صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات


 

 




شرکت دانش بنیان ویوان

اردبیل ۱۲ درصد جوجه یکروزه کشور را تولید می‌کند
داخلی
رستم نژاد اظهار کرد: استان اردبیل در بخش تولید محصولات دام و طیور جزو استان‌های پیشرو کشور است که توانسته هم در تولید و هم عرضه گوشت قرمز و سفید نقش مهم و ممتازی را ایفا کند...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از مهر، معاون سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: استان اردبیل در حال حاضر ۱۲ درصد جوجه یکروزه کشور را تولید و تأمین می‌کند.

منصور رستم نژاد پیش از ظهر شنبه در بازدید از واحد مرغ مادر گوشتی در سرعین اظهار کرد: استان اردبیل در بخش تولید محصولات دام و طیور جزو استان‌های پیشرو کشور است که توانسته هم در تولید و هم عرضه گوشت قرمز و سفید نقش مهم و ممتازی را ایفا کند.

وی خاطرنشان کرد: با سرمایه گذاری بخش خصوصی استان اردبیل در راه اندازی واحدهای مرغ مادر گوشتی و تولید جوجه یکروزه نقش پیشتاز و پیشروی را داشته به طوری که هم اکنون در این استان ۴۸ مزرعه مرغ مادر سالانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه را تولید و روانه بازار مصرف می‌کند.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: با ظرفیت ایجاد شده و همچنین سرمایه گذاری‌هایی که در حال انجام است استان اردبیل توان تولید ۱۲ درصد از جوجه یکروزه کشور را دارد و در سرعین نیز مجموعه‌ای به ظرفیت ۲۰ میلیون قطعه تولید جوجه یکروزه در مراحل نهایی تکمیل و افتتاح قرار گرفته است.

رستم نژاد میزان سرمایه گذاری بخش خصوصی را در فارم سه مرغ مادر گوشتی سرعین ۱۶۰ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: این واحد ظرفیت اشتغال ۸۰ نفر را دارد و قطعاً با راه اندازی آن شرایط مطلوبی را در تولید و عرضه جوجه یکروزه و پرورش آن در سطح استان شاهد خواهیم بود.

وی افزود: شهر سرعین در کنار ظرفیت گردشگری دارای ظرفیت بی نظیر تولید و حمایت از فعالان این بخش است که سعی می‌کنند در ارتقای امنیت غذایی گام‌های مؤثری را بردارند.

ارسال شده در مورخه : شنبه، 6 مرداد، 1403 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 2,825
بازدید ديروز : 2,478
تبلیغات

 

 

نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : [email protected]