صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

ظرفیت صادرات ۷۰۰ هزار تنی مرغ از کشور
داخلی
مبصری با اشاره به دلایل ممنوعیت واردات مرغ از ایران به عراق گفت: سازمان جهانی بهداشت دام OIE باید سلامتی دام و طیور را برای صادرات و واردات تعیین کند و در حال حاضر هم این اتفاق افتاده و...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از روزنامه ایران رضا مبصری، دبیر انجمن تولیدکنندگان مرغ با اشاره به آزاد شدن صادرات مرغ به عراق بیان کرد: صادرات مرغ تا پایان سال ۹۷ به عراق انجام می‌گرفت اما چون در آن زمان ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاهای اساسی تعلق گرفت، دولت صادرات مرغ را دیگر در اولویت خود قرار نداد تا یارانه تخصیصی به مرغ در داخل مورد استفاده قرار بگیرد.
 وی اضافه کرد: با اصلاح هدفمندی یارانه‌ها و تخصیص ارز ترجیحی که از اردیبهشت ماه امسال انجام گرفت و کاهش تقاضای خرید مرغ و جلوگیری از متضرر شدن تولیدکنندگان، صادرات مرغ از سوی ایران آزاد شد اما همچنان ممنوعیت واردات از سوی دولت عراق لغو نشده بود.
مبصری با اشاره به دلایل ممنوعیت واردات مرغ از ایران به عراق گفت: سازمان جهانی بهداشت دام OIE باید سلامتی دام و طیور را برای صادرات و واردات تعیین کند و در حال حاضر هم این اتفاق افتاده و سلامتی مرغ و تخم مرغ‌های صادراتی ایران تأیید شده است. از سوی دیگر حفظ پروتکل‌های مشترک بهداشتی میان کشورها یکی از موضوعات مهم در صادرات و واردات میان کشورهاست.
بر این اساس سازمان‌های استاندارد در هر دو کشور پروتکل‌های مشترکی را تعیین می‌کنند تا طبق آن موارد صادرات و واردات انجام بگیرد. وی تصریح کرد: تا پیش از این استانداردهای مشترکی وجود نداشت و به همین علت طرف عراقی از واردات مرغ خودداری می‌کرد اما حالا این مانع برداشته شده است. از سوی دیگر موانع تجاری هم باعث کاهش صادرات میان دو کشور می‌شد که حالا برداشته شده است.

مبصری با اشاره به تولید سالانه مرغ در کشور گفت: مرغ سالانه در کشور  حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن تولید می‌شود و مصرف سرانه مرغ به ازای هر نفر قبل از اصلاح تخصیص یارانه‌ها  حدود ۳۰ کیلوگرم بود ولی اکنون مصرف کاهش پیدا کرده و به عقیده شخصی من به حدود ۲۱ تا ۲۲ کیلوگرم برای هر نفر رسیده است.
 دبیر انجمن تولیدکنندگان مرغ اضافه کرد: با توجه به کاهش حدود ۷ تا ۸ کیلوگرمی مصرف مرغ در قیاس با ۸۰ میلیون نفر، به طور تقریبی ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تن مازاد تولید مرغ در کشور ایجاد می‌شود که می‌تواند صادر شود.


مبصری با اشاره به پتانسیل بالای کشورهای همسایه برای صادرات مرغ و تخم مرغ گفت: کشورهای عراق، افغانستان و کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس بازار خوبی برای صادرات مرغ از ایران هستند که چنانکه پروتکل‌های بهداشتی مشترک و روابط تجاری مناسبی با آنها برقرار شود، مزایای خوبی از صادرات برای کشور خواهند داشت.

وی در پایان با اشاره به موارد استفاده از پر مرغ گفت: پودر پر به شرط فرآوری و هیدرولیز شدن، یکی از منابع پروتئین در دنیا محسوب می‌شود و در غذای طیور و آبزیان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 13 مرداد، 1401 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 880
بازدید ديروز : 4,441
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir