صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

راهکاری برای کاهش دغدغه مرغداران
داخلی
فرجی افزود: مرغداری که جوجه ریزی کرده به مرغداری که قبل از خودش جوجه ریزی کرده مراجعه و نهاده مورد نیاز خود را به صورت قرضی دریافت می کند وقتی آن مرغدار نهاده به دستش می رسد مرغ هایش...


 به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از ایسنا مهراب فرجی _ قائم مقام معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی نیز گفت:سامانه بازارگاه سال 1398 با عرضه اختیاری کنجاله سویا آغاز به کار کرد. از سال ۱۳۹۹ نیز ذرت در سامانه بازارگاه عرضه شد. نهاده های صنعت طیور به صورت سیستمی از اول مهر ۱۳۹۹ توزیع شدند. در ابتدا مشکلاتی وجود داشت و چندین ماه طول کشید تا این مشکلات برطرف شود.

وی ادامه داد: امروز مرغ داران به راحتی می توانند از سامانه بازارگاه نهاده های مورد نیازشان را خریداری کنند. سهمیه بندی نیز در این بخش صورت گرفته است. سه کیلو و ۲۵۰ گرم ذرت و یک کیلو و ۵۶۸ گرم کنجاله سویا برای یک دوره پرورش ۴۵ روزه مرغ گوشتی در نظر گرفته شده است.

فرجی در پاسخ به این سوال که به دلیل تاخیر در ارسال نهاده ها مرغداران مجبور هستند نهاده‌های مورد نیاز خود را در دوره پرورش از بازار آزاد تهیه کنند، گفت: بازارگاه سه حلقه دارد. یک حلقه تامین نهاده است که ارتباط مستقیمی با تامین ارز دارد. حلقه دیگر توزیع است. یعنی پس از اینکه ثبت سفارش انجام شد و در داخل سامانه بازارگاه پیش عرضه شد بررسی می شود و بر اساس سهمیه بندی هایی که انجام شده به صورت تفکیکی نهاده تخصیص داده می شود. حلقه سوم هم حمل و نقل نهاده است.

وی افزود: مرغداری که جوجه ریزی کرده به مرغداری که قبل از خودش جوجه ریزی کرده مراجعه و نهاده مورد نیاز خود را به صورت قرضی دریافت می کند. وقتی آن مرغدار نهاده به دستش می رسد مرغ هایش ۳۵ تا ۴۵روزه شده اند و بنابراین نهاده خود را به بازار می دهد و به این صورت نهاده وارد بازار آزاد می شود.البته برای این موضوع هم تدابیری اندیشیده ایم.

این مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه برای کاهش دغدغه مرغداران در تامین نهاده طرحی را در دستور کار داریم،اظهار کرد: قرار است با مجوز سامانه سماصط برای ۲۱ روز اول مرغدار در سامانه  بازارگاه نهاده تخصیص دهیم و مرغدار صرفا می تواند آن را به کارخانجات خوراک آماده تحویل دهد.

وی در پاسخ به اینکه برخی از مرغداری ها نهاده دریافت می کنند ولی مرغ تحویل نمی دهند، گفت: از اول خردادماه مرغداران مکلفند کل مرغ تولیدی را از نظر تعداد و وزن تحویل کشتارگاه دهند. البته پس از کسب تلفات متعارف. اگر مرغ تحویل داده شده از عددی مشخص کمتر باشد تخلف محسوب می شود و سیاست های تنبیهی و تشویقی در سامانه بازارگاه در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه برخی واحدها مرغ هایشان را تحویل دادند ولی در قالب روش های مرسوم نبوده، گفت: سامانه بازارگاه این افراد قفل و بررسی شد و تعداد زیادی از آنها به تعزیرات معرفی شدند.

وی تصریح کرد:سال گذشته در سامانه بازارگاه ۱۲میلیون و ۳۰۰هزارتن نهاده توزیع و عرضه شده است.امسال تاکنون ۱۲ میلیون تن در سامانه بازارگاه عرضه شده است. به دلیل خشکسالی نیاز  به نهاده بالا رفت و بالغ بر ۲۱ میلیون تن از  سه قلم نهاده وارداتی امسال باید تامین شود. این یعنی عدد مقدار زیادی کمبود نهاده داریم.

به گفته وی به دلیل خشکسالی بالغ بر دومیلیون تن جوی تولید داخل و حدود ۱.۵میلیون تن ذرت تولید داخل وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه صدرصد نهاده های مورد نیاز مرغداری ها تامین می شود، عنوان کرد: ۷۰درصد خوراک دام‌سنتی علوفه است و چون امسال وضعیت مراتع نامناسب بود دامدار روستایی هم انتظار حمایت بیشتری دارد.

وی همچنین در خصوص کشتار دام مولد نیز گفت: دام مولد و دام ماده تعریف خاص خود را دارد. دامدار دام باارزش خود را  هر طور که شده حفظ می کند. در شرایط خشکسالی به دلیل اینکه هزینه های پرورش و نگهداری دام اضافه می شود دامدار خود را مدیریت می کند یعنی دام با ارزش خود را نگهداری و آن دام ماده را که براساس شاخص های اقتصادی حذفی است را حذف می کند.البته این موضوع مختص به کل دنیا است.

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 16 آذر، 1400 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 4,151
بازدید ديروز : 5,681
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir