صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

اختصاص892 ميليارد تومان تسهيلات به صنعت دام و طيور
داخلی

محمد طالبي مديرعامل بانك كشاورزي در مورد خدمات سيستم بانكي به صنعت دام و طيور از اختصاص يافتن 8925 ميليارد ريال تسهيلات در 10 ماه سال جاري براي صنعت دامپروري و طيور خبر داد...




 مديرعامل بانك كشاورزي از اختصاص يافتن 8925 ميليارد ريال تسهيلات در 10 ماه سال جاري براي صنعت دامپروري و طيور خبر داد.

محمد طالبي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در مورد خدمات سيستم بانكي به صنعت دام و طيور گفت: ‌بانك كشاورزي در 10 ماه سال جاري 30 درصد از تسهيلات خود را به صنعت دامپروري و طيور اختصاص داده كه در اين زمينه 8 تريليون و 925 ميليارد ريال تسهيلات در اين زمينه پرداخت شده است.
مديرعامل بانك كشاورزي افزود:‌ اين رقم در مقايسه با سال گذشته نشان مي‌دهد كه در زمان مشابه سال گذشته نيز در همين حدود 30 درصد تسهيلات پرداخت شده است.
وي تأكيد كرد: بخش مهمي از بدهي‌هاي صنعت دام و طيور به بانك به دليل خشكسالي استمهال شد و دام‌داران مشكل خاصي نداشتند.
مديرعامل بانك كشاورزي افزود: بخشي از منابع خود بانك نيز به دليل مشكلات بانك مركزي با محدوديت مواجه بود.
طالبي افزود: براي سرمايه‌گذاري جديد نيز در قالب تسهيلات ياد شده به كار آفرينان بخش دام و طيور پرداخت شده است و اولويت با تكميل طرح‌هاي نيمه‌تمام در اين بخش بوده است.
وي افزود:‌ بخشي از مطالبات بانك كشاورزي مربوط به خشكسالي بوده كه براساس تصميم دولت و مجلس وصول اين مطالبات يك سال به عقب افتاده و سود آن تسهيلات در اين مدت تامين و امهال شده است.
مديرعامل بانك كشاورزي با اظهار اميدواري از لطف خداوند كه بارندگي مؤثر براي سال آينده بيشتر ببارد، گفت: اگر سال آينده نيز خشكسالي اتفاق افتاد، فشار به منابع بانك بيشتر شده و وصول مطالبات تحت تأثير كاهش بارندگي بيشتر خواهد شد.
وي گفت: تجربه سال 87 نشان داد كه كمك دولت و مجلس در زمينه بيمه محصولات كشاورزي و مساعدت براي استمهال وام‌ها مؤثر بوده است كه سال آينده نيز كماكان اين مساعدتها وجود خواهد داشت.
طالبي با بيان افزايش دو برابري سرمايه در گردش كشاورزان براي زراعت گفت: ‌تسهيلات به ازاي هر هكتار براي زراعت نسبت به قبل دو برابر شده است.
مديرعامل بانك كشاورزي گفت‌: در مجموع تاكنون حدود 300 ميليارد تومان خسارت از طريق صندوق بيمه به كشاورزان پرداخت شده و پيش‌بيني مي‌شود تا 400 ميليارد تومان پرداخت خسارت ادامه داشته باشد.
وي گفت: نياز اساسي كشاورزان در زراعت تأمين آب است كه برنامه جدي بانك كشاورزي تأمين تسهيلات در اين رشته و نيز تسهيلات براي مكانيزاسيون و در نظام متمركز كشت است.
طالبي افزود: همچنين برنامه احياي اراضي از طريق بانك زمين و پروژه‌هاي مورد نياز تأمين اعتبار از سوي بانك كشاورزي، يكپارچه‌سازي اراضي و تسطيح و تأمين آب براي سال آينده دنبال مي‌شود.
مديرعامل بانك كشاورزي بيان داشت در هفته گذشته تأمين اعتبار براي ايجاد دو هزار و 300 هكتار باغ در استان كهكيلويه و بويراحمد از طريق بانك زمين در مناطق محروم با كمك بانك كشاورزي شروع شد كه در زمين‌هاي شيب‌دار طرح‌هاي باغداري اجرا بشود.
وي گفت: طرح‌هاي بانك زمين در همين قواره‌ها به وسيله تأمين مالي اجرا مي‌شود و با توجه به اينكه بازدهي مناسبي دارد، در آينده سرمايه‌گذاران جديد را از طريق اوراق مشاركت جلب مي‌كنند.
طالبي افزود: پيش‌بيني مي‌شود سرمايه‌گذاري مناسبي در اين طرح جذب شود.
طالبي در مورد وثايق و تضامين تسهيلات اعطايي گفت: نظام تضمين وثايق بانكي در بانك كشاورزي متناسب با بخش كشاورزي است كه اگر اراضي كشاورزي تجميع و بزرگ شوند، متناسب با آن وثيقه براي گرفتن وام آسان مي‌شود.
مديرعامل بانك كشاورزي افزود:‌ در اراضي خرد وام‌هاي 20ميليون توماني از طريق ضمانتي با ضامن معتبر پرداخت مي‌شود، زيرا بانك در پرداخت تسهيلات بايد اطمينان از برگشت سرمايه مردم داشته باشد.
وي افزود: منابع بانك مربوط به خود كشاورزان است و به صلاح نيست با وثايق بي‌اعتبار تسهيلات پرداخت شود، در آن صورت منابع در دست عده‌اي بلوكه مي‌شوند.
طالبي تصريح كرد: نظام صنفي كشاورزي مي‌تواند ارتباط بين نهادهاي رسمي و اعضاي صنف را به صورت منظم برقرار كند.
مديرعامل بانك كشاورزي افزود: نظام صنفي بايد منافع بلندمدت اعضاي صنف را در نظر بگيرد در آن صورت مي‌تواند موفق باشد و به نفع كشاورزان عمل كند.
وي اشاره كرد: نظام صنفي همچنين مي‌تواند موجب كارآمد شدن تعامل بين بانك و صنوف مختلف كشاورزي شود.

ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 27 بهمن، 1387 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 6,521
بازدید ديروز : 9,641
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir