صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

اخذ مجوز ۵ هزار تن صادرات ماهانه مرغ
داخلی
مبصری با اشاره به برقراری مجدد صادرات مرغ گفت: صادرات تا اواسط شهریور سال ۱۳۹۷ آزاد بود و این روند تا اواسط شهریور سال ۹۸ ادامه داشت اما از این زمان صادرات مرغ ممنوع اعلام شد، زیرا با...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از روزنامه ایران وزارت صمت با حذف عوارض گمرکی صادرات مرغ، ممنوعیتی را که از ۲۰ اسفندماه برای صادرات این محصول غذایی اعمال کرده بود لغو کرد.
افزایش تولید مرغ و جوجه‌ریزی طی ماه‌های اخیر در کنار پتانسیل صادراتی کشور باعث شد تا مجدداً موانع صادراتی با اولویت تأمین امنیت غذایی در داخل برداشته شوند.
رضا مبصری  دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ، به آغاز این روند صادراتی اشاره کرده و آن را باعث رونق در ایجاد اشتغال و ارزآوری به کشور دانسته است.

مبصری با اشاره به برقراری مجدد صادرات مرغ گفت: صادرات تا اواسط شهریور سال ۱۳۹۷ آزاد بود و این روند تا اواسط شهریور سال ۹۸ ادامه داشت اما از این زمان صادرات مرغ ممنوع اعلام شد، زیرا با اتخاذ سیاست تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی که برای مصرف داخلی داده شده بود، می‌‌بایست جلو صادرات گرفته می‌‌شد و در گام بعد عوارض ۵ هزار تومانی در هر کیلو برای صادرات درنظر گرفته می شد.


افزایش تولید مرغ داریم
وی ادامه داد: از سال گذشته و همزمان با گمانه‌هایی که برای اصلاح ارز ۴۲۰۰ تومانی زده شد، برقراری مجدد صادرات مرغ از سر گرفته شد و این مسأله هم به جوسازی‌هایی مبنی بر عدم توان مردم در خرید مرغ بازنمی‌گردد بلکه اکنون افزایش تولید داریم و امکان صادرات فراهم است.
مبصری درباره صادرات اولین محموله مرغ از کشور بیان کرد: نخستین مجوز صادرات مرغ زیرنظر انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ در ۵ هزار تن صادر شده و روز چهارشنبه ۴ خردادماه به گمرکات مرزی ابلاغ گردید و اولین پارت صادراتی هم در حدود ۱۶۰ تن به عراق انجام گرفت.
دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ اضافه کرد: تولید ماهانه مرغ کشور ۲۳۰ هزار تن است و ما مجوز ۵ هزار تن صادرات برای هر ماه را گرفته‌ایم. علاوه بر این به طور شفاهی مجوز صادرات تا ۱۵ هزار تن صادر شده است که این میزان حدود ۶ تا ۷ درصد از تولید داخلی را دربرمی گیرد. بنابراین برای بازار تولید داخل مشکلی به وجود نمی‌آورد.


وی با اشاره به کشورهای هدف صادرات مرغ کشور گفت: ایران به کشورهایی که با آنها پروتکل‌های بهداشتی مشترک امضا کرده باشد، کالا صادر می‌‌کند و در همین راستا مرغ به کشورهای عضو CIS شامل قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان، آذربایجان و ارمنستان به همراه روسیه و چین صادر می‌‌شود. علاوه برکشورهای مذکور بزرگ‌ترین مشتری‌های مرغ ما، عراق و افغانستان هستند.


گران شدن غلات، قیمت مرغ را افزایش داد
مبصری امکان صادرات مرغ در شرایط فعلی بین‌المللی را افتخاری برای کشور دانست و گفت: به علت گران شدن غلات، قیمت مرغ هم در دنیا بالا رفته است؛ به عنوان نمونه در اتحادیه اروپا طی ۶ ماه گذشته قیمت مرغ از ۰۷/۲ یورو به ۵۴/۳ یورو رسیده که نشان دهنده بالا رفتن ۷۰ درصدی قیمت آن است و این مسأله در امریکا هم رخ داده است. اکنون قیمت گوشت مرغ نسبت به گوشت گوساله بشدت افزایش پیدا کرده به این معنا که قیمت یک کیلو گوشت قرمز با ۵۴۰ گرم گوشت مرغ برابری می‌‌کند. بنابراین وقتی قیمت‌های جهانی افزایش پیدا می‌‌کنند، بر قیمت‌های داخلی هم تأثیر می‌‌گذارند.
به گفته مبصری، هر کیلو مرغ با درنظر گرفتن هزینه حمل برای کشورهای همسایه در حدود ۲ دلار صادر می‌‌شود و این رقم با استقبال واردکنندگان همراه است.


این فعال حوزه مرغ و طیور درباره ظرفیت تولید مرغ و صادرات آن گفت: توان تولید در سال ۵/۳ میلیون تن مرغ است و اکنون در حدود ۶/۲ تا ۷/۲ میلیون تن در سال تولید می‌‌شود. ضمن اینکه ظرفیت‌های خالی هم هستند که باید مورد استفاده قرار بگیرند. با انجام صادرات، اشتغالزایی رونق می‌‌گیرد و ارز حاصل از صادرات به کشور بازمی گردد.مبصری کیفیت مرغ‌های تولید داخلی را برابر با استانداردهای جهانی عنوان کرد و افزود: بالاترین استانداردهای تولید مرغ در ایران رعایت می‌‌شود و به هیچ عنوان از هورمون نه در ایران و نه در هیچ کشور دیگری استفاده نمی شود. همه کشورها در حدود ۹۰ درصد از مرغ تولیدی را در داخل استفاده می‌‌کنند و ۱۰ درصد آن را صادر می‌‌کنند. کشورهای صادرکننده و واردکننده مرغ قبل از هر مبادله پروتکل‌هایی را برای محصول تعریف می‌‌کنند و بعد از انجام آزمایش‌های مختلف مبنی بر مناسب بودن کیفیت محصول، اقدام به صادرات یا واردات می‌‌کنند.
وی تصریح کرد: تولید مرغ حداقل تبعات زیست محیطی را نسبت به تولید گوشت قرمز و سایر پروتئین‌های حیوانی دارد و کمترین غله و آب را هم استفاده می‌‌کند.

ارسال شده در مورخه : شنبه، 7 خرداد، 1401 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 7,045
بازدید ديروز : 4,781
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir