صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 




شرکت دانش بنیان ویوان

پیشنهاد دامداران برای خرید توافقی گوشت قرمز اعلام شد
داخلی
آزاد گفت: ماموریتی که در این تفاهم  نامه برای شرکت پشتیبانی امور دام در نظر گرفته شده است بسیار بالاتر از ظرفیت و پتانسیل های این شرکت است و قطعا اگر این شرکت نتواند مسئولیت های خود را در قبال آن...


 به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از تسنیم؛ مدیرعامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران کشور گفت: با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی، خشکسالی و دغدغه‌های دامداران پس از اصلاح ارز ترجیحی، پشتیبانی امور دام فرمولی را با همراهی بهره برداران و بر اساس قیمت تمام شده به علاوه  ۹ تا ۱۰ درصد سود اعمال کند.

جواد آزاد مدیرعامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران کشور گفت: طرح تولید قرادادی گوشت قرمز نیاز روز کشور در بخش دامپروری است و برای نیل به این هدف زیر ساختهایی نیاز دارد که اگر همگی آنها فراهم باشد و ظرفیت های طرفین این تفاهم نامه به درستی شناسایی گردد به اهداف مشخص شده خواهیم رسید.

آزاد گفت: ماموریتی که در این تفاهم  نامه برای شرکت پشتیبانی امور دام در نظر گرفته شده است بسیار بالاتر از ظرفیت و پتانسیل های این شرکت است و قطعا اگر این شرکت نتواند مسئولیت های خود را در قبال آن به سرانجام برساند، این طرح ناقص باقی می ماند و جز بدهی بانکی و ورشکستگی برای دامدار و عدم تامین گوشت قرمز برای مصرف کننده چیزی به جای نمی‌ماند.

آزاد،عامل نقش شرکت پشتیبانی امور دام کشور را در این بین بسیار حیاتی بر شمرد و گفت: از دولت درخواست داریم تا شرکت پشتیبانی تقویت شود و منابع و بودجه قابل توجهی توسط دولت در اختیار این شرکت قرار گیرد تا مدیران این شرکت با افق دید بهتری بتوانند به اهداف تعیین شده در این قرارداد دست یابند و به مقوله تامین امنیت غذایی اهتمام بیشتری بورزند .

وی گفت: باید عنوان داشت که ماموریتی که برای تشکل‌های ملی بخش دامپروری در این طرح دیده شده بسیار پایین تر از ظرفیت این تشکل‌هاست و شرکت پشتیبانی نیز تصمیم نهایی را نگرفته که قراداد را با دامدار یا تشکل مربوطه منعقد کند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور ادامه داد: از نقاط ضعف دیگر این طرح عدم دیدگاه یکپارچه نسبت به همه  زیر بخش‌های زنجیره تولید محصولات پروتئینی است که یکی از حلقه های مفقود در این زنجیره کارخانجات تولیدکننده کنسانتره دامی به عنوان مرکز ثقل آن است که ضمن افزایش بهره وری در تولید این محصولات می توانند باعث ثبات در تولیدات باشند. 

این کارشناس دامپروری افزود: عدم توجه و استفاده از پتانسیل نیروی ۵ هزار نفری کارشناسی تشکل های ملی در کشور از دیگر نقاط ضعف این طرح است که در راستای افزایش بهره وری باید از این نیروهای کارشناسی و اهداف عالیه این طرح به طور منسجم استفاده نمود و هزینه های تولید را کاهش داد.

وی خاطر نشان کرد: مهمترین عاملی که اجرای این طرح را با تهدید جدی مواجه می کند تعیین نشدن فرمول قیمت تمام شده پروتئین تولیدی است که باعث سردرگمی دامداری ها است که تا روز آخر نمی داند که بیلان این قرارداد چیست و نحوه ی محاسبه آن چگونه است که خود باعث تردید در تصمیم گیری و استقبال کم دامداران می گردد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران کشور گفت: با توجه به معضلات افزایش قیمت های جهانی، خشکسالی و دغدغه‌های بهره برداران پس از حذف ارز ترجیحی، شرکت پشتیبانی امور دام باید فرمولی را بر اساس قیمت تمام شده به علاوه  9 تا ۱۰ درصد سود در نظر گیرد تا تولید کنندگان دچار ضرر و زیان احتمالی نشوند و با اطمینان خاطر بتوانند تولید کنند.

آزاد خاطر نشان کرد: تسهیل در دریافت ضمانت نامه های بانکی از دامداران می تواند به اجرای بهتر این طرح کمک کند، همچنین چون موضوع قرارداد مطرح است قرارداد باید به نحوی تدوین گردد که اگر شرکت پشتیبانی امور دام به تعهدات خود در طول مدت قرارداد عمل ننمود، ملزم به پرداخت خسارت به دامدار گردد.

بنابر این گزارش بر اساس طرح تولید قراردادی گوشت قرمز قرار است دولت با مباشرت شرکت پشتیبانی امور دام کشور، اقدام به تولید ۱۰ درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور بصورت قراداد نهاده در برابر گوشت کند.

بر این اساس، دامداران دام سبک ۴ ماه و دام سنگین ۶ ماه بعد از تحویل نهاده باید گوشت تولید شده را به شرکت پشتیبانی امور دام تحویل دهند؛ این طرح قرار است در چهار قطب شمال شرق، شمال غرب، مرکز و جنوب کشور اجرا شود.

ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 9 خرداد، 1401 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 3,021
بازدید ديروز : 5,323

01. Serinews  - مدير
تبلیغات

 



نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir