صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

براي جلوگيري از واردات محصولات علوفه‌اي تمهيداتي اتخاذ شود
داخلی

كارشناس دفتر جايگاه دام و طيور وزارت جهاد كشاورزي گفت:‌ بايد مواظب مراتع تجديدشونده باشيم چراكه مراتع منبع مطمئن و حياتي براي دامپروري كشور هستند،‌ دام ملي در مراتع حيات دارد...



به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مهندس شباني اظهار كرد: جمعيت گونه‌هاي دامي ‌كشور در سال‌هاي 87 تا پايان 93 از يك روند تبعيت مي‌كند و روند واقعي جامعه به نفع نگهداري از دام‌هاي سنگين و صنعتي و كاهش دام‌هاي سبك و سنتي است.

وي افزود: در سال 87 ميزان جمعيت گوسفند و بره كشور 51 ميليون راس بوده است كه در سال‌هاي آينده روند كاهشي خواهد داشت و در پايان برنامه توسعه به 49 ميليون خواهد رسيد. بز و بزغاله از 35 ميليون راس به سمت 34 ميليون راس مي‌رود، در مقابل جمعيت گاو و گوساله به شدت رو به افزايش است و از 89 هزار راس به يك ميليون و 136 هزار راس خواهد رسد. اين روند يك روند رشدي است كه ما با بيشترين رشد روبرو خواهيم شد. از چهار ميليون راس گاو آميخته به پنج ميليون و 900 هزار راس خواهيم رسيد اين در حالي است كه گاوهاي بومي ‌با روند كاهشي روبرو هستند و هر چقدر به دام‌هاي آميخته افزوده مي‌شود از دام‌هاي بومي ‌كم خواهد شد.

شباني يادآور شد: اين روند در گاوهاي اصيل دو برابر خواهد بود. درباره گاوميش‌ها از هشت ميليون و 517 هزار تن شير به 12 ميليون و 393 هزار تن افزايش خواهد يافت و به تبع در مورد گوشت نيز چنين اتفاقي خواهد افتاد، در واقع افزايش جمعيت دامي‌خود به خود افزايش محصولات را به همراه خواهد داشت.

اين كارشناس دفتر جايگاه دام و طيور وزارت جهاد كشاورزي تصريح كرد: نياز به مواد علوفه‌اي در سال‌هاي 88 تا 93 در حدود 66 ميليون تن خوراك علوفه است كه هفت ميليون تن مربوط به نياز طيور است در بخش طيور چون از واردات بهره مي‌بريم كمتر دچار مشكل هستيم در بخش دام نيز افزايش كمي ‌و كيفي محصولات علوفه‌اي را خواستاريم.

شباني افزود: از 59 ميليون تن خوراك كه اكنون نياز دام‌هاي كشور است در سال 93 به 70 ميليون تن خواهيم رسيد.

وي ابراز كرد:‌ منابع تامين علوفه در حال حاضر يا از طريق مرتع است يا منابع زراعي كه باقيمانده محصولات زراعي مورد مصرف قرار مي‌گيرد يا بخش واردات آنچه در مراتع در حال وقوع است افزايش سطح برداشت است و چيزي كه ما به دنبال آن هستيم اين است كه بايد مواظب مراتع تجديدشونده باشيم چراكه مراتع منبع مطمئن و حياتي براي دامپروري كشور هستند.

شباني خاطرنشان كرد: اگر قرار باشد كاهش برداشت از مراتع صورت گيرد بايد در ساير منابع افزايش توليد اتفاق افتد علوفه‌ي مرتعي را از 13ميليون تن برداشت بايد به سطحي در بياوريم كه در سال 93 به 10 ميليون و 77 هزار تن يا حد مجاز مصرف برسد.

وي در ادامه به كمبودهاي بخش علوفه دامي ‌اشاره كرد و گفت: در يونجه با موازنه منفي روبرو هستيم و دو ميليون و 770 هزار تن كمبود داريم. اين كمبود در ذرت علوفه‌اي 793 هزار تن است كه با توجه به سياست‌هاي اعمال شده اميدواريم اين مقدار برطرف شود. در كنجاله نيز با موازنه منفي روبرو هستيم اما در بخش كنچاله سويا كه عمده منبع پروتئين در طيور از كنجاله سوياي وارداتي تامين مي‌شود منابع ما كم است و بحث وارادات بالاست.

او بيان كرد: جان كلام و شاكله مباحث اين است كه با كمبود مواد علوفه‌اي روبرو هستيم كه بايد سياست‌ها در جهت توسعه و توليد كيفي و كمي ‌اين مواد صورت گيرد. با روند افزايش دام پر توليد حساسيت قضيه بالا مي‌رود و بايد به لحاظ كيفي دقت زياد كرد.

وي به تزلزل قيمت‌ها و افزايش قيمت جهاني علوفه اشاره كرد و گفت: از اكنون بايد تمهيدات لازم را براي جلوگيري از واردات محصولات علوفه‌اي اتخاذ كنيم زيرا با روند كنوني افزايش قيمت‌ها تامين مواد مورد نياز به سختي صورت خواهد گرفت.

انتهاي پيام

ارسال شده در مورخه : شنبه، 28 دی، 1387 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 2,850
بازدید ديروز : 9,970
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir