صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات


 

 




شرکت دانش بنیان ویوان

نوسانات قیمت گوشت در آستانه ماه رمضان دور از انتظار نیست
داخلی
صدردادرس با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز و دام زنده همخوانی با یکدیگر ندارد، افزود: امسال متاسفانه قیمت گوشت از قیمت دام زنده تبعیت نکرده است به طوریکه رابطه منطقی قیمت دام و گوشت وجود ندارد...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان براساس اعلام وزارت جهاد امسال ۹۲۳ هزارتن گوشت قرمز گوسفند و گوساله در کشور تولید می شود که با احتساب مصرف داخل، ۱۰۰ هزارتن معادل ۱۰ درصد کسری نیاز کشور باید از طریق واردات تامین می شود که متاسفانه امسال میزان واردات بیش از این رقم بوده است، درحالیکه افزایش ۲ برابری در تنظیم بازار گوشت نتوانسته اثر خود را بگذارد.

در ادامه افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: در حال حاضر با انباشتگی دام روبرو هستیم که این امر کاهنده قیمت است و از طرفی توان و قدرت اقتصادی خانوار ضعیف است به طوریکه امکان خرید با قیمت های بالای گوشت برای آنها وجود ندارد.

به گفته او، افزایش تقاضا در ایام ماه رمضان و پایانی سال و گرانی قیمت جو ناشی از کاهش واردات منجر به افزایش قیمت گوشت قرمز می شود، اما اگر تقاضا برای خرید همانند سال گذشته باشد روی قیمت دام زنده اثری نخواهد داشت، چنانچه تقاضا در بازار وجود داشته باشد، قیمت گوشت قرمز افزایش خواهد یافت. هرچند به سبب انباشتگی دام و کاهش قدرت خرید این رقم چشمگیر نخواهد بود.

صدردادرس با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز و دام زنده همخوانی با یکدیگر ندارد، افزود: امسال متاسفانه قیمت گوشت از قیمت دام زنده تبعیت نکرده است به طوریکه رابطه منطقی قیمت دام و گوشت وجود ندارد و کسانی که در بخش توزیع کار می کنند، قیمت گوشت را تنظیم و تعیین می کنند.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک درباره آخرین وضعیت واردات گوشت قرمز بیان کرد: بنابر آمار در ۹ ماهه امسال حدود ۲۰۰ هزارتن دام زنده و گوشت قرمز با ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار وارد شده، درحالیکه مدت مشابه سال قبل ۱۰۰ هزارتن با ارزش حدود ۴۸۰ میلیون دلار بوده است که این امر بیانگر رشد ۲ برابری حجم واردات و بیش از ۲.۵ برابری ارزش واردات شده است. هرچند حائزاهمیت است که در این مقطع زمانی واردات جو در سال گذشته یک میلیون و ۸۹۵ هزارتن بوده که امسال به یک میلیون و ۷۶۴ هزارتن رسیده است، درحالیکه اگر بدنبال افزایش تولید گوشت هستیم باید الزامات آن را که تامین نهاده است، فراهم کنیم.

ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 11 بهمن، 1403 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 227
بازدید ديروز : 2,859
تبلیغات

 

 

 

نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir