اما ناهماهنگی‌ها میان دستگاه‌ها مانع فعالیت موثر شده است. 

دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی از وزارت بهداشت به‌ عنوان الگویی موفق یاد کرد: با اعلام ماهانه توزیع کالاها با قیمت مصوب، گره بروکراسی را باز کرده است. 

وی خواستار حذف استعلام غیرضروری بانک مرکزی و تسریع در تامین ارز برای جلوگیری از بحران در بازار نهاده‌ها شد و هشدار داد: اگر بازار نهاده‌ها دچار بحران شود، جمع کردن آن آسان نخواهد بود.

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 7 اسفند، 1403 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 1,979
بازدید ديروز : 4,156
تبلیغات

 

 

نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir