صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات


 

 




شرکت دانش بنیان ویوان

شوک مرغ و تخم مرغ به بازار
داخلی
در شرایط جدید اقتصادی، نگرانی‌هایی پیرامون خروج محصولات اساسی مانند مرغ و تخم‌مرغ از سبد ارز ترجیحی وجود دارد فعالان صنعت طیور نگران‌اند که این تغییر سیاست، باعث تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی شود...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از اقتصاد100 در شرایط جدید اقتصادی، نگرانی‌هایی پیرامون خروج محصولات اساسی مانند مرغ و تخم‌مرغ از سبد ارز ترجیحی وجود دارد. فعالان صنعت طیور نگران‌اند که این تغییر سیاست، باعث تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی شود.

رئیس کمیسیون تسهیل و توسعه تجارت اتاق بازرگانی تهران در این باره توضیح داد که اگرچه ممکن است این سیاست به حذف ارز ترجیحی برخی کالاها منجر شود، اما کالاهایی مانند مرغ و تخم‌مرغ از آخرین محصولات خواهند بود که از این سبد حذف می‌شوند. وی همچنین به تاثیرات تک‌نرخی شدن ارز اشاره کرد و گفت که اگرچه این سیاست ممکن است در کوتاه‌مدت تورم ایجاد کند، اما در بلندمدت موجب شفافیت بیشتر در بازار و بهبود شرایط اقتصادی خواهد شد.

زرگران رئیس کمیسیون اتاق بازرگانی تهران نیز با تاکید بر اهمیت اصلاح سیاست‌های یارانه‌ای و ارزی، عنوان کرد که در صورتی که دولت یارانه‌ها را مستقیماً به مصرف‌کنندگان پرداخت کند، می‌تواند به کاهش مشکلات اقتصادی کمک کند. وی همچنین افزود که روش‌های کنونی که یارانه‌ها را به واردات کالاها اختصاص می‌دهند، تأثیر زیادی بر معیشت مردم ندارد. در عین حال، وی تاکید کرد که برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار ، دولت باید اصلاحات لازم در سیاست‌های ارزی را به‌طور جدی در دستور کار قرار دهد.

در پاسخ به این نگرانی‌ها، زرگران افزود که تثبیت نرخ دلار بر روی 66 هزار تومان می‌تواند برای صادرات مفید باشد و اگر دولت بتواند این نرخ را ثابت نگه دارد، می‌توان امید داشت که این سیاست اثرات مثبتی بر اقتصاد و به ویژه صادرات داشته باشد.

این تحولات در حالی است که بحث‌های مربوط به تخصیص ارز ترجیحی و تأثیر آن بر قیمت کالاهای اساسی همچنان ادامه دارد و مسئولان در تلاشند تا با اصلاحات بنیادین، مشکلات موجود را برطرف کنند.

 

ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 19 آذر، 1403 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 6,483
بازدید ديروز : 4,525
تبلیغات

 

 

نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir