صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

امکان صادرات روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن تخم‌مرغ
داخلی
رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار گفت: در حال حاضر صادرات تنها راهکاری که به برون‌رفت از این شرایط به تولیدکنندگان کمک می‌کند؛ تولیدکنندگان می‌توانند سالیانه حدود 100 هزار تن تخم مرغ صادر کنند...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از ناصر نبی‌پور با اشاره به کاهش فروش تخم‌مرغ، گفت: تجربه نشان داده است که میزان مصرف تخم‌مرغ در ماه رمضان کاهش پیدا می‌کند؛ علاوه‌بر این گرم شدن هوا کاهش فروش تخم‌مرغ را تشدید کرده است.

وی با انتقاد از عملکرد ضعیف مسئولان در تنظیم بازار، گفت: زمانی‌که قیمت تخم‌مرغ از کیلویی 18 هزار تومان به کیلویی 20 هزار تومان رسید کمتر از 2 روز مسئولان با ارز 4200 تومانی اقدام به واردات 2 هزار و 500 تن تخم‌مرغ از ترکیه کردند.

به گفته نبی‌پور؛ زمانی‌که نرخ تخم‌مرغ 1700 تومان بیشتر از نرخ مصوب شد بازرسان تعزیرات و سازمان اطلاعات به تولیدکنندگان فشار وارد کردند که قیمت‌ها باید شکسته شود نمی‌دانم این بازرسان چرا الان برای تخم‌مرغی که در دست تولیدکنندگان مانده است فکری نمی‌کنند.

این فعال اقتصادی با اشاره به کاهشی شدن خرید تخم‌مرغ با نرخ مصوب، افزود: سازمان پشتیبانی امور دام، خرید تخم‌مرغ را با این استدلال که نیازی ندارد متوقف کرده است. در حال حاضر خبری از بنکدارها و واسطه‌هایی که سازمان معرفی می‌کرد تا تخم مرغ خریداری و در میادین عرضه کنند هم نیست.

وی با اشاره به قیمت تخم‌مرغ درب مرغداری‌ها، خاطر نشان کرد: در حال حاضر تخم‌مرغ کیلویی 15هزار تومان درب مرغداری بفروش می‌رسد این در حالیست که نرخ مصوب تخم‌مرغ کیلویی 18 هزار و 300 تومان است؛ هم اکنون تخم مرغ 3 هزار و 300 تومان زیر نرخ مصوب بفروش می‌رسد.

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار گفت: در حال حاضر صادرات تنها راهکاری که به برون‌رفت از این شرایط به تولیدکنندگان کمک می‌کند؛ تولیدکنندگان می‌توانند سالیانه حدود 100 هزار تن تخم مرغ صادر کنند. اما متاسفانه سیاست‌ها به‌ گونه‌ای است که این تصور برای تولیدکنندگان ایجاد شده است که عده‌ای می‌خواهند روند تولید در کشور متوقف شود؛ چرا که نه اجازه صادرات به تولیدکنندگان داده می‌شود و نه اینکه مازاد تولیدشان را دولت خریداری می‌کند.

به گفته وی؛ در حال حاضر ظرفیت صادرات روزانه 200 تا 300 تن تخم‌مرغ به عراق و افغانستان برای تولیدکنندگان وجود دارد.

نبی‌پور روند تخصیص نهاده به تولیدکنندگان را کند دانست و افزود: بسیاری از تولیدکنندگان سهمیه نهاده اسفند سال گذشته را دریافت نکردند. باید بگویم سویا برای عرضه در سامانه بازارگاه وجود ندارد و فقط به تولیدکنندگان ذرت می‌دهند.

به گفته وی؛ تخم‌مرغ موجود در بازار داخلی و خارجی است.

این فعال اقتصادی تاکید کرد: سال گذشته مسئولان تولید‌کنندگان را برای افزایش تولید تشویق کردند و به آنها قول دادند که نهاده‌های مورد نیاز در زمان مقرر به آنها تحویل داده می‌شود از این‌رو در زمستان ماهی 5 تا 6 میلیون جوجه‌ریزی انجام شد اما متاسفانه هم اکنون راهکاری برای فروش مازاد تولید وجود ندارد.

وی در پاسخ به این پرسش که مدت زمان ماندگاری تخم‌مرغ چقدر است؟ گفت: مطابق با نظر دامپزشکی 2 ماه می‌توان تخم‌مرغ‌ها را بعد از تولید نگه داشت از این‌رو باید هر چه سریع‌تر شرایط را برای صادرات مازاد تخم‌مرغ فراهم کرد که تولیدکنندگان متحمل ضرر نشوند.

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 30 فروردین، 1401 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 2,482
بازدید ديروز : 7,865
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir