صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

برای ضرر نکردن مرغدار قیمت مرغ در بازار باید تا ۷۵ هزار تومان باشد
داخلی
یوسفی گفت: در حال حاضر حداکثر قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار ۵۷ تا ۵۸ هزار تومان است در صورتی که با توجه به هزینه های تولید برای اینکه مرغدار هم متضرر نباشد قیمت باید حدود ۷۰ تا ۷۵ هزار تومان باشد...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از بازار رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی همچنین در خصوص نوسانات قیمت مرغ در بازار نیز اظهار داشت: در حال حاضر حداکثر قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار ۵۷ تا ۵۸ هزار تومان است. در صورتی که با توجه به هزینه های تولید برای اینکه مرغدار هم متضرر نباشد قیمت باید حدود ۷۰ تا ۷۵ هزار تومان باشد.

یوسفی با اشاره به تامین نهاده های مورد نیاز از طریق سامانه بازارگاه گفت: یکی از اصلی ترین مشکلات فعالان بخش در حال حاضر تامین نهاده است؛ یعنی درست است که سامانه بازارگاه با هدف تسهیل تامین نهاده توسط مرغداران راه اندازی شده است اما آنچه آشکار است این است که بازارگاه به خوبی جواب نمی دهد.

وی تصریح کرد: گواه این حرف نیز این است که تولیدکنندگان بخش طیور ۳-۴ ماه است بابت خرید نهاده به حساب بازارگاه پول واریز کرده اند اما هنوز هیچ نهاده ای دریافت نکرده اند و این به معنای این است که سامانه بازارگاه عملکرد موفقی نداشته است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است در آینده برای تامین بازار نیاز به واردات مرغ باشد یا خیر، گفت: به جای واردات مرغ باید چاره ای برای واردات نهاده ها بیندیشند چرا که ظرفیت تولید داخل بالا است.

یوسفی افزود: تولید مرغ و سایر طیور کار چندان مشکلی نیست و تنها نیاز است که آنچه برای تولید نیاز است را تامین کنند. این در شرایطی است که واردات نهاده ها سالها است انجام می شود و بخش عمده ای از نیاز مرغداران از طریق واردات تامین می شود.

وی در پایان تاکید کرد: واردات به موقع و به میزان کافی نهاده های تولید می تواند مثل سابق ادامه یابد البته به شرطی که موانع پیش روی این امر یعنی بحث تحریم ها و مشکلات انتقال ارز روان سازی شود.

ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 6 شهریور، 1401 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 1,838
بازدید ديروز : 8,132
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir